Клиентите за нас – Част 9

Думите не стигат, за да опишем колко щастие ни носят вашите успехи. Радваме се, че ни давате възможнист да бъдем част от тях! Ценим високо всяко ваше мнение и се радваме, когато споделяте постигнатите резултати, както и обратна връзка за работата си с нас!

Ивайло Василев от ITGstudio.com

itgstudio340

Просто нямаме думи да Ви се отблагодарим за уникалното отношение и професионализъм! Нещата, които може да се кажат за Вас като специалисти и компания, наистина са много.
Отново дълбок поклон към Вас като хора и като професионалисти. Велики сте. Главоблъсканицата ни по този проблем беше повече от една седмица и наистина не знаем как да Ви благодарим.

Благодарим Ви още веднъж от сърце!

Поклон към Вашия професионализъм, етика и човечност!

Ивайло Василев
http://www.itgstudio.com

инж. Станислав Славов от Projects3D.com

projects3d340

Уважаем екип на СУПЕРХОСТИНГ.БГ,
Искам да благодаря за професионализма на отдел „Продажби“ и отдел „Техническа поддръжка“.
Радвам се, че имате такъв екип, на който мога да разчитам за всеки възникнал въпрос или проблем и то денонощно. От момента, в който станах ваш клиент, разбрах, че мога да разчитам на вас.
Радвам се, че мога да работя със СУПЕРХОСТИНГ.БГ, не само като клиент, но и като партньор.
Още веднъж благодаря и със сигурност сте на правилният път!

инж. Станислав Славов
http://www.projects3d.com

инж. Бояджиев от VessyStyle.com

vessystyle340

Здравейте,
Искам да отбележа професионализма и качественото обслужване на фирмата ви. Днес имах нужда от професионална помощ за настройка на мобилната ми поща през вашия сървър.
Благодарение на ваш служите в момента имам мейл акаунт на телефона си!

С уважение, инж. Бояджиев студио за уеб и графичен дизайн „ВЕСИ СТИЛ-В.С.“ ЕООД
www.vessystyle.com

http://www.vessystyle.com

Румен Велединов от Disco.BG

disco340

Здравейте,
Благодаря ви за бързата реакция! Удоволствие е за нас, че ви има в такива трудни моменти, когато се нуждаем от подкрепа !!!

Румен Велединов
http://www.disco.bg

маг.инж. Пламен Кутинчев от NRJsoft.com

NRJSoft340

Здравейте СуперХостинг,
Благодаря ви за обновяването на хостинг акаунта на nrjsoft.com! За пореден път доказвате, че сте хостинг компания на ниво и точно за това ви ползвам и за служебните и за личните си проекти 🙂

 маг.инж. Пламен Кутинчев
http://www.nrjsoft.com

Светлин Неделчев от Delfin13.com

delfin13_340

Невероятни сте! По всяко време на денонощието сте онлайн и поддръжката ви е на най-високото ниво в България. Как да избере човек друг хостинг. Разговарял съм с ваши оператори и са супер адекватни, компетентни, отзивчиви и приятелски настроени към клиента. Хостинга ви наистина е добре свързан. В Англия имам много добри SEO резултати на сайтчета хоствани при вас. Приятна работа ви желая и все така да бъдете най-добрите… имаме нужда от вас.

Светлин Неделчев
http://www.delfin13.com

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Ето защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт.

7 причини защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт

0
За някои фрийлансъри сайтът не е под въпрос. Той е първото нещо. Разберете какви са причините, за които си заслужава като фрийлансър да си създадете сайт!
6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт

6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт

0
Ако не искате само баба Ви и приятелките ѝ да са чували за Вас, помислете за собствен сайт. Даваме Ви 6 причини защо се нуждаете от силно интернет присъствие.
6 причини за съобщение Internal Server Error 500

6 причини за съобщение Internal Server Error 500 [Аудио]

11
Причините за генерирането на това съобщение може да са най-различни - некоректно изпълняващ се скрипт в сайта, некоректни права на файлове и директории и други