Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Спечелете безплатен пропуск за StartUP Conference 2012 и стартUP-ирайте! :)

StartUP Conference 2012
Предстои едно от най-големите предприемачески събития в България - StartUP Conference 2012! Следващото от „Най-готините БГ уеб събития“ е част от Световната седмица по предприемачество Global Entrepreneurship Week, която се провежда всяка година в над 150 страни от цял свят и включва конкурси, конференции, семинари и обучения на национално и международно ниво. Като партньори на форума, както и на цялата предприемаческа общност в България, нашата хостинг компания предоставя на трима от вас възможност да се включите напълно безплатно в събитието. Вижте как!

Организираната от нашите приятели и партньори от Фондация StartUP конференция ще събере млади предприемачи, инвеститори, представители на държавата и много StartUP ентусиасти. Ще се присъединиш и ти, нали?! 🙂

Заедно с предприемаческия дух в България, обхвата на събитието също се разраства. Успели предприемачи отново ще водят лекции и ще споделят опит. Тази година ще се проведат и дискусионни панели, кръгли маси, уъркшопи, хакатон и разбира се ще остане време в изобилие за нетуъркинг! 🙂 А ние, освен многото награди, изненади и усмивки, ще ви дадем и възможността да построите своя стартъп в Build the Super StartUP! 🙂

Време и място на провеждане

StartUP Conference 2012 ще се проведе в два последователни дни. На 17 ноември (събота) конференцията ще бъде е Интер Експо Център, където ще се проведат панелни дискусии и кръгли маси. На 18 ноември (неделя) събитието ще се пренесе във Vivacom Art Hall, където ще се работи „на терен“ в отделните Workshop-и и хакатона.

Програмата
17 Ноември 2012 - Интер Експо Център

Панелни дискусии

Основните теми на StartUP Conference 2012 тази година акцентират върху няколко направления на предприемачеството в България. В четири дискусионни панела ще се обсъдят въпроси със следните насоки:

  1. държавната подкрепа, има ли роля тя и как да привлечем предприемачи в България;
  2. какви са възможностите за финансиране на стартъпи в България;
  3. StartUP средата в България и какво се промени през последната година;
  4. образование за предприемачи и дали е нужна промяна в българското образование.

Кръгли маси

През първия ден от StartUP Conference 2012 паралелно ще бъдат проведени и 3 кръгли маси, които ще ви дадат възможност да споделите идеите и мненията си. Целта е да се достигне до решения на поставените по време на панелните дискусии въпроси и така заедно да помогнем България да се превърне в Силициевата долина на Балканите.

18 Ноември 2012 – Vivacom Art Hall

Workshops

Уъркшопите ще ви представят конкретен бизнес казус, върху който да работите. Те ще са 4 и ще се проведат последователно. Така ще имате възможност да се включите в един, два или във всичките 4.

  1. "Go To Market Strategy", модератор Jugoslav Petkovic от CEED Словения;
  2. "How to kickass with your next presentation?", модератор Luca Sartoni, Kompany.com;
  3. WORKSHOP 3, модератор Любен Белов, LAUNCHub (темата предстои да бъде формулирана);
  4. WORKSHOP 4, модератор Дилян Димитров, Eleven (темата предстои да бъде формулирана).

Хакатон

Организиран е и хакатон за феновете на мобилните приложения (iOS, Android) на 18 ноември, неделя в “The Roof” – домът на Eleven на ул. “Гурко” 4 (Телефонна палата). Хакатонът е отворен за всеки, който има дори и малко познания в програмирането на iOS и за Android. Ще се разработват приложения на място под напътствията на експертите от Бианор. И разбира се, в края на деня ще има официално награждаване на най-успешните проекти!

Как да спечелите безплатен пропуск

Имате възможността да спечелите безплатни пропуски, които ще предоставим на трима от най-ентусиазираните предприемачи!

За да спечелите своя безплатен пропуск за StartUP Conference 2012, е необходимо до обяд на 15 ноември (четвъртък) да оставите коментар под тази публикация с вашата гледна точка "дали, как и защо" на следния въпрос:А на теб стиска ли ти да стартираш?

За да бъдат раздадени безпристрастно наградите, ще изберем чрез томбола трите печеливши коментара. Техните автори ще получат абсолютно безплатно пълен достъп до двудневната конференция.

Не забравяйте да посочите вашите имена и актуален e-mail във формата за коментари, за да може да се свържем с вас.

StartUP Conference 2012 се провежда за пети пореден път и тази година е под патронажа на Министъра на икономиката, енергетиката и туризма – Делян Добрев. Още информация за събитието можете да намерите тук:

- панелистите на StartUP Conference 2012;
- програмата на StartUP Conference 2012;
- за конференцията.

Ако мислиш, че сме на прага на стартъп революция или просто търсиш вдъхновяща идея, това е мястото за теб! Очакваме коментара ти и ще се радваме да се видим в тази събота и неделя! 🙂

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

29
Оставете коментар

avatar
28 дискусии
1 отговори към коментарите
19 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
Теодоси Господинов
Гост
Теодоси Господинов

Много се радвам на такива мероприятия. И въпреки че съм изпуснал срока ще отговоря на Вашия въпрос. Дали ми стиска ли ? Да, и още как. Защото да си предприемач не се учи в училище или в университета...то си е в теб. Чувството да управляваш нещо свое и въпреки всички трудности да продължаваш напред. Дори и да се набуташ с пари (което ми се е случвало) да опиташ отново, защото накрая нещата се получават. И да знаете от мен-бъдещето е в интернет, под една или друга форма, но е там!… още »

seo Добромир Панов
Гост

Мерси много за шанса и непременно ще се видим там! 🙂

СуперХостинг.БГ
Editor

Благодарим на всички, които взеха участие в нашата блог игра. Радваме се, че има толкова предприемачески дух във вас и че ви стиска да стартUP-ирате! 🙂

Чрез томбола определихме тримата от вас, които ще посетят StartUP Conference 2012 напълно безплатно. Имената на печелившите са:

Добромир Панов
Иван Янкулов
Найден Василев

Честито на късметлиите! Очакваме с нетърпение да се видим с всички тази събота и неделя! 🙂

Райна Колева
Гост
Райна Колева

О да, разбира се. Но мисля че не е достатъчно само да ми стиска. Трябва и подготовка, трябва и посока. Всеки един бизнес изисква план и цели. Инвестицията също е много важна - време, финанси, нерви, търпение....
Стиска ми, и знам че ще го направя. Както и при спорта така и в бизнеса след поставяне на целите и добрата подготовка идва ред и на старта. Искам да спечеля безплатен пропуск за Startup Conference 2012 , той ще ми помогне за моето начало.

Илиана Илчева
Гост
Илиана Илчева

Стиска ми!