Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

СуперБърз сайт с уеб ускорителя SuperCache Manager

SuperCache Manager е супер-инструмент, част от услугата ни, с който можете неимоверно да ускорите зареждането на Вашия сайт като с магическа пръчка.

Уеб ускорителят е наличен в секцията SuperHosting Seed-up в контролния панел cPanel.

Защо е важно сайтът Ви да се зарежда бързо?

Причините са много, но основните са:

  • предразполага посетителите да останат повече време на Вашия сайт и да разгледат повече съдържание;
  • никой не обича да чака, а бавният сайт е предпоставка посетителят веднага да го затвори;
  • статистиките сочат, че 40% от хората биха напуснали даден сайт, ако той се зарежда над 3 секунди;
  • сайтът може да увеличи приходите си само ако се зарежда бързо.

Вижте още: 🔗 Защо е важна скоростта на зареждане на сайта? | Blog

Какво е SuperCache?

SuperCache е уеб ускорител, който кешира динамичното и статичното съдържание на Вашия сайт. Кеширането* се извършва на ниво уеб сървър (за разлика от Redis и Memcached, които кешират информацията на ниво приложение). Веднъж кеширана, дадена страница ще се зареди много по-бързо на всички бъдещи посетители на сайта!

SuperCache вече е активиран на няколко значително посещавани сайтове, хоствани при нас. Ето какви са резултатите след активирането му на един от тях - сайта на Списание „9 месеца“.

Разликата в зареждането на целия сайт:

Времето за зареждане е намалено с повече от една секунда (от 5.48сек на 4.08сек).

Разликата в зареждането на index.php (без външни ресурси):

Освен подобрението в скоростта на зареждане на сайта, активирането и използването на SuperCache се отразява много благоприятно на потреблението на ресурси от хостинг акаунта. Всеки път, когато SuperCache подаде кеширана информация към посетителя, реално се прескача моментът с динамичното ѝ генериране. Това означава, че стартирането на PHP процеси и изпълнението на MySQL заявки в хостинг акаунта ще се случва единствено, когато дадената страница все още не е кеширана от SuperCache.

Използването на SuperCache се отразява в ускоряване на зареждането на сайта и в драстично намаляване на процесорното потребление от хостинг акаунта.

Вижте още: 🔗 Тест с ускоряване на фирмен WordPress сайт - резултати и графики | Blog


*Кеширане - Думата „кеш“ идва от „cache“ на английски, което преведено буквално означава „складирам, скривам“. А в интернет това означава складиране на уеб информация.
Технологията на кеширане „складира“ вече веднъж генерирана информация. След като информацията, генерирана по динамичен начин, е записана (кеширана), тя представлява статично съдържание, което се предоставя в пъти по-бързо на потребителите на сайта, без изчакване и забавяне.

Как да активирате SuperCache?

SuperCache можете да активирате с няколко клика в контролния панел cPanel, секцията SuperHosting Speed Up, SuperCache Manager.

Можете да го активирате за целия сайт или само за директория/уеб адрес от него. SuperCache Manager е наличен при хостинг план СуперХостинг и всички планове на Managed VPS услугите от СуперХостинг.БГ. Вижте как да активирате SuperCache стъпка по стъпка!

SuperCache + Memcached/Redis
Възможно е да активирате и използвате едновременно кеширане на ниво Application с Redis/Memcached и допълнително SuperCache. По този начин, ако има съдържание, което не може да се кешира от SuperCache е много вероятно то да се кешира от application кеша, което ще доведе до подобрение в производителността.

За кои сайтове е подходящо да ползвате SuperCache?

Кеширането със SuperCache е подходящо и препоръчително за :

  • много посещавани сайтове,
  • новинарски и медийни сайтове,
  • информационни портали и др.

По подразбиране SuperCache кешира цялата информация. Ако в сайта Ви има определено съдържание, което не желаете да се кешира, то може да се извършат допълнителни настройки от Опциите за напреднали в SuperCache Manager. Важно е да отбележим обаче, че за да има желания резултат и сайтът да се зарежда видимо много по-бързо, то е необходимо настройките да се направят от разработчика на сайта, който познава в детайл неговата структура.

Ако Вашият сайт е на WordPress, за улеснение с активирането и настройките сме подготвили специален Наръчник за настройка на SuperCache за WordPress.

Вижте още: 🔗 По-бърз и по-издръжлив WooCommerce магазин - с подкрепата на SuperCache |Blog

Активирайте SuperCache, ускорете сайта си и направете изживяването на Вашите посетители още по-приятно.

Ще се радваме да ни дадете и Вашата обратна връзка за SuperCache, за да добавяме ценни функционалности в следващите му версии.

Търсите завършено хостинг решение за Вашия сайт? Вижте нашите хостинг предложения.

Маркетинг Мениджър

Цвети работи неуморно, за да направи супер услугите още по-добри и да ги предостави на всички супер клиенти по най-добрия начин. СуперСилата на Цвети е, че знае всичко за новостите в хостинг технологиите и бързо ги прави реалност в СуперХостинг.БГ.

500px270px
SuperHosting.BG

2
Оставете коментар

avatar
1 дискусии
1 отговори към коментарите
0 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
Або
Гост

Какви резултати могат да се очакват при тестване на скоростта от гугъл спид. Дали ще дава съвети за подобрения или ще даде 100% оптимизиран?
При някой плугини за уърдпрес сайта се разваля, има ли такъв риск?

СуперХостинг.БГ
SH

Здравейте, SuperCache ускорителят работи извън WordPress, тоест не е плъгин. Технологията му за ускоряване е чрез кeширане на готовия HTML код на страницата. Тази технология ускорява зареждането на сайта, но скоростта на зареждане е само един от многото показатели, които се проверяват в инструментите за тестване като Google Speed. Другите показатели, от които зависи резултатът в Google Speed са: дали изображенията са оптимизирани, с малки размери и компресирани; дали CSS и JavaScript кодът е сбит (minify), дали се използва кеширането в браузъра, дали има ресурси, които блокират и забавят изобразяването… още »

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other