Стартираме категория „Съвети от support- a”

Създадохме тази категория с полезни съвети и професионалните мнения на нашите колеги от отдел Техническа поддръжка, с цел да обогатим вашите знания и да получавате всякаква интересна и полезна информация от „кухнята“ на хостинг компания СуперХостинг.БГ.

Всеки месец ще се стараем да публикуваме нова статия, в която различни колеги ще споделят интересни за тях и надяваме се полезни за вас моменти, с които се сблъскваме ежедневно в работата си. Ще се радваме да ни питате за повече информация, както и вие да споделяте вижданията си по разглежданите казуси като коментари под тези публикации. За настоящата първа статия, ще ви бъдем много благодарни да споделите също дали ви допада нашата идея и какво бихте желали да обсъдим и добавим като публикации в тази категория. Така ще ни помогнете да ви даваме желаната и нужна информация за успешната реализация на вашите проекти. 🙂

В първата публикация искаме да ви насочим към структурираната информация на нашата помощна страница, от където ще можете да се запознаете с някои основни стъпки за стартирането на вашия онлайн проект с WordPress. Освен да ви помагат и съдействат за вашите проекти, колегите от Техническа поддръжка имат съществен принос и за развитието на нашата help страница, допълвайки информацията с интересни моменти от работата им. Сред най-новите категории, които подготвяме за ваше улеснение е Уеб приложения и съответно WordPress.

Една от най-разпространените в световен мащаб Система за управление на съдържанието (Content Menagement System – CMS) е WordPress, с която можете да реализирате и управлявате сравнително лесно своя сайт или блог. В последните години WordPress се превърна в софтуер, с който могат да се създават от най-прости до доста сложни приложения. Специалисти в областта твърдят, че за малкия и среден бизнес, корпоративният блог може успешно да замести и да бъде вашия фирмен сайт и вашето лице в Интернет. Като блог система, WordPress е един от възможните варианти, с който можете лесно и достъпно да постигнете тази цел. В блога вие имате по-голяма свобода да комуникирате с вашите клиенти и да ги насочвате кой от вашите продукти да изберат и кое е най-доброто за тях; да им давате професионални съвети и да печелите доверие. В нашата помощна страница можете да намерите първоначални инструкции, които да ви помогнат, ако сте се спрели на тази система за изработката на вашия сайт.

В бъдеще ще добавим още статии и за други системи, с които можете да реализирате своите успешни проекти лесно и достъпно. Подобни системи са: Joomla, Drupal и други.

Искаме да обърнем внимание на статията за Повишаване на сигурността на вашия WordPress блог, в която колегите от support- a са посочили основните моменти и начините, с които да подобрите сигурността на вашия сайт:

  • Защита с допълнително потребителско име и парола на Административния панел на блога;
  • Променете паролата и потребителското име за достъп до системата;
  • Скриване на версията на блога;
  • Забрана за показване/листване на съдържанието на директориите на блога;
  • Абонирайте се за новини от блога на разработчиците на системата WordPress;
  • Резервен архив на вашия сайт;

Ще се радваме да споделите своите мнения дали ви харесва нашата идея за създаването на категория „Съвети от support- a“, както и да допълните предписанията за сигурност на вашия WordPress сайт, ако сте се сблъсквали с допълнителни пропуски в своята практика. Оставете коментар под тази публикация и дано получилата се дискусия да обогати професионалните ви знания и умения! 🙂

Не пропускайте да се абонирате за нашия блог, както и да следите нашата фен страница във Facebook, където също обявяваме всичко ново и интересно за нас, тенденциите и новостите в уеб технологиите и Интернет бранша в България.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
15 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт

6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт

0
Ако не искате само баба Ви и приятелките ѝ да са чували за Вас, помислете за собствен сайт. Даваме Ви 6 причини защо се нуждаете от силно интернет присъствие.
Ето защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт.

7 причини защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт

0
За някои фрийлансъри сайтът не е под въпрос. Той е първото нещо. Разберете какви са причините, за които си заслужава като фрийлансър да си създадете сайт!
Уникално име на фирма

Как да изберете уникално име на фирма?

0
Да измислите уникално име на фирма е предизвикателна задача. Даваме Ви ценни препоръки и идеи за перфектното име за Вашия бизнес. Разгледайте ги в СуперБлога.