Клиентите за нас – Част 10

Поредната доза добро настроение и вдъхновение, поднесена от вас – нашите клиенти. Ценим вашето мнение, радваме се на вашите успехи! Благодарим ви, че ни правите част от осъществяването на вашите проекти!

Екипът на save-darina.org

save-darina_340

Екипът на инициативата „Спаси, дари на…“  изразява своята гореща БЛАГОДАРНОСТ към всички служители на СуперХостинг.БГ за проявения професионализъм при едногодишния хостинг и поддръжка на сайта www.save-darina.org, както и за тяхната безвъзмездна помощ и съпричастност към съдбата на всички деца от сайта.

За да повярваш в доброто – трябва да започнеш да го правиш.

Екипът на save-darina.org
www.save-darina.org

Калин Иванов от BV Artists International, New York

BVArtistsInternational

Работя със СуперХостинг от 7 години. През тези години съм активирал 4 уеб страници и над 20 домейна. За мен лично това е най-добрата българска компания по отношение на бързина и професионализъм на обслужване на клиента! Като се има предвид часовата разлика в New York техния светкавичен service и професионализъм може да се бори за първото място с най-добрите световни компании. Гордея се, че съм Българин, когато мога да бъда обслужен от професионалисти като СуперХостинг. Браво!!!

Калин Иванов
Artistic Director
BV Artists International, New York
www.bvartistsinternational.com

Стилияна Божилова от eCatalogBG.com

sh-blog-ecatalog

Здравейте,
Не мога да опиша радостта, която изпитвам за това, че избрах точно Вас – Суперхостинг БГ. Вие показвате изключителен професионализъм за работа в екип.
Искам да изкажа огромната си благодарност към Вас, за Вашата коректност и точност, които срещам при изпълнение на професионалния Ви дълг. Много Ви благодаря.
Бъдете все така всеотдайни и харесвани!

Стилияна Божилова
www.ecatalogbg.com

Светомир Славов от Photosbg.net

photosbg340

Здравейте,
Вие сте компанията, която за мен е еталон и образец за обслужване, която винаги препоръчвам, че и убеждавам приятели да минат от други хостинг компании към вас.
Просто наложихте в тази сфера наистина еталон и летвата ви е висока. Винаги съм бил перфектно обслужван, консултиран, подпомаган от вас, дори когато това принципно не ви е в задълженията. Правили сте дори известни компромиси, за които съм благодарен. Просто няма как човек да не остане доволен от Вас.

Светомир Славов
www.photosbg.net

Станил Станев от Ravera.bg

ravera340

Изключително много Ви благодаря за помощта, наистина хора като Вас и Вашия екип са рядкост в България! Прекрасно свършена работа 🙂 🙂 🙂 Страхотни!!!

Вие със сигурност спечелихте лоялен клиент и за в бъдеще ще използваме изключително и само Вашите услуги, като това до голяма степен се дължи на СТРАХОТНИЯ ЕКИП и техните компетенции.

Благодаря ВИ!

Станил Станев
www.ravera.bg

Лери Кенчадзе от BULPIXEL Уеб Дизайн

bulpix_blog

Като стане дума за хостинг и домейн услуги, винаги избираме СуперХостинг.БГ и това го правим вече 10 години! Ако трябваше да опишем СуперХостинг.БГ с една дума, това щеше да е професионализъм!
Когато и да пишем на техническа поддръжка, те винаги отговарят в най-кратък срок. Отношението им към клиенти е уникално. Сайтовете ни работят изключително бързо благодарение на вас. С годините компанията става все по-добра и ние само може да ви пожелаем успехи.

Винаги ще избираме СуперХостинг.БГ!

Лери Кенчадзе
BULPIXEL Уеб Дизайн
www.bulpixel.com

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Черен петък '21: Подготовка на сайта, стоката и служителите

Black Friday ‘21: Рано пиле… на Черен петък триумфира или кога и как да...

0
Вижте стъпките по подготовката на онлайн магазина, стоката и служителите Ви за Черен петък (Black Friday). Вземете нещо за писане и запретвайте ръкави!
Съвети от СуперХостинг.БГ за уникарно име на фирма

Как да изберете уникално име на фирма? [Аудио]

0
Да измислите уникално име на фирма е предизвикателна задача. Даваме Ви ценни препоръки и идеи за перфектното име за Вашия бизнес. Разгледайте ги в СуперБлога.
Вече е време да си имате сайт!

Кога разбирате, че Вашият бизнес се нуждае от сайт? [Аудио]

0
Нямате сайт? Но имате бизнес… И все повече усещате, че имате нужда от сайт. Е, тази статия ще Ви помогне да вземете решение. Прочетете повече!