Спечелете безплатен пропуск и направете „Първи стъпки в Google AdWords“

Тази есен ние от СуперХостинг.БГ отново сме ви подготвили приятни изненади! 🙂

Започваме със семинара „Първи стъпки в Google AdWords“, който е насочен към създаване и управление на рекламни кампании в една от най-популярните и ефективни платформи – Google AdWords. По време на събитието ще имате възможността да научите как да бъдете винаги откриваеми при търсене в Googlе, как да популяризирате вашите продукти и услуги и така да достигнете до вашите потенциални клиенти.

За най-големите късметлии сме подготвили 5 безплатни пропуска! Като партньор на Interactive Seminars, предоставяме на всички наши клиенти и читатели и специална отстъпка в размер на 30% от цената за регистрация! Също така ще раздадем и допълнителни награди от СуперХостинг.БГ, за да можете още по-лесно и успешно да стартирате с Google AdWords!

{keyword:Семинар}

Семинарът е изцяло практически насочен. Ще научите как да увеличите посещенията във вашия уеб сайт, онлайн и офлайн продажбите си, и как с минимален бюджет да постигнете максимални резултати, като използвате платформата за подпомагане на цялостната ви рекламна активност.

{keyword:Лектори}

Лекторите на семинара са сертифицирани експерти с дългогодишен опит в създаването и управлението на реклами в Google AdWords. Ще имате възможност да се консултирате с тях за всичко, което ви интересува по темата! 🙂

{keyword:Безплатен пропуск}

За да спечелите безплатен пропуск е необходимо до обяд на 23 септември (понеделник) да оставите коментар под статията с вашите въпроси и мнения за всичко, което ви вълнува за Google AdWords.

На 23-ти септември чрез томбола ще изтеглим пет коментара и ще зарадваме техните автори с безплатен пропуск за събитието! Успех на всички и не забравяйте във формата за коментари да посочите вашите имена и актуален имейл адрес, за да можем да се свържем с вас! 🙂

За онези, които няма да са сред късметлиите, предоставяме специална отстъпка –
регистрирайте се сега с промо код SH3A и ще получите отстъпка в размер на 30% от цената за участие!

Изненадите не свършват до тук, тъй като за всеки участник в семинара нашите партньори от Интерактив Шеър ще предоставят възможност за създаване и управление на безплатна рекламна кампания в Google AdWords с бюджет 120 лв! Предложението е валидно за нови Google AdWords акаунти.

{keyword:Допълнителни награди}

Като официален партньор на Google в България, за да ви помогнем да стартирате с Google AdWords, ние от СуперХостинг.БГ предлагаме ваучери за създаване, настройване и проследяване на рекламни кампании.

В тази връзка ще ви поощрим и с допълнителни награди, като петима автори на коментари ще спечелят от нас създаване и управление на рекламна кампания в Google AdWords на стойност 120 лв.! Предложението е валидно за нови Google AdWords акаунти.

Допълнителните награди ще изтеглим чрез томболата на 23-ти септември, заедно с безплатните пропуски.

Както виждате наградите и допълнителните ползи от семинара никак не са малко, така че не се колебайте да се регистрирате! А ние очакваме вашите въпроси и мнения по темата!

{keyword:Кога}

Семинарът „Първи стъпки в Google AdWords“ ще се проведе на 26 септември 2013 г. (четвъртък) в СТЦ Интерпред. Регистрацията е от 8:00 часа, а началото ще бъде поставено в 9:00 часа.

Заредете се с настроение за повече онлайн продажби и не пропускайте да коментирате, за да се включите в томболата! За нас ще е удоволствие да ви подкрепим при вашите „Първи стъпки в Google AdWords“! 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

43 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Какво е CMS (Content Management System)?

Какво е CMS (система за управление на съдържание)?

0
CMS (система за управление на съдържание) е софтуерен инструмент за лесно и бързо създаване на сайт и след това лесно поддържане на съдържанието в него.
11 мита за онлайн присъствието

11 мита за онлайн присъствието [Аудио]

2
Темата е: онлайн присъствие - от изграждането на сайт до неговото развитие и следователно развитието на Вашия бизнес. Разберете кой е първият мит за разбиване!
Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

0
Дойде моментът на практическите съвети как да пренесете бизнеса си от офлайн към онлайн със собствен сайт. Вижте повече!