Лятна промоция – 2 години хостинг на цената на 1

С настъпването на така чаканото горещо лято и след обещанието от миналата седмица за предстоящи летни изненади, ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ решихме да ви предложим приятно пътешествие към нашия промоционален остров. От днес 20 юли 2010 година може да се възползвате от лятната ни промоцията „1=2“ – 2 години Linux или ASP.NET (Windows) хостинг СуперПро или СуперХостинг на цената на 1 година.

Тъй като все още не предлагаме екзотични почивки, за всички ангажирани със своите онлайн проекти преди летните удоволствия, предлагаме удвояване на периода на избраните услуги. Вие заплащате една година, ние добавяме още една бонус и към хостинга, и към домейна, при това напълно безплатно.

В престоя си на нашия виртуалeн остров ще откриете още, че промоцията е валидна както за нови клиенти, така и за вече съществуващи потребители при заявка за нови услуги. Всички клиенти, ползващи хостинг план СуперСтарт, ще могат да се възползват от промоцията като преминат на по-горен план и се свържат с търговския отдел на СуперХостинг.БГ, за да се реализира поръчката.

Допълнителни подробности около лятната промоция ви очакват на нашия уеб сайт.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
2 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments