Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

НОВО: СуперБърз сайт с новия уеб ускорител SuperCache Manager

Неотдавна загатнахме, че работим по нов супер-инструмент, част от услугата ни, с който ще можете неимоверно да ускорите зареждането на вашия сайт като с магическа пръчка.

Представяме ви SuperCache Manager - най-новият ускорител в секцията SuperHosting Seed-up в контролния панел cPanel.

Защо е важно сайтът ви да се зарежда бързо?

Причините са много, но основните са:

  • предразполага посетителите да останат повече време на вашия сайт и да разгледат повече съдържание;
  • никой не обича да чака, а бавният сайт е предпоставка посетителят веднага да го затвори;
  • статистиките сочат, че 40% от хората биха напуснали даден сайт, ако той се зарежда над 5 секунди;
  • сайтът може да увеличи приходите си само ако се зарежда бързо.

Какво е SuperCache?

SuperCache е уеб ускорител, който кешира динамичното и статичното съдържание на вашия сайт. Кеширането* се извършва на ниво уеб сървър (за разлика от Redis и Memcached, които кешират информацията на ниво приложение). Веднъж кеширана, дадена страница ще се зареди много по-бързо на всички бъдещи посетители на сайта!

SuperCache Manager e най-новият инструмент в cPanel, oт който можете да активирате SuperCache технологията.

SuperCache вече е активиран на няколко значително посещавани сайтове, хоствани при нас. Ето какви са резултатите след активирането му на един от тях - сайта на Списание "9 месеца".

Разликата в зареждането на целия сайт:

Разликата в зареждането на index.php (без външни ресурси):

Освен подобрението в скоростта на зареждане на сайта, активирането и използването на SuperCache се отразява много благоприятно на потреблението на ресурси от хостинг акаунта. Всеки път, когато SuperCache подаде кеширана информация към посетителя, реално се прескача моментът с динамичното й генериране. Това означава, че стартирането на PHP процеси и изпълнението на MySQL заявки в хостинг акаунта ще се случва единствено, когато дадената страница все още не е кеширана от SuperCache. Използването на SuperCache се отразява в драстично намаляване на процесорното потребление от хостинг акаунта.


*Кеширане - "Думата „кеш“ идва от „cache“ на английски, което преведено буквално означава „складирам, скривам“. А в интернет това означава складиране на уеб информация.
Технологията на кеширане “складира” вече веднъж генерирана информация. След като информацията, генерирана по динамичен начин, е записана (кеширана), тя представлява статично съдържание, което се предоставя в пъти по-бързо на потребителите на сайта, без изчакване и забавяне.

Как да активирате SuperCache?

SuperCache можете да активирате с няколко клика в контролния панел cPanel, секцията SuperHosting Speed Up, SuperCache Manager.

Можете да го активирате за целия сайт или само за директория/уеб адрес от него. SuperCache Manager е наличен при хостинг план СуперХостинг и всички планове на Managed VPS услугите от СуперХостинг.БГ. Вижте как да активирате SuperCache стъпка по стъпка!

SuperCache + Memcached/Redis
Възможно е да активирате и използвате едновременно кеширане на ниво Application с Redis/Memcached и SuperCache. По този начин, ако има съдържание, което не може да се кешира от SuperCache е много вероятно то да се кешира от application кеша, което ще доведе до подобрение в производителността.

За кои сайтове е подходящо да ползвате SuperCache?

Кеширането със SuperCache е подходящо и препоръчително за :

  • много посещавани сайтове,
  • новинарски и медийни сайтове,
  • информационни портали и др.

По подразбиране SuperCache кешира цялата информация. Ако в сайта ви има определено съдържание, което не желаете да се кешира, то може да се извършат допълнителни настройки от Опциите за напреднали в SuperCache Manager. Важно е да отбележим обаче, че за да има желания резултат и сайтът да се зарежда видимо много по-бързо, то е необходимо настройките да се направят от разработчика на сайта, който познава в детайл неговата структура.

Ако вашият сайт е на WordPress, за улеснение с активирането и настройките сме подготвили специален Наръчник за настройка на SuperCache за WordPress.

Бъдете сред първите ползватели на най-новия ни инструмент.

Активирайте SuperCache, ускорете сайта си и направете изживяването на вашите посетители още по-приятно.

А след това ще се радваме да ни дадете и вашата обратна връзка за SuperCache, за да добавяме ценни функционалности в следващите му версии.

Търсите завършено хостинг решение за вашия сайт? Вижте нашите хостинг предложения.

Маркетинг Мениджър

Цвети работи неуморно, за да направи супер услугите още по-добри и да ги предостави на всички супер клиенти по най-добрия начин. СуперСилата на Цвети е, че знае всичко за новостите в хостинг технологиите и бързо ги прави реалност в СуперХостинг.БГ.

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other