Клиентите за нас – Част 6

Имаме най-невероятните клиенти, с най-интересните онлайн проекти. Винаги ще сме насреща, когато се нуждаете от нас и винаги ще сме до вас в развитието на вашите сайтове. Благодарим ви, че избрахте нашите услуги!

Диана ПавловаDiana.geom-bg.com

dianageom-bg340

Здравейте СуперХостинг,
Пиша ви само за да ви кажа, че много ви ценя като фирма за хостинг. Сега правя нещо за клиент на друг сървър и ми липсва вашето коректно отношение към проблемите на клиентите при работата по сайтовете. Сблъсквам се с такива – остарели версии на програмите, невъзможност да се активират разширения поради не добри настройки на PHP и т.н. И оценявам това, че при вас всичко е много добре организирано.
Още веднъж – радвам се, че съм ваш клиент. Желая ви успех във всичко!

Диана Павлова
http://www.diana.geom-bg.com

Георги Александров от Nau4i.me

nau4ime340

…Аз също така съм много доволен от услугата Ви и можете да сте сигурни, че ще я подновя, а може и нови да поръчам. Обслужването също е на ниво, невероятно за българска компания…

Георги Александров
http://www.nau4i.me

От Стивън Доробанов

Преди да избера СуперХостинг.БГ, проверих в интернет за мнението на други техни клиенти. Останах изненадан, защото няма нито едно негативно мнение. Реших да се доверя на СуперХостинг.БГ и не съжалявам! Невероятен екип, невероятна техническа поддръжка. Оказват ти помощ на момента, дори в три часа през нощта! СуперХостинг.БГ са много повече от „Супер“, страхотни са!

Стивън Доробанов

Ива Георгиева от Propertyxpress.com

propertyxpress340

С настоящото писмо бихме желали да изразим нашата благодарност към техническата поддръжка на Суперхостинг и по-специално към екипа, който беше на смяна в нощта на 6-и срещу 7-и октомври 2010 г., когато установихме, че сайтът ни е докладван като „атакуващ“ при Google, в резултат на което с някои браузъри (като Firefox) не беше възможно той да бъде отварян.
В резултат на действията на дежурния технически екип на СуперХостинг проблемът беше решен в рамките на същата нощ и на сутринта PropertyXpress.com вече функционираше нормално.
Наистина сте СУПЕР!
Желаем ви много успехи и занапред!

Ива Георгиева
http://www.propertyxpress.com

Георги Комсийски от Estestveni-idei.com

estestveni-idei340

Искам да благодаря на екипа от поддръжката, с който разполагате, за бързата и адекватна реакция за разрешаването на проблема, който имахме през изминалата вечер. Искам да изкажа задоволството си от услугата, която получавам като цяло и да ви уверя, че смятам да ползвам вашите услуги за в бъдеще.
Вече имате верен „фен“ на услугите, които предлагате!

Георги Комсийски
Управител
Управител Естествени Идеи ООД
http://www.estestveni-idei.com

Петър Пенчев от WebDesign1.net

webdesign1_340

Искам да ви благодаря за изключително приятната и неочаквана изненада, която ми поднесохте и да ви изкажа поздравленията си за прекрасната работа на екипа ви. Винаги когато имам нужда от помощ откликвате изключително бързо. Също така искам да ви пожелая много бизнес успехи и да продължавате да радвате все така нас – вашите клиенти.

Петър Пенчев
http://www.webdesign1.net

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Бизнес планиране в 3 стъпки - какво, как, защо?

Бизнес планиране в 3 стъпки – какво, как и защо? [Аудио]

2
Време е да се фокусирате върху бизнес планирането през предстоящата 2022 г. Предлагаме няколко основни стъпки, с които ще ускорите и улесните този процес.
Какво е CMS (Content Management System)?

Какво е CMS (система за управление на съдържание)? [Аудио]

0
CMS (система за управление на съдържание) е софтуерен инструмент за лесно и бързо създаване на сайт и след това лесно поддържане на съдържанието в него.
Вече е време да си имате сайт!

Кога разбирате, че Вашият бизнес се нуждае от сайт? [Аудио]

0
Нямате сайт? Но имате бизнес… И все повече усещате, че имате нужда от сайт. Е, тази статия ще Ви помогне да вземете решение. Прочетете повече!