Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

StartUP NEXT – Какво следва? Спечели и разбери!

Какво е да си предприемач?

Да правиш бизнес? Да рискуваш? Да създаваш иновации? Да бъдеш лидер? Да си уникален? Или просто да следваш мечтите си?

Предприемач може да се нарече всеки, който прави стъпки към промяната, който създава стойност за себе си и за света, който се осмелява да бъде различен и да успява, който не се страхува да загуби, защото знае, че най-великите идеи са създадени след много провали. Предприемачите са хората, без които светът сега нямаше да бъде същият! А ти предприемач ли си?

Ако намираш поне частица от себе си в тези думи, то ти си предприемач. Светът има нужда от хора като теб. Ти си този, който ще донесе промяната. Не се отказвай, може би точно сега следва най-интересното. А какво следва ли? Ела на StartUP Conference 2013 NEXT и ще разбереш. Играй за един от 5-те безплатни пропуска за най-голeмия годишен предприемачески форум в България и стани част от магията на това наистина вълнуващо събитие, където предприемачи, инвеститори, студенти и активни млади хора се срещат, говорят и разменят идеите си.

Какво ще научиш?

  • Какво се случи през последната година и какво трябва да се случи, за да видим стабилен растеж?
  • Какви са възможностите да финансираш своя стартъп, как да кандидатстваш успешно и какви проекти търси едно VC?
  • Как да маркетираш идеите си с нисък бюджет и да постигнеш страхотни резултати?
  • Какво прави startup общността в България уникална?
  • Колко е важно образованието за развитието на startup общността в България?
  • Как млади български стартъпъри осъществиха идеите си?
  • И още много други интереси теми.

Кого ще срещнеш?

Ще имаш възможността да се запознаеш с успели предприемачи от цяла Европа и региона, да чуеш интересни истории на млади стартъпери и да общуваш с ентусиазирани хора, пълни с енергия и уникални идеи, които чакат да бъдат споделени и реализирани.

Къде и кога да дойдеш?

StartUP Conference 2013 NEXT ще се проведе на 30 ноември и 1 декември (събота и неделя) в SEC (Sofia Event Center) в Mall Paradise.

Какво чакаш?

А да, да ти кажем условията за участие 🙂

Спечели безплатен пропуск за StartUP Conference 2013 NEXT като отговориш на въпроса:Какво следва? Коя е следващата стъпка, която ще направиш към успеха?Очакваме твоя отговор като коментар под тази публикация до обяд на 28 ноември (четвъртък).Да не забравяме, че на един предприемач, освен всичко друго, му трябва и късмет! Затова ние ще определим 5-те късметлии чрез томбола.

Не забравяйте да посочите точен имейл във формата за контатки.

Повече за събитието, програмата и лекторите можете да научите на сайта на StartUP Conference NEXT 2013.

Успех! Ще се видим на StartUP NEXT да стартъпираме заедно 🙂

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

42
Оставете коментар

avatar
42 дискусии
0 отговори към коментарите
23 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
Ventsislav Ivanov Stefanov
Гост
Ventsislav Ivanov Stefanov

Следващата стъпка - смелост да(и) рискуваш !
Най - опасното нещо в живота е да НЕ рискуваш !

Елена Бачева
Гост

Знам, че това, което правя, е нужно не само на мен - за да се чувствам добре и пълноценна, но и на многото хора, които го ползват. Каузата за експертна и достъпна информация за родители следвам от няколко години. Следва да поема въздух и да започна следващата стъпка - content, content, content.

Мирослава Дойнова
Гост
Мирослава Дойнова

Следва края на традиционния бизнес, такъв какъвто го познаваме днес и зараждане на ерата на споделената икономика (позната като "Shared economy" или "Community driven economy"), в която потребителите имат по-голям избор и повече информация благодарение на иновативни технологични проекти за разпространение, споделяне и повторно използване на излишния капацитет на стоки и услуги. Една устойчива икономическа система, изградена около споделянето на човешките и материалните активи. Защо не?!

Радева
Гост
Радева

Бих действала с размах и бих рискувала, за да спечеля!