https://blog.superhosting.bg/summer2011.html

Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Изминалите летни месеци и изненади - в резюме

2018-11-23
Новини и събития
бюлетин, август, 2011, .EU домейни, лятна промоция, хостинг услуги, електронни подписи, преференциални цени, неограничен, намаления, VPS, VPS Старт, VPS Про, VPS Бизнес, дейта център, център за данни, ползваемост, usability, блиц-анализ, клиентска сметка

Летни предложения 2011През изминалите месеци балансирахме летните приятни емоции, като подготвихме атрактивни услуги и нови предложения. В следващите редове сме обединили нашите летни изненади, като основните моменти включихме и в нашия бюлетин за месец август. Ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ се постарахме да ви дадем много и различни възможности, с които развитието или може би стартирането на вашите успешни проекти с нови идеи през есента, да е още по-лесно, достъпно и ефективно.

Нашите летни изненади и предложения:

1. EU домейн през лятото само за 1,99 лв.

Последната изненада, която подготвихме за вас в началото на август е възможността да закупите .EU домейн за своя бъдещ проект само за 1,99 лв. с ДДС до 1 септември 2011 г.

Повече за условията на промоцията можете да намерите в нашия блог: Вземете своя .EU домейн през лятото само за 1,99 лв!

2. Лятна промоция 1=2

Лятото е сезона за почивки, пътувания и емоции, но и за планиране на новите и развитие на настоящите проекти. Виртуалният остров, на който ви поканихме с нашата лятна промоция, ви дава възможността да комбинирате качествени хостинг услуги с приятни и слънчеви емоции, породени не само от нашите русалките, но и от възможността да получите 1 година безплатен хостинг.

Вижте повече за условията на промоцията в нашия сайт: Лятна промоция 1=2
Не пропускайте и нашата блог игра и можете да получите допълнителна лятна награда – безплатен електронен подпис!

3. Преференциални цени за електронни подписи

Всички наши клиенти могат да се възползват от специални, по-ниски цени при закупуването на електронни подписи Stampit. В резултат на партньорството ни с първия доставчик на удостоверителни услуги в България - "Информационно обслужване" АД, вече можем да ви предложим удостоверения за електронен подпис (УЕП) за юридически и физически лица.

Възползвайте се от специалните условия сега! Вижте как на нашия сайт: Услуги -> Електронен подпис.

4. Повече сайтове в един хостинг акаунт на същата цена

В началото на юни дадохме старт на горещите летни изненади. Първата от тях беше свързана с увеличение на броя Add-On домейни, което позволява разполагането на повече независими сайта в един хостинг акаунт.

Вижте повече в нашия блог: Повече сайтове в един хостинг акаунт на същата цена!

5. Неограничен брой акаунти за всички реселъри

Следвайки лятното настроение, се погрижихме да зарадваме и нашите реселъри. От средата на юни, всички наши клиенти, използващи реселърски акаунти, могат да се възползват от неограничен брой акаунти и за всички реселърски планове. Също така, нашите реселъри имат свободата да добавят и неограничен брой Add-On домейни за всеки от плановете: РеселърСтарт, РеселърБизнес, РеселърПро и РеселърХостинг.

Вижте параметрите на реселърските планове на нашия сайт –> Resellers
Реселърски акаунт или споделен хостинг? Сравнението може да намерите в нашия блог: Повече акаунти за успешен старт на реселърите!

6. Повече от 25 % намаления в цените на виртуалните сървъри (VPS)

Не можем да пропуснем и нашите клиенти с виртуални сървъри (VPS). От 30 юни намалихме цените с над 25% и за трите предлагани плана: VPS Старт, VPS Про и VPS Бизнес, запазвайки техническите параметри и гарантираното качество на хостинг услугите. Новите цени са валидни, както при поръчка на нов VPS, така и при подновяване на текущо използвана хостинг услуга. Въпреки намалението на цените, се запазват и отстъпките при предплащане на услугата за 6 или 12 месеца.

Вижте повече за горещото предложение в нашия блог: Виртуалните ни сървъри (VPS) – с нови, по-ниски цени!
Актуалните цени при подновяване можете да намерите в клиентския си профил - секция "Подновявания".

7. СуперХостинг.БГ в нов дейта център

През изминалия месец мигрирахме нашите сървъри в нов дейта център. Центърът за данни има всички характеристики за непрекъсваемост, сигурност и надеждност, с което гарантираме нашите хостинг услуги и се грижим за вашите акаунти. Преместването бе свързано с планиран процес за развитие и увеличаване качеството и функционалността на нашите хостинг услуги.

Повече за дейта центъра, както и снимки, можете да намерите в нашия блог: Повече за реорганизацията на сървърното ни оборудване – как и къде?

8. Спестете време и средства с вашата клиентска сметка

Можете да извършвате зареждане на суми, които се натрупват в клиентската ви сметка и могат да бъдат използвани за много бързо и лесно активиране на всички, предлагани от нас услуги. Чрез зареждане на определена сума спестявате, както време, така и средства, тъй като може да се активират множество поръчки само с едно плащане. Активирането на услугите се прави директно от вас. Клиентската сметка е подходяща и много удобна възможност за заплащане на периодично поръчвани услуги.

Подробна информация за захранването и управлението на клиентска сметка можете да намерите в нашата помощна страница: Клиентска сметка

9. Ползваемост (Usability) на вашия сайт – Блиц-анализ на по-ниски цени

Една много подходяща и полезна услуга, ако:
- ви трябва допълнително мнение, как с вашия сайт да постигате най-добрите резултати;
- искате бързо да диагностицирате ефективността на сайта си;
- не сте ползвали експертиза и обратна връзка за ползваемостта на сайта си;

Всички наши клиенти получават 60% отстъпка и плащат само 144.00 лв. с ддс, вместо 360.00 лв. с ддс. Експерти от Лукрат правят анализ на ползваемостта на сайта от гледна точка на потребителите. За 5 работни дни ви дават 10 препоръки, как сайтът ви да стане по-лесен, удобен и лесен за ползване от посетителите и по-печеливш за вас.

Повече за услугата, как да я поръчате и какво още да очаквате, можете да намерите на нашия сайт: Услуги –> Ползваемост

За всичко ново и интересно около вашата хостинг компания, както и събития и тенденции в уеб бранша, можете да се абонирате за нашия блог. Не пропускайте и нашата фен стрaница във Facebook, както и да ни следвате в Twitter.

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

Препоръчани статии

2
Оставете коментар

avatar
1 дискусии
1 отговори към коментарите
1 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
Free MLM
Гост

Както винаги гледате да зарадвате клиентите, без да чакате причина затова 🙂 Особено приятни са промоцията за .eu и повечето addon домейни!