Видео: Летните забавления продължават! Включи се и ти!

Да излезеш навън и да се хвърлиш стремглаво в нова емоция. Да се рееш свободен като птица с парапланер, да се потопиш в магията на морската шир като водолаз, да скочиш с бънджи от красиво място, да пътешестваш с каяк в Гърция или да се изкачиш по забавна виа ферата и да разгледаш света от високо… Всичко това може да ти се случи. Във всичко това можеш да бъдеш главен герой, стига да го поискаш. Стига да излезеш навън и да пожелаеш да ти се случи нещо истинско, екстремно, вълнуващо и ново.

Мина почти месец от старта на нашата лятна кампания “Излез навън! Остави на нас грижата за твоя сайт!” Вече 15 късметлии спечелиха вълнуващи награди от нашата томбола. Някои от тях вече се възползваха и почувстваха свободата да се слеят с природата и да се отдадат на вълнуващи преживявания.

А ти готов ли си да го направиш? Не се колебай! Възползвай се от атрактивната промоция на нашите хостинг планове, за да осигуриш необходимите ресурси на твоя сайт и се включи в нашата лятна томбола!

Цветелина Ненкова
Цветелина Ненкова
Цвети работи неуморно, за да направи супер услугите още по-добри и да ги предостави на всички супер клиенти по най-добрия начин. СуперСилата на Цвети е, че знае всичко за новостите в хостинг технологиите и бързо ги прави реалност в СуперХостинг.БГ.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
2 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Съвети от СуперХостинг.БГ за уникарно име на фирма

Как да изберете уникално име на фирма? [Аудио]

0
Да измислите уникално име на фирма е предизвикателна задача. Даваме Ви ценни препоръки и идеи за перфектното име за Вашия бизнес. Разгледайте ги в СуперБлога.
Какви са причините за изоставените колички?

7 причини клиентите Ви да изоставят количките си [Аудио]

0
Тъй като множество магазини са афектирани от този феномен, създадохме списък с най-честите причини клиентите да изоставят количките си. Разберете кои са те!
Искам сайт, но не знам откъде да започна

Искам сайт, но не знам откъде да започна [Аудио]

2
Решихме да Ви споделим накратко стъпките, които трябва да извървите, за да изградите своето онлайн присъствие.