Подаръци ще има за всички от сърце… :)

Супер зимна ПромоцияКак се чувствате в този хубав късно-есенен ден? 🙂 Искате ли вече всичко да е бяло, красиво, чисто и приказно? В нашата хостинг компания и за нашите клиенти уюта на бялата зима вече ни завладя! 🙂 От днес стартираме с празнични отстъпки и зимна приказка с новата ни, но и вече традиционна през годините, Супер зимна Промоция! Подаряваме допълнителни периоди и отстъпки както за настоящите, така и за новите ни клиенти. За нас е важно подаръци да има за всички от сърце! 🙂

Ще се радваме приказната обстановка, която създадохме с новата ни промоция, да ви усмихне и да пресъздаде емоцията на една красива зима! А за всички, които не обичат студа, можем да ви стоплим… Въпрос на избор е дали зимата ще бъде студена, мрачна, със задръствания и не много социални контакти… или по-скоро не – бяла, приказна, блестяща, с много празници, семейна топлина, запален огън в камината и много усмивки и настроение… Вие как предпочитате!? 🙂 Ние вече избрахме нашата зима да е анимирана, цветна и весела, заедно със Супер зимната ни Промоция! 🙂 Ще се включите ли и вие? Очакваме ви с усмивка и настроение тук:

Супер зимна Промоция 2012

При всяка поръчка за нова услуга – хостинг план СуперСтарт, СуперПро или СуперХостинг за 12 или 24 месеца ние ви подаряваме:

  • 3 месеца хостинг при поръчка за 1 година;
  • 6 месеца хостинг при поръчка за 2 години.

Подаряваме ви 6 месеца хостинг и при подновяване на хостинг планове СуперСтарт, СуперПро или СуперХостинг за период от 2 години.

За реселърски хостинг акаунти, виртуални и наети сървъри при поръчка на три или повече месеца и ви подаряваме 25% отстъпка, независимо дали поръчката е за нова услуга или подновяване.

За cloud услуги, в зависимост от сумата в поръчката, ще ви подарим до 25% отстъпка, без значение дали поръчвате нова услуга или зареждате cloud сметката си.

Още за промоцията
* Промоцията е валидна до 13.01.2013 г.
* От промоцията могат да се възползват всички нови и настоящи клиенти.
* Промоционалните периоди се получават след въвеждането и използването на персоналния промо код на последната стъпка от онлайн поръчката.
* Кодовете са еднократни и валидни само за посочените услуги.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

10 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Зает домейн? Няма страшно!

Зает домейн? 9 тактики за успешна регистрация на име

0
Търсите име и то е заето. Какво правите след това? Отказвате се? Продължавате да търсите? Удряте пауза, за да помислите още?

Бизнес планиране в 3 стъпки – какво, как и защо?

4
Време е да се фокусирате върху бизнес планирането през предстоящата 2023 г. Предлагаме няколко основни стъпки, с които ще ускорите и улесните този процес.

Black Friday: Рано пиле… на Черен петък триумфира или кога и как да започнете...

0
Вижте стъпките по подготовката на онлайн магазина, стоката и служителите Ви за Черен петък (Black Friday). Вземете нещо за писане и запретвайте ръкави!