Клиентите за нас – Част 8

В нашата работа най-приятно е усещането за удовлетвореност – тогава, когато знаем, че сме успели да съдействаме на вас, нашите клиенти. Благодарим ви за милите думи, които ни пишете в резултат на усърдната работа на нашия екип!

Светомир Славов от PhotosBG.net

photosbg340

Здравейте,
Хора, ами не знам какво да кажа, просто няма фирма като вашата, уникални сте! Всеки път, когато се сетя за вас, и си мечтая всички фирми да работеха като вас, не само в този бранш, а по принцип. България щеше да е друга страна. Наясно съм, че много от нещата изобщо не ви влизат в работата, но въпреки всичко ги правите винаги с готовност и своевременно.
Едно голямо БЛАГОДАРЯ!

Светомир Славов
http://www.photosbg.net/gallery

Екипът на Budokai-federation.org

budokai-federation340

Пиша ви във връзка с един от уебсайтовете, които имам при вас (www.budokai-federation.org), наскоро бе публикуван поредния коментар от чужденец. Харесва сайта и още повече това, че е бърз. Съответно се интересува от хостинга, който аз ползвам и вие предлагате.
Искам да използвам възможността да ви благодаря за коректността и доброто качество на услугите, които предлагате и да отправя специални благодарности на съпорта ви, който винаги е страшно отзивчив и бърз!!!

Екипът на budokai-federation.org
http://www.budokai-federation.org

Благой Ингилизов от WatchesBG.com

watchesbg340

Здравейте,
Отварям билета само за да изкажа голямо БЛАГОДАРЯ за изключителния професионализъм!!! Перфектно свършена работа, с която не можаха да се справят други. Искам да споделя възхищението си и да го виждат всички, които още се чудят, дали да станат ваши клиенти. Не знам дали по проблема е работил само Димитър Милушев, но искам поздравя както него, така и всички негови колеги от съпорта. Пожелавам на всички много здраве, много доволни клиенти, по-малко работа и лично щастие. Още веднъж БЛАГОДАРЯ !!!

Благой Ингилизов
http://www.WatchesBG.com

От Виктор Николов

… Нямам думи да изразя благодарността си към вас. Става дума за сайт за набиране на средства за бъбречна операция в Германия. Операцията не може да бъде осъществена в България поради различната кръвна група на мен и донора ми. Още един път благодаря! Избрах да хоствам при вас, защото съм ваш клиент от години и бях много доволен от качествата и професионализма ви, а сега ми доказахте, че имате и големи сърца…

Виктор Николов

Христо Сталев от Kanbanize.com

kanbanize340

Чисто и просто бяхме възхитени от невероятния професионализъм на хората работещи в СуперХостинг.БГ. В България сме свикнали да ни „мотаят“ и „будалкат“, що се отнася до техническата поддръжка на различни услуги, но този хостинг си заслужава всяка една стотинка. Препоръчвам го горещо на всеки стартиращ или вече утвърдил се бизнес.

Христо Сталев
http://www.kanbanize.com

Ирена от Здравен център Холистика

holisticabg340

Здравейте,

Толкова рядко се случва човек да срещне професионалист, който работи качествено, бързо и адекватно. Благодарна съм на вселената, че ви срещнах и на себе си, че взех решение да прехвърля хостинга на сайта си при вас.
Благодаря ви, че ви има!

Ирена
Здравен център Холистика
http://www.holisticabg.com

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments