https://blog.superhosting.bg/super-winter-promo-2012.html

Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Подаръци ще има за всички от сърце... :)

2016-06-21
Новини и събития
Супер зимна Промоция, промоция, отстъпка, суперхостинг, хостинг план, хостинг услуги, виртуален сървър, нает сървър, реселър хостинг, зима, празници, семейна топлина, празник, суперстарт, суперпро, супер хостинг, супер старт, супер про

Супер зимна ПромоцияКак се чувствате в този хубав късно-есенен ден? 🙂 Искате ли вече всичко да е бяло, красиво, чисто и приказно? В нашата хостинг компания и за нашите клиенти уюта на бялата зима вече ни завладя! 🙂 От днес стартираме с празнични отстъпки и зимна приказка с новата ни, но и вече традиционна през годините, Супер зимна Промоция! Подаряваме допълнителни периоди и отстъпки както за настоящите, така и за новите ни клиенти. За нас е важно подаръци да има за всички от сърце! 🙂

Ще се радваме приказната обстановка, която създадохме с новата ни промоция, да ви усмихне и да пресъздаде емоцията на една красива зима! А за всички, които не обичат студа, можем да ви стоплим... Въпрос на избор е дали зимата ще бъде студена, мрачна, със задръствания и не много социални контакти... или по-скоро не – бяла, приказна, блестяща, с много празници, семейна топлина, запален огън в камината и много усмивки и настроение... Вие как предпочитате!? 🙂 Ние вече избрахме нашата зима да е анимирана, цветна и весела, заедно със Супер зимната ни Промоция! 🙂 Ще се включите ли и вие? Очакваме ви с усмивка и настроение тук:

Супер зимна Промоция

При всяка поръчка за нова услуга - хостинг план СуперСтарт, СуперПро или СуперХостинг за 12 или 24 месеца ние ви подаряваме:

  • 3 месеца хостинг при поръчка за 1 година;
  • 6 месеца хостинг при поръчка за 2 години.
Подаряваме ви 6 месеца хостинг и при подновяване на хостинг планове СуперСтарт, СуперПро или СуперХостинг за период от 2 години.
За реселърски хостинг акаунти, виртуални и наети сървъри при поръчка на три или повече месеца и ви подаряваме 25% отстъпка, независимо дали поръчката е за нова услуга или подновяване.
За cloud услуги, в зависимост от сумата в поръчката, ще ви подарим до 25% отстъпка, без значение дали поръчвате нова услуга или зареждате cloud сметката си.
Още за промоцията
* Промоцията е валидна до 13.01.2013 г.
* От промоцията могат да се възползват всички нови и настоящи клиенти.
* Промоционалните периоди се получават след въвеждането и използването на персоналния промо код на последната стъпка от онлайн поръчката.
* Можете да получите персонални промо кодове на адрес: http://www.superhosting.bg/SuperWinterPromo
* Кодовете са еднократни и валидни само за посочените услуги.

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

Препоръчани статии

10
Оставете коментар

avatar
5 дискусии
5 отговори към коментарите
2 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
Web Master
Гост

Поздравления за чудесната политика и отношението ви към клиентите! Винаги като посетя блога/сайта ви откривам някоя приятна изненада като тази промоция. Би било прекрасно, ако в сферата на уеб дизайна и технологиите имаше повече компании в България като вас, но за съжаление са много малко... и точно те (и вие) успяват в крайна сметка! 🙂

Пламен Борисов
Гост

Поздравления за невероятните отстъпки и поредната промоция. Опредено знаете как да доставите радост на всички Ваши клиенти по празниците.

Желая Ви весели празници и все така повече промоции за напред 🙂

СуперХостинг.БГ
Editor

Благодарим за хубавите думи, Пламен! Радваме се, че промоцията ни ви е зарадвала! 🙂

Весели празници и на вас! 🙂

seo Добромир Панов
Гост

Браво за поредната промоция! Вече не мога да смогна да си използвам придобитите подаръци 🙂 Продължавайте в същия дух!

СуперХостинг.БГ
Editor

Благодарим ви, Добромир! Радваме, се че подаръците ни ви харесват! 🙂

Слънчев ден! 🙂

Ив
Гост

Уникални сте !Тази промоция много ме зарадва! Браво и упсехи

Huku
Гост

Ейййй… 'Гати късмета! Може ли само няколко часа след като съм си подновил хостинга, че и за две години, и да пуснете промоцията?! 🙂
Кой ме би по главата да бързам да подновявам десет дни по-рано?!…
Нищо. И 10-те % отстъпка са си Супер. (Е, не колкото 25 де. 🙂 )
Тъкмо щях да Ви хваля колко лесно става подновяването и колко много начини на плащане предлагате… и да взема така да се прекарам. 🙂
Нищо. Следващият път ще внимавам (?!) повече. 🙂
Продължавайте все така!
Весели празници!