.STORE домейн – за впечатляващ старт на вашия онлайн магазин

Каква е първата асоциация, която изниква в съзнанието ви, когато видите или чуете домейна .store?
Точно така. Онлайн търговия, електронен магазин, продажби и др.
Всъщност това е неговата функция – да даде ясна индикация на потребителите какъв е сайтът, на който са попаднали, още преди да са го отворили. Много удобно, нали?

Защо домейнът .store е перфектното допълнение към името на сайта ви?

Прави бранда ви разпознаваем

И няма как да е другояче, защото сам по себе си домейнът .store се откроява на фона на най-често използваните домейн разширения. Дори само от гледна точка на визуалното възприемане. Замислете се в такъв случай колко по-лесно биха могли да ви намират вашите клиенти сред хилядите сайтове за електронна търговия.

Възможност за привличане на повече клиенти

Как според вас бихте могли да задържите вниманието на онлайн потребителите?
На първо място – със запомнящо се име за вашия сайт. То е “костюмът”, по който ви посрещат посетителите. И .store е чудесен избор за тази цел. Така оставяте добро впечатление у клиентите си не само заради атрактивното присъствие, но и заради факта, че им спестявате ценно време в търсене на конкретен продукт или услуга.

Домейнът .store представя дейността на вашия бизнес ясно, точно и еднозначно. А какво по-хубаво от това?!

Направете промоция със специален кампаниен сайт

Изграждането на впечатляваща лендинг страница е отлична възможност да привлечете повече трафик към своя онлайн магазин. Използвайте я в качеството й на мощен инструмент за представяне на вашата рекламна кампания по повод Черния петък. Оформете я така, че клиентите ви трудно да откажат на вашите промоционални предложения.

Дайте летящ старт на плануваните намаления. Домейнът .store е подходящо решение, когато обмисляте следващата си стратегия относно предстоящи кампании, празнични оферти и отстъпки.

Съвет: Изберете атрактивно име, като например thebestoffersareinour.store. Имате пълната свобода да експериментирате с различни словосъчетания, докато не откриете вашата работеща комбинация.

Увеличете продажбите на съществуващия си онлайн магазин

Ако идеята за .store ви се струва привлекателна, но вече имате функциониращ онлайн магазин, не бързайте да я отхвърляте. Можете да се възползвате от всички предимства на домейн разширението, като го регистрирате с името, което се асоциира с настоящия ви сайт. Паркирайте новия си домейн в своя хостинг акаунт, за да зарежда съдържанието от основния ви домейн. Така увеличавате шансовете си за повече посещения и реализирани продажби.

Лесна регистрация и достъпна цена

Интересните и креативни решения не винаги са обвързани с непосилно висока цена и неизпълними условия. Регистрацията на .store домейна е доказателство за това. Сега имате възможност да го вземете на промоционална цена, която напълно се вмества в представите ни за неустоимо предложение. А регистрацията отнема време колкото едно щракване с пръсти. И воала! Само един миг е достатъчен, за да се сдобиете с изцяло ваша дигитална собственост.

Нов домейн = по-голям шанс желаното име да е свободно

Едно от предимствата на домейна е, че все още не е навлязъл за масово ползване от търговците в онлайн средите. Това автоматично увеличава шансовете ви да реализирате идеята си за бизнес с името, което искате. Няма да ви се наложи да добавяте допълнително букви или специални символи, за да промените името на бранда си. По този начин получавате още една възможност да се разграничите от конкурентите си и да улесните своите клиенти в процеса на търсене.

По-отличително позициониране в търсачките

Дните, в които на Top level домейните се гледаше като на нещо задължително, са назад в миналото. Неколкократно сме изтъквали начина, по който Google разглежда новите домейн разширения. Той по нищо не се различава от този на традиционните домейни. Това означава, че вероятността .store да заеме по-предни позиции в търсачките е точно толкова голяма, колкото и тази на популярните домейни като .com, .net, .org и т.н. Имайте това предвид, когато стартирате бизнес с електронна търговия.

Доверен “партньор” на световни компании

Ако ви е нужен друг силен аргумент, който да ви убеди, че домейнът .store e точното решение за вашия бизнес, прочетете отново заглавието на този абзац. Вероятно сте чували за самолетната компания Emirates, както и за популярното състезание Formula 1. Те притежават .store домейни, чрез които развиват успешно своя онлайн бизнес.

Избирайки именно този домейн, вие добавяте към бизнеса си екстра качество и престиж, каквито гарантират водещите световни компании. Бъдете находчиви и вземете пример от големите.

Успяхме ли да разсеем съмнението дали домейнът .store е подходящ за вас и вашия онлайн проект?

“Облечете” идеята си по най-добрия начин и стартирайте свой собствен електронен магазин още днес. Дайте възможност на бизнеса си да получи желаната популярност с помощта на атрактивния .store домейн за 7.75 лв. за една година и нашата Shopiko платформа.
Звезделина Георгиева
Звезделина Георгиева
Спокойно можете да я наричате СуперЗвезди. С изтънчен и неподправен усет към естетиката, Звезди привнася във всеки проект нотка на завършеност и аристократизъм. Цели право в целта, улучва и продължава по пътя към непрестанното усъвършенстване. СуперСилата й е обезоръжаващата усмивка, с която прави невъзможното възможно. Няма да е лъжа, ако кажем, че става и ляга с мисълта да помага. Това я прави отдаден колега и чудесен приятел.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
8 стъпки за създаване на продаващ онлайн магазин

8 стъпки за създаване на продаващ онлайн магазин [Аудио]

0
Сега е време да Ви помогнем да създадете бързо, лесно и в рамките на часове, своя онлайн магазин с платформата Shopiko.
Каква е разликата между домейн и уебсайт?

Каква е разликата между домейн и уебсайт? [Аудио]

2
Въпросът „Каква е разликата между домейн и уебсайт?” със сигурност влиза в топ 10 най-често срещани въпроси, когато решите да имате собствен сайт.
Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

0
Дойде моментът на практическите съвети как да пренесете бизнеса си от офлайн към онлайн със собствен сайт. Вижте повече!