Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

СУПЕР чаши за СУПЕР клиентите на СуперХостинг.БГ!

Обещахме ви още подаръци, а ние винаги спазваме обещанията си! Ето я и поредната порция изненади за нашите СУПЕР клиенти по случай 8-мия ни рожден ден – СУПЕР чашите на СуперХостинг.БГ! Та какво е рожден ден без подаръци, нали? 🙂

Дълго мислихме с какво да ви изненадаме, искахме да е нещо специално. А какво по-специално от индивидуално изработен подарък? Да, точно така – 888 СУПЕР чаши чакат да бъдат персонализирани лично от вас и да пристигнат във вашия дом! Хайде, развийте въображението си и създайте своя собствена чаша, а ние ще се погрижим тя да стигне до вас.

Имате избор между три уникални дизайна и възможност да напишете свой собствен текст върху избраната от вас чаша. Напишете името си, домейна си или името на домашния си любимец, а защо не и послание към любим човек? Всеки сам решава какво да пише на неговата СУПЕР чаша и след като е готов, само трябва да ни напише адреса, на който да я доставим.

Момент! Нали не мислите, че СУПЕР чашата може само това? СУПЕР чашата има СУПЕР сили. А какви са те, ще разберете съвсем скоро!

Нямаме търпение... да видим вашето творение 🙂

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

23
Оставете коментар

avatar
18 дискусии
5 отговори към коментарите
0 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
Петя Каменова
Гост

Моята чаша за СУПЕР вдъхновение пристигна! Страхотна е. Благодаря.

П.Борисов
Гост

Здравейте СУПЕР приятели 🙂 Да не забравя и аз да благодаря за СУПЕР готината чаша. Тъй като в статията сте написали следното цитирам: "Нали не мислите, че СУПЕР чашата може само това? СУПЕР чашата има СУПЕР сили. А какви са те, ще разберете съвсем скоро!" Гризе ме любопитството за СУПЕР силите, които "притежава" чашата, кога и как ще разберем :))))) Иначе върховна чаша. Докато пиша този пост си пия топлия чай от СУПЕР чашата и се надявам се се почувствам още по-супер :))) Забелязах, че има едно интересно квадратче отстрани… още »

Кени
Гост
Кени

Ако изпитвате затруднения с допълването на бройката на всички 888 чаши с удоволствие мога да си поръчам още една

Кени
Гост
Кени

Здравейте,
Благодаря Ви за прекрасната чаша :).

Михаил
Гост

Нещо за съжалени не мога да поръчам чаша 🙁