Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Денят на системния администратор

Последният петък на месец юли е Денят на системния администратор. Използваме случая да честитим празника на нашите системни администратори и на всички други, които празнуват, като им пожелаваме удовлетворение от работата и енергия да продължават в същия дух.

Идеята за възникването на този празник идва от системния администратор Тед Кекатос от Чикаго, когато той уведомява приятелите си за нарочения ден и регистрира дори сайт http://www.sysadminday.com/. За първи път този празник се чества на 28 юли 2000 год., а основната му идея е потребителите да изразяват своята благодарност към труда на системните администратори. Така администраторите се сдобиват с ден в годината, в който получават подаръци от доброжелателни потребители и приятен повод да празнуват.

Още веднъж честит празник на всички администратори и ако още не сте си намерили подходящ повод да прекарате петъчната вечер с приятели, се надяваме, че ви даваме такъв!

Използваният снимков материал е взет от quinnums.

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

0 0 гласове
.
500px270px
SuperHosting.BG
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Коментари към текста
Виж всички коментари

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other

0
Какво мислите?x