СУПЕР чаши за СУПЕР клиентите на СуперХостинг.БГ!

Обещахме ви още подаръци, а ние винаги спазваме обещанията си! Ето я и поредната порция изненади за нашите СУПЕР клиенти по случай 8-мия ни рожден ден – СУПЕР чашите на СуперХостинг.БГ! Та какво е рожден ден без подаръци, нали? 🙂

Дълго мислихме с какво да ви изненадаме, искахме да е нещо специално. А какво по-специално от индивидуално изработен подарък? Да, точно така – 888 СУПЕР чаши чакат да бъдат персонализирани лично от вас и да пристигнат във вашия дом! Хайде, развийте въображението си и създайте своя собствена чаша, а ние ще се погрижим тя да стигне до вас.

Имате избор между три уникални дизайна и възможност да напишете свой собствен текст върху избраната от вас чаша. Напишете името си, домейна си или името на домашния си любимец, а защо не и послание към любим човек? Всеки сам решава какво да пише на неговата СУПЕР чаша и след като е готов, само трябва да ни напише адреса, на който да я доставим.

Момент! Нали не мислите, че СУПЕР чашата може само това? СУПЕР чашата има СУПЕР сили. А какви са те, ще разберете съвсем скоро!

Нямаме търпение… да видим вашето творение 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

23 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Интернет: 3-те най-популярни мита

Интернет: 3-те най-популярни мита за глобалната мрежа [Аудио]

1
Какво е интернет и какво уеб? Дали интернет е собственост на някого? И дали интернет е еднакъв за всички хора? Вижте трите най-популярни мита за интернет!
11 мита за онлайн присъствието

11 мита за онлайн присъствието [Аудио]

2
Темата е: онлайн присъствие - от изграждането на сайт до неговото развитие и следователно развитието на Вашия бизнес. Разберете кой е първият мит за разбиване!
10 основни грешки при изграждането на един уебсайт

10 основни грешки при изграждането на един уебсайт [Аудио]

0
Последствията от неправилно структурирания сайт могат да бъдат неприятни за бизнеса Ви и да доведат до нежелан ефект.