Клиентите за нас – Част 7

Винаги е хубаво да чуеш „Благодаря“! Ние на свой ред също ви благодарим за това, че сте избрали нас за свой хостинг партньор! Ще продължаваме да ви предлагаме услуги от най-високо качество и да работим по усъвършенстването им!

Антон Якимов от bgmax.net

bgmax340

Здравейте,
Пиша Ви този мейл, за да изразя задоволството ми от качеството на услугите ви. След като регистрирахме преди година няколко хостинг плана и домейни, успяхме да се убедим, че нивото ви на обслужване е отлично, хостинът е на много добри цени, без това да води до компромис с качеството и параметрите, времето за реакция в случай на проблем е достатъчно бързо.
От тук нататък възнамеряваме да използваме само вашите хостинг и домейн услуги, като поетапно ще прехвърлим съществуващите вече домейни, регистрирани при други регистратори.
Надяваме се на успешна съвместна работа.

Антон Якимов
Marine Support and Software Ltd.
http://www.bgmax.net

Иван Петров от IceGuard.eu

iceguard340

Благодаря!
Вие сте уникална фирма!
Работите по-бързо и от моя екип – а той е най-добрия.
Поздравления и продължавайте така.

Иван Петров
http://www.iceguard.eu

Мегалит Инвест ООД

megalit-invest340

Здравейте,
Нека започна с това, че ме убедихте в девиза „Хостинг от ново поколение“. Всъщност искам да благодаря на вас – хората от съпорта, както и на интелигентно организираната и реализирана поддръжка. БЛАГОДАРЯ ВИ!

Мегалит Инвест ООД
http://www.megalit-invest.com

Кристиян Кацаров от Katsarov.info

katsarov340

Клиент съм на СуперХостинг от доста време и до ден днешен не съм намерил по-добър хостинг в българското уеб пространство. Причините защо да изберете СуперХостинг са безкрайни, но сега ще споделя 5 от тях –стабилност, бързина, съпорт, гъвкави планове, празнични отстъпки.

Кристиян Кацаров
http://katsarov.info/

От М. Койнова

Здравейте,
Благодаря за съдействието. Ще препоръчам фирмата на всички познати! На тази географска ширина не съм срещала подобно обслужване – НОВО ПОКОЛЕНИЕ, БЛАГОДАРЯ!

М. Койнова

От Николай Ненков

Благодаря Ви за светкавичната реакция !!!
Както винаги се отзовавате на мой проблем с готово решение, изключително достъпно и богато описание на възникналия проблем, но най-вече с готовността ви да помогнете!
Нещо повече – вие вече сте коригирали и отстранили проблема…
Професионализмът на екипите Ви е неоценим!
Радвам се, че съществува компанията SuperHosting.BG, защото по-добри от Вас няма!

Николай Ненков

Румен Рачков от ThreeChess.com

threechess340

…тъй като целият ни екип е изключително доволен от услугите Ви реших, че няма как да не Ви пиша. Нееднократно имахме различни проблеми, на които техническата Ви поддръжка реагира изключително бързо и адекватно. Работя и с техническа поддръжка на световни лидери, чието ниво е далеч под вашето. Много пъти сте правили компромиси заради нас и сте ни помагали. Определено сте лидер на пазара за България и се надявам да продължавате в същия дух! Предлагате изключително добра услуга на нормални цени! Успех и още хиляди доволни клиенти!

Голям Ваш почитател Румен Рачков
http://www.threechess.com

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие

3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие [Аудио]

2
Под „органично присъствие“ имаме предвид всички начини, чрез които потребителите могат да разберат за Вашия бизнес, без да плащате за позициониране (реклама).
6 причини за съобщение Internal Server Error 500

6 причини за съобщение Internal Server Error 500 [Аудио]

11
Причините за генерирането на това съобщение може да са най-различни - некоректно изпълняващ се скрипт в сайта, некоректни права на файлове и директории и други
Съвместна статия за маркетинг, реклама и SEO - Netpeak

13 съвета за маркетинг и реклама [Аудио]

2
Сега когато имате повече време у дома, можете да отделите енергия в SEO и добра реклама за дигитален успех. Заслужава си!