Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Спечели билет и научи всички “Успешни стратегии за електронна търговия”

Пазарувате ли онлайн? А продавате ли онлайн? А искате ли да продавате онлайн? Да, това събитие е точно за вас! Представяме ви втората годишна конференция “Успешни стратегии за електронна търговия”. Датата е 16 март 2017г., а мястото на събитието е Sofia Event Center. Както подсказва и заглавието, темата ще е електронна търговия и по-точно ще разнищим кои са ключовите тенденции в бранша, как се развива и какви иновации да очакваме в дигиталния свят на покупките.

Революцията в онлайн търговията е вече факт, а на 16 март ще научим как да сме в крак с нея и как да я използваме. Ползите от онлайн пазаруването като пестене на време и средства и за двете страни са на лице, а фактори като свързани купувачи, разменни устройства, присъствие на няколко канала на пазара, ново поколение електронни клиенти диктуват посоката и скоростта на развитие. Със сигурност ще научим и как да вървим с една крачка пред конкуренцията и да сме винаги в крак с тенденциите, за да уловим бъдещето на търговията.

През последните години онлайн търговията у нас се развива стремглаво и гони европейските нива, a със събития като това може да научим още куп полезните практики. Ще си говорим с най-добрите в бранша, както и ще черпим опит “как се прави” от чуждестранните лектори. Споделяме някои от най-любопитните теми, които ще дискутираме:

  • “Бъдещето на пазаруването: как ще пазаруват потребителите през 2020 и след това”, лектор Рейн Сюкер, изпълнителен директор, Ecommerce Foundation;
  • “Маркетплейс революция”, лектор Огнян Лахчев, маркетплейс мениджър, eMAG.bg;
  • “Скорост? Каква скорост? Растеж на продажбите чрез по-добро клиентско изживяване на мобилни устройства”, лектор Любомир Чолаков, генерален мениджър, еCommera Linked by Isobar за България;
  • “Модерният подход към онлайн пазаруването”, лектор Геновева Петрова, REMIX;
  • “Търговската революция на 21-ви век”, лектор Моника Митева, Търговски Директор, DHL Express България.

Повече информация за програмата и лекторите може да откриете на сайта на събитието.

Събитието е подходящо както за онлайн търговци, така и за хора, които имат интерес в сферата, занимават се с логистика, производство на стоки и услуги, офлайн търговия или просто искат да научат повече по тази тема. Ако се припознахте в изброените, то тогава нашата игра е точно за вас! Отговорете на въпроса ни и може да сте някой от тримата късметлии, които ще спечелят билет и ще научат всички “Успешни стратегии за електронна търговия” .

Коя е услугата на СуперХостинг.БГ, с която лесно и бързо можете да си направите онлайн магазин? Посочете 3 нейни предимства.
Очакваме вашите отговори като коментар под тази статия до 13:00 часа на 14 март 2017г. Нашето СуперЖури ще избере трима от вас, които са дали верни и интересни отговори! Пожелаваме ви успех и нямаме търпение заедно да научим ценните съвети за онлайн търговия на 16 март! 🙂

Маркетинг Специалист

Дани е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в непрестанния хъс да научава нови неща и да ги прилага. За нея няма невъзможни задачи, нито трудни блог теми. Пише за какво ли не и Ви го поднася по забавен, логичен и много естествен начин. Смята, че и най-сложният въпрос има своя лесен отговор и винаги е готова да помогне.

500px270px
SuperHosting.BG

37
Оставете коментар

avatar
32 дискусии
5 отговори към коментарите
6 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
СуперХостинг.БГ
SH

Благодарим на всички участници в играта за отговорите! Нашето СуперЖури реши да награди следните участници с безплатен билет за събитието:

Невена Котарова

Димо Георгиев
Марина

Честито! В рамките на деня ще получите имейл, с повече информация относно Вашия билет за събитието.

Димо Георгиев
Гост
Димо Георгиев

Благодаря!

Невена Котарова
Гост
Невена Котарова

Услугата е Shopiko и мислих да я изпробвам, но приятели предложиха да изработят сайта ми и така и не я тествах. Предимствата, заради които щях да се спра на Shopiko са: 1. Не е нужно да разбираш от HTML, Java Script и корен квадратен ????Ставало само с 6 клика 😉 Тъкмо за жени-предприемачи, хаха 🙂 2. Ако възникне проблем, винаги мога да се обърна към екипа ви за съдействие и от познати знам, че сте със Super бързи реакции 3. Още при създаването ще ме консултирате кой план е най-подходящ… още »

Стойка Цонева
Гост
Стойка Цонева

Shopiko
1. Интегрирани методи за разплащане.
2. Маркетинг и СЕО инструменти.
3. 24/7 техническа поддръжка. Това за мен е най-важно, защото винаги, винаги съм получавала адекватна, бърза, компетентна помощ и тези хора толкова пъти са ме спасявали и улеснявали живота, че нямам думи да благодаря!
Благодаря ви! 🙂

Валери
Гост
Валери

Услугата е Shopiko.
Предимства:
1) Имаш онлайн магазин, готов да продава след няколко клика на мишката.
2) Не се изисква висше техническо образование от НАСА за управлението и развитието на онлайн бизнеса.
3) Никога не си сам по пътя към върха - винаги има специалисти 24/7, които са до теб и ти помагат.

Валери
Гост
Валери

Услугата е Shopiko.
Предимства:
1) Притежаваш онлайн магазин, готов за продажби с няколко клика.
2) Не се изисква висше техническо образование от НАСА, за да управляваш и развиваш онлайн бизнеса си.
3) Никога не си сам по пътя към върха - винаги има специалисти 24/7, които да ти помагат.