StartUP конференция 2010

„Стартирай! Промени света!“ е мотото на тазгодишната национална конференция за предприемачество StartUP, на която ще присъстваме и ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ в качеството ни на партньори. Конференцията ще се проведе на 16 и 17 октомври в сградата на Интерпред, зала София, където на едно място млади предприемачи, студенти и бизнес ангели, инвеститори и изпълнителни директори на водещи компании ще обменят ценен опит и интересни идеи.
Участието и подкрепата ни и на това мероприятие е част от нашата политика, която винаги е следвала желанието да подпомогнем стартиращите предприемачи и развитието на бизнеса въобще. Смятаме, че в основата на всяко едно начало е и вярата в успеха и необходимите знания за това как да стартираш и да направиш една идея успешна. Затова и с радост подкрепяме подобни инициативи, които не само стимулират предприемаческия дух, но и дават практически съвети за старта и развитието на собствен бизнес. За да вземете участие в предстоящата такава инициатива StartUP 2010, трябва да заявите своето участие през сайта на събитието до 15 октомври. Интереса към подобни конференции винаги е бил голям и нараства, към момента има над 300 регистрирани участника за тазгодишното издание.

За да добиете представа как протичат подобни конференции ви предоставяме няколко снимки от предишно издание на StratUP формата, когато основна насока на форума бе технологичното предприемачество.

Форумът за технологично предприемачество Start UP IT

Залата по време на форума Start UP IT, Аулата на СУ

В програмата на тазгодишната StartUP конференция са предвидени интересни и полезни лекции с изявени гост лектори, а за вече стартиралите свой бизнес, организаторите са подготвили възможност за т.н. „elevator pitch“ – кратко представяне на фирма, продукт или идея с цел набиране на средства. Това дава възможност на заявилите участие да представят своите идеи и фирма в рамките на 3 минутна презентация пред аудитория от инвеститори, водещи компании и предприемачи, потенциални клиенти и партньори, журналисти от различни медии. Всички презентации ще бъдат записани на видео и излъчени на живо по Интернет, така че повече хората да имат възможност да се запознаят с тях. На 17 октомври от 9 до 11 ч. ще се проведе и демо-работилница за предприемачи. В работилницата могат да вземат участие не повече от 25 човека, които вече имат стартиран бизнес.

В рамките на StartUP конференцията част от нашия екип ще присъства на специално подготвен щанд, където очакваме да се срещнем с много интересни и креативни хора и да ги запознаем с възможностите, които предлагаме ние. Ще се радваме да ви видим на конференцията, защото сме сигурни, че доброто партньорство е първата крачка към успеха.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments