Излез навън! Остави на нас грижата за твоя сайт!

Това лято ние от СуперХостинг.БГ заставаме зад каузата да бъдем по-активни, да спортуваме и да се забавляваме повече сред природата. Знаем, че заради натовареното ежедневие намираме все по-малко време за себе си и за любимите си занимания. Ангажиментите са много, а времето малко. Затова те предизвикваме – излез навън това лято и остави на нас грижата за твоя сайт!

Възползвай се от нашето неустоимо лятно предложение и бъди сигурен, че сайтът ти ще разполага с необходимите ресурси да работи гладко, докато ти се забавляваш навън! А ако се чудиш какви забавления да измислиш това лято – не се притеснявай – ние сме ги измислили! Подготвили сме вълнуващи изненади за всички наши клиенти, които се възползват от лятната ни промоция!

Това лято вземи хостинг план СуперПро на горещата цена от 6,75лв на месец. Спестяваш 57% от цената и получаваш:

  • до 80% по-бърз сайт с модулите Memcached и ModDeflate
  • неограничен трафик
  • 3 бекъпа всяка седмица
  • 90лв бонус за реклама в Google Ads
  • още много ресурси и сървърна мощ
  • възможност да спечелиш страхотни награди

Всеки наш клиент, който се възползва от лятната ни промоция и поръча план СуперПро или СуперХостинг, участва в томбола за вълнуващи приключения сред природата, които ще оставят един незабравим спомен от това лято!

Слънчеви дни сред кристално чисто море, потапяне в света на морските дълбини, изкачване на пътя до върха на твоите възможности, панорамен полет високо в небето сред птиците или скок стремглаво надолу от най-високия мост в България – сигурно вече се досещаш какво те очаква 🙂

Всяка седмица до края на промоцията ще раздаваме по 5 награди:

  • ваучер за морско пътешествие с каяк в Гърция
  • ваучер за скок с бънджи от мост на Витиня
  • ваучер за панорамен полет с парапланер
  • ваучер за гмуркане край Созопол
  • ваучер за скално катерене (виа ферата)

Поръчай своя хостинг план с гореща отстъпка от 57% от нашата промо страница и играй за една от тези страхотни награди!

Потопи се в света на вълнуващите приключения! Изживей едно незабравимо и изпълнено със спомени лято! А ние сме тук и ще се грижим за твоя сайт!

Цветелина Ненкова
Цветелина Ненкова
Цвети работи неуморно, за да направи супер услугите още по-добри и да ги предостави на всички супер клиенти по най-добрия начин. СуперСилата на Цвети е, че знае всичко за новостите в хостинг технологиите и бързо ги прави реалност в СуперХостинг.БГ.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

1 Коментар
Inline Feedbacks
View all comments
Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

0
Дойде моментът на практическите съвети как да пренесете бизнеса си от офлайн към онлайн със собствен сайт. Вижте повече!

Бизнес планиране в 3 стъпки – какво, как и защо?

4
Време е да се фокусирате върху бизнес планирането през предстоящата 2023 г. Предлагаме няколко основни стъпки, с които ще ускорите и улесните този процес.

Black Friday: 10 съвета за успешна подготовка на Вашия Shopiko магазин

1
Впуснете се в лудото шопинг приключение подготвени, за да вземете максимума от него. Вижте какво Ви е нужно за успешна Black Friday кампания.