Кои са печелившите с безплатен пропуск за SEO конференция 2011

SEO_conference_awardsКакто ви обещахме в „5 безплатни пропуска за SEO конференция 2011“, ви представяме петимата участници в съвместната игра на хостинг компания СуперХостинг.БГ и организаторите на SEO конференция 2011, които спечелиха безплатен пропуск за събитието. Съдейки по вашата активност, темата за оптимизацията в търсачки ви е интересна и имате желание да научите повече. Конференцията е подходящото място, където да почерпите опит от специалистите в областта, да разберете новите тенденции в SEO, както и да придобиете практически знания за по-доброто позициониране на вашите сайтове в основните търсачки.

Oт екипа на СуперХостинг.БГ и организаторите на SEO конференция 2011,

Честито на печелившите!

  • Стефан Чорбанов
  • Момчил Петрушков
  • Александър Петров
  • Кристиян Кацаров
  • Иван Куков

Конференцията ще се проведе на 27-ми май (петък) в Интер Експо Център София. Защо да участвате?

Повече информация за SEO конференция 2011 (програма, лектори, теми, начин на провеждане) можете да намерите в сайта на събитието.

Благодарим на всички останали за проявения интерес и за отделеното време! Пожелаваме ви късмет в бъдещи подобни инициативи!

За да не пропуснете още интересни изненади, абонирайте се за нашия блог и следете нашата фен страница във Facebook.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments