Второ издание на семинара Малкия и среден бизнес в Интернет

След успешно проведения през месец май семинар на тема Малкия и среден бизнес в Интернет, ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ и нашите партньори и колеги от ABC Design & Communication ще повторим изданието и в град Варна. Датата, която избрахме за провеждането му е 05 ноември 2010 г., а мястото – хотел „Капитол“. Положителните отзиви и запитвания на множество други клиенти ни доведоха до решението да повторим семинара и за желаещите в региона на град Варна. Фокусът на събитието и този път ще са възможностите, които предлага Интернет пространството и ефективните начин, по които може да ги приложим в ежедневната си практиката.

Програмата на семинара ще следва лекциите от предишното издание в София, и ще бъде разделена в две части. В първата част ще имате възможност да научите подробности за правните аспекти на осъществяване на дейност в Интернет, а ние ще ви представим как ефективно може да се възползвате от хостинг услугите, които ползвате при нас. В рамките на лекция им ще бъдат засегнати теми като предимствата и функционалностите на SSL сертификати, начини за предпазване от СПАМ и редица други ценни съвети, които улесняват и спомагат ежедневната работа. Колегите от ABC Design & Communication от своя страна ще ви дадат важни практически съвети за успешно и ефективно онлайн присъствие и популяризиране на вашия бизнеса в уеб пространството.

С няколко думи, ако търсите отговорите на въпроси като тези:

  • Какви са особеностите и правните аспекти при изпращането на масови имейли?
  • Как да оптимизирам и да използвам ефективно пощата си?
  • Как да улесня имейл кореспонденцията си и да се предпазя от СПАМ?
  • Необходимо ли е да осигуря сигурност за посетителите на моя сайт?
  • Как да направя уеб сайта си работещ за мен?
  • По какъв начин да задържа вниманието на посетителите на моя уеб сайт?
  • Ефективен имейл маркетинг – как е възможно това?
  • Искам добра онлайн репутация, как да започна и какво да правя?

Или все още има неясноти по по-горе споменатите проблеми, може да разчитате, че екипа от доказани експерти в сферата Интернет ще дадат всичко от себе си, за да бъдат от максимално полза за вас и бизнеса ви.

Повече информация за събитието и условията за регистрация можете да намерите на нашия уеб сайт. Ще се радваме да се видим на семинара на 05 ноември 2010 г. в хотел „Капитол“. Ако пък не успеете да дойдете, вече знаете, че част от екипа ще се подвизава във Варна в първия ноемврийски уикенд и ще търси възможности да разнообрази престоя си.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
2 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments