https://blog.superhosting.bg/super-chashi.html

Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

СУПЕР чаши за СУПЕР клиентите на СуперХостинг.БГ!

2015-09-01
Новини и събития
8-ми рожден ден, СуперХостинг.БГ, подаръци, СУПЕР чаши

Обещахме ви още подаръци, а ние винаги спазваме обещанията си! Ето я и поредната порция изненади за нашите СУПЕР клиенти по случай 8-мия ни рожден ден – СУПЕР чашите на СуперХостинг.БГ! Та какво е рожден ден без подаръци, нали? 🙂

Дълго мислихме с какво да ви изненадаме, искахме да е нещо специално. А какво по-специално от индивидуално изработен подарък? Да, точно така – 888 СУПЕР чаши чакат да бъдат персонализирани лично от вас и да пристигнат във вашия дом! Хайде, развийте въображението си и създайте своя собствена чаша, а ние ще се погрижим тя да стигне до вас.

Имате избор между три уникални дизайна и възможност да напишете свой собствен текст върху избраната от вас чаша. Напишете името си, домейна си или името на домашния си любимец, а защо не и послание към любим човек? Всеки сам решава какво да пише на неговата СУПЕР чаша и след като е готов, само трябва да ни напише адреса, на който да я доставим.

Момент! Нали не мислите, че СУПЕР чашата може само това? СУПЕР чашата има СУПЕР сили. А какви са те, ще разберете съвсем скоро!

Нямаме търпение… да видим вашето творение 🙂

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

Препоръчани статии

Оставете коментар

23 Коментара към "СУПЕР чаши за СУПЕР клиентите на СуперХостинг.БГ!"

Уведоми ме при
avatar
Петя Каменова
Гост

Моята чаша за СУПЕР вдъхновение пристигна! Страхотна е. Благодаря.

П.Борисов
Гост
Здравейте СУПЕР приятели 🙂 Да не забравя и аз да благодаря за СУПЕР готината чаша. Тъй като в статията сте написали следното цитирам: „Нали не мислите, че СУПЕР чашата може само това? СУПЕР чашата има СУПЕР сили. А какви са те, ще разберете съвсем скоро!“ Гризе ме любопитството за СУПЕР силите, които „притежава“ чашата, кога и как ще разберем :))))) Иначе върховна чаша. Докато пиша този пост си пия топлия чай от СУПЕР чашата и се надявам се се почувствам още по-супер :))) Забелязах, че има едно интересно квадратче отстрани… още »
Кени
Гост

Ако изпитвате затруднения с допълването на бройката на всички 888 чаши с удоволствие мога да си поръчам още една

Кени
Гост

Здравейте,
Благодаря Ви за прекрасната чаша :).

Михаил
Гост

Нещо за съжалени не мога да поръчам чаша 🙁