Спечели билет и научи всички “Успешни стратегии за електронна търговия”

Пазарувате ли онлайн? А продавате ли онлайн? А искате ли да продавате онлайн? Да, това събитие е точно за вас! Представяме ви втората годишна конференция “Успешни стратегии за електронна търговия”. Датата е 16 март 2017г., а мястото на събитието е Sofia Event Center. Както подсказва и заглавието, темата ще е електронна търговия и по-точно ще разнищим кои са ключовите тенденции в бранша, как се развива и какви иновации да очакваме в дигиталния свят на покупките.

Революцията в онлайн търговията е вече факт, а на 16 март ще научим как да сме в крак с нея и как да я използваме. Ползите от онлайн пазаруването като пестене на време и средства и за двете страни са на лице, а фактори като свързани купувачи, разменни устройства, присъствие на няколко канала на пазара, ново поколение електронни клиенти диктуват посоката и скоростта на развитие. Със сигурност ще научим и как да вървим с една крачка пред конкуренцията и да сме винаги в крак с тенденциите, за да уловим бъдещето на търговията.

През последните години онлайн търговията у нас се развива стремглаво и гони европейските нива, a със събития като това може да научим още куп полезните практики. Ще си говорим с най-добрите в бранша, както и ще черпим опит “как се прави” от чуждестранните лектори. Споделяме някои от най-любопитните теми, които ще дискутираме:

  • “Бъдещето на пазаруването: как ще пазаруват потребителите през 2020 и след това”, лектор Рейн Сюкер, изпълнителен директор, Ecommerce Foundation;
  • “Маркетплейс революция”, лектор Огнян Лахчев, маркетплейс мениджър, eMAG.bg;
  • “Скорост? Каква скорост? Растеж на продажбите чрез по-добро клиентско изживяване на мобилни устройства”, лектор Любомир Чолаков, генерален мениджър, еCommera Linked by Isobar за България;
  • “Модерният подход към онлайн пазаруването”, лектор Геновева Петрова, REMIX;
  • “Търговската революция на 21-ви век”, лектор Моника Митева, Търговски Директор, DHL Express България.

Повече информация за програмата и лекторите може да откриете на сайта на събитието.

Събитието е подходящо както за онлайн търговци, така и за хора, които имат интерес в сферата, занимават се с логистика, производство на стоки и услуги, офлайн търговия или просто искат да научат повече по тази тема. Ако се припознахте в изброените, то тогава нашата игра е точно за вас! Отговорете на въпроса ни и може да сте някой от тримата късметлии, които ще спечелят билет и ще научат всички “Успешни стратегии за електронна търговия” .

Коя е услугата на СуперХостинг.БГ, с която лесно и бързо можете да си направите онлайн магазин? Посочете 3 нейни предимства.
Очакваме вашите отговори като коментар под тази статия до 13:00 часа на 14 март 2017г. Нашето СуперЖури ще избере трима от вас, които са дали верни и интересни отговори! Пожелаваме ви успех и нямаме търпение заедно да научим ценните съвети за онлайн търговия на 16 март! 🙂
Данилина Яркова
Данилина Яркова
Дани е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в непрестанния хъс да научава нови неща и да ги прилага. За нея няма невъзможни задачи, нито трудни блог теми. Пише за какво ли не и Ви го поднася по забавен, логичен и много естествен начин. Смята, че и най-сложният въпрос има своя лесен отговор и винаги е готова да помогне.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
37 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
5 причини да изберете домейн .EU ( а защо не и .ЕЮ )

5 причини да изберете домейн .EU (а защо не и .ЕЮ ) [Аудио]

0
Домейнът .EU е сравнително нов за пазара на домейни. От края 2016 година е един от най-популярните Top Level домейни.
Black Friday '21: 5 работещи тактики за задържане на клиентите след Черния петък

Black Friday ’21: 5 работещи тактики за задържане на клиентите след Черния петък [Аудио]

0
Ако искате да бъдете един ход пред конкурентите си, време е да помислите как да задържите вече спечелените клиенти по време на кампанията. 
Какво е CMS (Content Management System)?

Какво е CMS (система за управление на съдържание)? [Аудио]

0
CMS (система за управление на съдържание) е софтуерен инструмент за лесно и бързо създаване на сайт и след това лесно поддържане на съдържанието в него.