СуперХостинг.БГ @ Р2Р конференция

СуперХостинг.БГ на P2P Конференцията 2010Верни на традициите си ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ за поредна година ще подкрепим като генерален спонсор Р2Р конференцията, наложила се като водещо ежегодно събитие в бранша. Конференцията, организирана от Екип Нула ще събере за шеста поредна година на едно място българската общност от уеб програмисти, дизайнери и маркетолози на 24 и 25 април 2010г. във Велико Търново. Специално за Р2Р конференцията сме подготвили интересни изненади.
Традиционно конференцията привлича много от добрите специалисти в България и чужбина и стъпва на популярни прояви като WebTech, barCamp и blogCamp. Програмата в потока WebTech 2010 ще бъде открита на 24 април от 14:00 часа именно от нашите управители Любомир Русанов и Методи Дреновски с лекция на тема „Хостинг в облака или облак в хостинга“, посветена на бъдещето на хостинг услугите.
Очаквайте скоро допълнителна информация за всички интересни лекции и събития по време на конференцията.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments