СуперХостинг.БГ на WebIt 2009

Тази година на 07 и 08 Октомври се проведе първото изложение и конференция за Интернет бизнес и маркетинг за Югоизточна Европа – WebIt. За нас това беше чудесна възможност да се срещнем с нашите настоящи и бъдещи клиенти и да изградим нови партньорства.
С подготовката на нашето участие на WebIt стартирахме още преди няколко месеца. Искахме да имаме страхотен щанд, който да ни отличи от останалите изложители и едновременно с това да подчертава нашата корпоративна идентичност. След като разгледахме няколко варианта се спряхме на най-добрият.

3D модел на щанда на СуперХостинг.БГ
3D модел на щанда на СуперХостинг.БГ

За нас изложението премина страхотно. Срещнахме се с много клиенти, поговорихме с тях, поинтересувахме се от техните желания и нужди. Получихме много положителни оценки за нашата работа. Прекрасните момичета, които раздаваха рекламните ни материали свършиха страхотна работа – почти всеки посетител в конферентните зали беше оборудван с наши папки за да си води записки.

На нашият щанд проведохме и много дискусии с бъдещи и настоящи клиенти за тенденциите на хостинг пазара в България и по света, за нашите услуги, за новите неща, които планираме. Бяхме приятно изненадани от доброто познаване на хостинг услугите, различните технологии, езици за създаване на приложения, системи аз управление на съдържанието (CMS).

От различни посетители разбрахме, че лекциите в семинарната програма на WebIT са били много интересни и полезни за тях. За съжаление, ние нямахме възможност да присъстваме на никоя от тях, но тази информация затвърди мнението, че сме взели правилното решение, подкрепяйки WebIT от самото начало.

Искаме да благодарим на организаторите в лицето на Г-н Пламен Русев и целият му екип за, това че се нагърбиха с организацията на такова голямо събитие.

Светослав Илиев, Любомир Русанов и Методи Дреновски от СуперХостинг.БГ
Светослав Илиев, Любомир Русанов и Методи Дреновски от СуперХостинг.БГ
Посетител на Щанда на СуперХостинг.БГ
Посетител на Щанда на СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
Black Friday'21: WooCommerce магазинът ми продава повече от магазина ти!

Black Friday ‘21: WooCommerce магазинът ми продава повече от магазина ти! [Аудио]

0
Задаваме 7 въпроса, през които трябва да преминете, за да имате изряден WooCommerce магазин. Типично в наш стил, не Ви спестяваме и отговорите.
3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие

3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие [Аудио]

2
Под „органично присъствие“ имаме предвид всички начини, чрез които потребителите могат да разберат за Вашия бизнес, без да плащате за позициониране (реклама).
Черен петък '21: Подготовка на сайта, стоката и служителите

Black Friday ‘21: Рано пиле… на Черен петък триумфира или кога и как да...

0
Вижте стъпките по подготовката на онлайн магазина, стоката и служителите Ви за Черен петък (Black Friday). Вземете нещо за писане и запретвайте ръкави!