Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Подаръци ще има за всички от сърце... :)

Супер зимна ПромоцияКак се чувствате в този хубав късно-есенен ден? 🙂 Искате ли вече всичко да е бяло, красиво, чисто и приказно? В нашата хостинг компания и за нашите клиенти уюта на бялата зима вече ни завладя! 🙂 От днес стартираме с празнични отстъпки и зимна приказка с новата ни, но и вече традиционна през годините, Супер зимна Промоция! Подаряваме допълнителни периоди и отстъпки както за настоящите, така и за новите ни клиенти. За нас е важно подаръци да има за всички от сърце! 🙂

Ще се радваме приказната обстановка, която създадохме с новата ни промоция, да ви усмихне и да пресъздаде емоцията на една красива зима! А за всички, които не обичат студа, можем да ви стоплим... Въпрос на избор е дали зимата ще бъде студена, мрачна, със задръствания и не много социални контакти... или по-скоро не – бяла, приказна, блестяща, с много празници, семейна топлина, запален огън в камината и много усмивки и настроение... Вие как предпочитате!? 🙂 Ние вече избрахме нашата зима да е анимирана, цветна и весела, заедно със Супер зимната ни Промоция! 🙂 Ще се включите ли и вие? Очакваме ви с усмивка и настроение тук:

Супер зимна Промоция

При всяка поръчка за нова услуга - хостинг план СуперСтарт, СуперПро или СуперХостинг за 12 или 24 месеца ние ви подаряваме:

  • 3 месеца хостинг при поръчка за 1 година;
  • 6 месеца хостинг при поръчка за 2 години.
Подаряваме ви 6 месеца хостинг и при подновяване на хостинг планове СуперСтарт, СуперПро или СуперХостинг за период от 2 години.
За реселърски хостинг акаунти, виртуални и наети сървъри при поръчка на три или повече месеца и ви подаряваме 25% отстъпка, независимо дали поръчката е за нова услуга или подновяване.
За cloud услуги, в зависимост от сумата в поръчката, ще ви подарим до 25% отстъпка, без значение дали поръчвате нова услуга или зареждате cloud сметката си.
Още за промоцията
* Промоцията е валидна до 13.01.2013 г.
* От промоцията могат да се възползват всички нови и настоящи клиенти.
* Промоционалните периоди се получават след въвеждането и използването на персоналния промо код на последната стъпка от онлайн поръчката.
* Можете да получите персонални промо кодове на адрес: http://www.superhosting.bg/SuperWinterPromo
* Кодовете са еднократни и валидни само за посочените услуги.

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

10
Оставете коментар

avatar
5 дискусии
5 отговори към коментарите
2 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
Web Master
Гост

Поздравления за чудесната политика и отношението ви към клиентите! Винаги като посетя блога/сайта ви откривам някоя приятна изненада като тази промоция. Би било прекрасно, ако в сферата на уеб дизайна и технологиите имаше повече компании в България като вас, но за съжаление са много малко... и точно те (и вие) успяват в крайна сметка! 🙂

Пламен Борисов
Гост

Поздравления за невероятните отстъпки и поредната промоция. Опредено знаете как да доставите радост на всички Ваши клиенти по празниците.

Желая Ви весели празници и все така повече промоции за напред 🙂

СуперХостинг.БГ
Editor

Благодарим за хубавите думи, Пламен! Радваме се, че промоцията ни ви е зарадвала! 🙂

Весели празници и на вас! 🙂

seo Добромир Панов
Гост

Браво за поредната промоция! Вече не мога да смогна да си използвам придобитите подаръци 🙂 Продължавайте в същия дух!

СуперХостинг.БГ
Editor

Благодарим ви, Добромир! Радваме, се че подаръците ни ви харесват! 🙂

Слънчев ден! 🙂

Ив
Гост

Уникални сте !Тази промоция много ме зарадва! Браво и упсехи

Huku
Гост

Ейййй… 'Гати късмета! Може ли само няколко часа след като съм си подновил хостинга, че и за две години, и да пуснете промоцията?! 🙂
Кой ме би по главата да бързам да подновявам десет дни по-рано?!…
Нищо. И 10-те % отстъпка са си Супер. (Е, не колкото 25 де. 🙂 )
Тъкмо щях да Ви хваля колко лесно става подновяването и колко много начини на плащане предлагате… и да взема така да се прекарам. 🙂
Нищо. Следващият път ще внимавам (?!) повече. 🙂
Продължавайте все така!
Весели празници!