Спечелете безплатен пропуск за втория е-семинар за туризма – Travel Mind Workshop 2

Travel Mind Workshop2 – Интернет маркетинг в туризмаПодготвяте ли се за зимния сезон? Ако сте в туристическия бранш и искате да имате успешна кампания за сезона и да увеличите резервации си, следващото събитие е точно за вас! След горещия семинар през юни, Travel Mind Workshop се организира за втори път тази година. Събитието ще събере професионалисти в туристическия бизнес и за да бъде още по-ползотворно, ще се проведе в два последователни дни – 30 ноември и 1 декември в Хотел Принцес София.
Нашата хостинг компания като партньор, предоставя на двама от вас възможност да се включите напълно безплатно в семинара! Освен това, всички останали наши клиенти могат да получат специална отстъпка – 50% от цената за регистрация!

Какво ще научите:
  • кои са иновациите в туристическия бизнес;
  • практически решения в областта на маркетинга и директните продажби;
  • какви са успешните рекламни и маркетинг стратегии за хотел и туристическа агенция;
  • повече за SEO оптимизацията за търсачки на туристически и хотелски сайтове;
  • как да използвате оптимално Google AdWords и Facebook за успешен сайт на хотел или агенция;
  • каква имейл маркетингова стратегия да използвате за зимния сезон.

В края на втория ден всички участници ще получат сертификат за участие в Travel Mind Workshop2 – Успешният Интернет маркетинг в туризма!

Лекторите

Лектори и гости от различни организации ще ви дадат практични съвети как да бъдете по-успешни и по-конкуренти. Ще споделят своя опит и ще дадат идеи за развитие на бизнес ви в Интернет, ще ви представят различни маркетингови инструменти, с които да реализирате повече продажби.

Сред лекторите са професионалисти с дългогодишен практически опит в сферата на туризма и в различни негови подсектори като туроператорска и турагентска дейност, хотелиерството. Участие ще вземат и специалисти и консултанти, експерти в областта на маркетинг стратегиите и дигиталния маркетинг.

През първия ден ще се проведе дискусия с Мария Иванова, представител на МИЕТ, относно новия закон за туризма и категоризацията на туристически обекти.

Време и място на провеждане

Travel Mind Workshop2 ще се проведе в два последователни дни – на 30 ноември (петък) и 1 декември (събота) в Хотел Принцес София. Регистрацията и в двата дни е от 9:00 часа, а началото на семинара е от 9:30 часа.

Как да спечелите безплатен пропуск или 50% отстъпка:

За да спечелите своя безплатен пропуск, е необходимо до обяд на 28 ноември 2012 г. (сряда) да оставите коментар под тази публикация:с конкретен въпрос към някой или някои от лекторите на семинара.За да бъде безпристрастно, двата печеливши коментара ще изберем чрез томбола, а техните автори ще получат абсолютно безплатно пропуск за събитието, както и отговори на техните въпроси по време на семинара. 🙂

За онези, които няма да са сред късметлиите, спечелили безплатен пропуск, предоставяме допълнителна възможност:

Регистрирайте се за семинара и вземете 50% отстъпка с промо код SH3011!

Ще ви помолим да посочите вашите имена и точен имейл във формата за коментари, за да може да се свържем с вас.

Допълнителна информация за събитието

можете да намерите на официалната страница на семинара и на следните адреси:

  • Програмата на Travel Mind Workshop2;
  • Лекторите на Travel Mind Workshop2;
  • Новини за Travel Mind Workshop2.

Вярваме, че на семинара ще натрупате свежи идеи и практични съвети за онлайн развитието на вашия туристически бизнес. Очакваме въпросите ви и ще се радваме да се видим! 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

5 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Каква е разликата между домейн и уебсайт?

Каква е разликата между домейн и уебсайт? [Аудио]

2
Въпросът „Каква е разликата между домейн и уебсайт?” със сигурност влиза в топ 10 най-често срещани въпроси, когато решите да имате собствен сайт.
6 причини за съобщение Internal Server Error 500

6 причини за съобщение Internal Server Error 500 [Аудио]

11
Причините за генерирането на това съобщение може да са най-различни - некоректно изпълняващ се скрипт в сайта, некоректни права на файлове и директории и други

Black Friday: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости [Аудио]

0
Маркетинговата стратегия е инструмент, с който стратегически планирате бюджета, чрез какви канали и с какви послания ще достигнете до таргет потребителите Ви.