Клиентите за нас – Част 5

С годините нашите клиенти стават все повече, а голяма част от тях са с нас от самото начало и вече можем да наречем приятели! Благодарим за милите думи, които отпращате към нашия екип! Това осмисля работата ни и ни дава допълнителна мотивация!

Станислав Винярчик от Посолство на Република Полша

pl-bg340

С настоящето искаме да благодарим за изключително любезното съдействие и професионално отношение на всички Ваши служители, с които имахме удоволствието да контактуваме. Впечатлени сме от експедитивното, точно и бързо действие.
Върху нашия избор за ползване на хостинг в пространството supehosting.bg освен ценови предложения, повлия и добре поднесената информация на Вашата интернет страница, но най-вече отговорният подход и изчерпателната информация получена от служителите в отдел „Маркетинг и продажби“.
Благодарим също за подаръка – фланелка на СуперХостинг.БГ.
Надяваме се, че в бъдеще сътрудничеството с Вашата фирма, ще продължи по същия начин.

Станислав Винярчик
Първи секретар
Посолство на Република Полша
http://www.pl-bg.info

Милко Кралски от Българска Федерация Акробатичен Рок-н-Рол

barff340

Българска Федерация Акробатичен Рок-н-Рол изказва благодарност за високото качество на обслужване от „sales team“ на СуперХостинг.БГ, за търпението по време на разработката на сайта и пълния и своевременен съпорт след това. Предложените дизайнерски решения изцяло удовлетворяват всички колеги и тяхното въвеждане в администрацията на уеб сайта беше въпрос на кратко време. Пожелаваме успех на екипа на СуперХостинг.БГ във всички служебни и лични начинания.

Милко Кралски
Председател
Българска Федерация Акробатичен Рок-н-Рол
http://www.barrf.eu

Иван Петров от Stay-at.com

stay-at340

Искам да изкажа искрените си благодарности към екипа по техническа поддръжка за светкавичното съдействие на най-високо ниво. Останах трогнат от невероятния ви професионализъм. Благодаря ви искрено за помощта. Успех!

Иван Петров
http://www.stay-at.com

От Иво Русинов

ЗДРАВЕЙТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ!
Не случайно казвам професионалисти. От няколко дни съм клиент на СуперХостинг.БГ и останах приятно изненадан от начина на работа с клиенти. Като се вземе в предвид, че това е първият ми сайт и се наложи да ползвам и помощ от подръжката на сайта, нещата станаха супер. Затова искам да изкажа своята огромна благодарност към екипа на СуперХостинг.БГ и да им пожелая все така по европейски да работят и за в бъдеще и да бъдат едни от водещите в своя бранш.
Професионални и лични успехи на всички от екипа!

Иво Русинов

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments