Блог

Новини и полезни съвети за Вашите услуги и уебсайтове!

Блог

Новини и полезни съвети за Вашите услуги и уебсайтове!

SSL сертификати с EV (Extended Validation) с 55% по-ниска цена!

След хубавото лято и заслужената почивка, когато всички вече сме концентрирани в предстоящите нови проекти и възможности, идва ред на още едно промоционално предложение. От днес 20 септември до 30 декември 2010 год. SSL сертификат True BusinessID with EV (extended validation) сe предлага на изключителната цена от 399 лв. с вкл. ДДС (939.00 лв. с ДДС).

Интернет навлиза все повече в ежедневието ни, за някои е основно място за развлечение, пазаруване или за разплащане на сметки. За други Интернет е място за работа и развитие на бизнес. Както и да възприемаме ежедневната си среща с онлайн света, данните, които се обменят в Интернет, по един или друг начин, трябва да бъдат защитени, а доверието на нашите потребители подсигурено. За това на помощ идват SSL сертификатите и по-конкретно тези с разширена валидация.

Ако доверието и сигурността на посетителите на вашия сайт са важни за вас, то SSL сертификатите с разширена валидация (Extended Validation SSL) са именно начина, по който можете да го постигнете. Със зачестилите злоупотреби в глобалната мрежа все повече хора възприемат наличието на SSL сертификат като ориентир и знак за качество. Собствениците и администратори на уеб сайтове избират по-сигурната защита, посредством EV SSL сертификати, защото доверието и сигурността на потребителите е от първостепенно значение за тях. Според проучване, проведено в Европа, сайтовете, които разполагат със SSL сертификат с разширена валидация отбелязват покачване над 20% при онлайн поръчките. По данни от доклад на един от най-големите издатели на сертификати VeriSign (към оригиналния документ), публикуван през месец март 2010, сертификатите с разширена валидация са се превърнали в необходимост за всеки бизнес, който иска да увеличи своят потенциал за развитие и растеж.

С какво се отличава SSL сертификатa с разширена валидация (Extended Validation SSL)?

  • Само при Extended Validation SSL сертификати уеб браузърите показват зелена адресна лента с името на организацията, която е собственик на сайта. По този начин посетителят на сайта веднага може да се увери, че е попаднал на правилния сайт, и че този сайт предоставя максимална защита на данните и личната му информация.
  • Издателите на такива сертификати обикновено дават възможност на сайта да се разположи т.нар. динамичен печат (картинка), на която са написани името на домейна и името на компанията, собственик на домейна.
  • Попадайки на сайт, защитен от SSL сертификат с разширена валидация, на потребителя не се налага да проверява, дали фирмата наистина съществува и има офис, телефон, валиден имейл адрес, както и управител, който може да бъде открит. Тази информация е проверена и удостоверена със сертифицирането, тъй като при този вид сертификати освен собственост върху домейна, се изисква и проверка на фирмата и/или организацията, на която се издава сертификата.
  • SSL сертификатa с разширена валидация е начин да се отличите много пред конкуренцията и да впечатлите вашите клиенти, защото предлага уникален начин да покажете, че сте сигурен и надежден партньор, който е легитимен и проверен от независима международна одиторска компания.

При заявка за издаване на SSL сертификат с разширена валидация, трябва да вземете предвид, че процеса по верификация продължава от 3 дни до 1-2 седмици, именно заради завишените изисквания на издателя.

Задължително условие за инсталацията на SSL сертификат е и наличието на реален статичен IP адрес. СуперХостинг.БГ предлага безплатно реален статичен IP адрес за хостинг планове ‘СуперПро’ и ‘СуперХостинг’.
Използваме случая да ви напомним, че остават само още няколко дни до края на лятната ни промоция, която акцентира именно върху хостинг планове ‘СуперПро’ и ‘СуперХостинг’ и дава възможност да получите като бонус още една допълнителна година за избрания хостинг план и домейн.
Подробно информация за това какво представляват, как се издават, ползват и функционират SSL сертификатите, може да откриете в статията ни – SSL сертификатите – сигурност при комуникацията.


Презентация на VeriSign zа SSL certificate with EV


Сертификатите, които предлагаме ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ, са от двата най-реномирани издателя в света – VeriSign и GeoTrust. Допълнителна информация за предлаганите от нас SSL сертификатите, можете да намерите на нашия уеб сайт, раздел Услуги.

Avatar
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 vote
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments