Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

5 безплатни пропуска за семинара "Продавай повече онлайн!"

Продавай повече онлайн!Пролетта вече е тук и слънцето ни се усмихва все повече! 🙂 Ние от СуперХостинг.БГ искаме също да ви зарадваме и усмихнем със следващото от "Най-готините БГ уеб събития" - семинара "Продавай повече онлайн!"! За последните години електронната търговия у нас бележи голям ръст. А вие имате ли или искате ли да създадете и управлявате успешен онлайн магазин?! 🙂 Ако да, то това събитие е точно за вас! Стартирайте успешно вашия онлайн магазин, достигнете до повече клиенти, продавайте повече онлайн! Като партньор на Interactive Seminars, ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ предоставяме 5 безплатни пропуска за събитието. Вижте как можете да спечелите free pass за семинара!

Ако все още се чудите дали да участвате...

Ще можете да получите отговор на важните и интересни въпроси като:
 • Каква онлайн платформа да изберете?
 • Как да рекламирате своя онлайн магазин?
 • Кое е полезното съдържание?
 • Какви начини на плащане да изберете?
 • Как да продавате повече онлайн?

Участниците в семинара ще имат възможността да научат много успешни практики и техники за създаване, управление и SEO на онлайн магазин.

Програмата и лекторите

В програмата на семинара "Продавай повече онлайн!" ще бъдат разгледани теми като:

 • Малките неща, които те правят голям търговец онлайн!
 • Как да изведем онлайн магазина на първи позиции в Google и до колко важно е съдържанието в сайта?
 • Популяризиране на онлайн магазин
 • E-mail маркетинг в онлайн търговията
 • Как онлайн магазините да продават повече?

Останалите теми са също интригуващи! А в края на деня ще има и панелна дискусия с всички лектори за всичко, което ви интересува! 🙂

Лекторите на събитието са доказани експерти и професионалисти в онлайн бранша. От тях ще може да научите много за това как да рекламирате своя онлайн магазин; кое е полезното съдържание; каква онлайн платформа да изберете; как да задържите клиентите на сайта и най-важното как да продавате повече онлайн!

... а ето и повече за атмосферата по време на Interactive Seminars досега:

Време и място на провеждане

Семинарът "Продавай повече онлайн!" ще се проведе на 11 април 2013 г. (четвъртък) в СТЦ Интерпред. Регистрацията е от 8:00 часа, а началото ще бъде поставено в 9:00ч.

Как да спечелите безплатен пропуск:
За да спечелите своя пропуск ще се радваме да чуем вашите мнения по един, няколко или всички от поставените по-долу въпроси, свързани с електронната търговия:

 • Готов ли е пазарът в България да се възползва изцяло от възможностите на електронната търговия?
 • Кое е най-голямото предимство на електронната търговия според вас?
 • Има ли стоки, които не могат да се продават онлайн в България? А по света?
 • Какво правите вие, за да печелите повече от вашия онлайн магазин?

В надпреварата за безплатен пропуск ще бъдат включени всички коментари, изпратени до обяд на 9-ти април (вторник).

За да бъде най-честно и безпристрастно за всички участници, победителите в играта ни ще бъдат избрани чрез томбола. На 9-ти април ще зарадваме 5 от вас с безплатен пропуск за събитието. Успех на всички! 🙂

Не забравяйте да посочите вашите имена и актуален e-mail във формата за коментари, за да може да се свържем с вас.

Допълнителна информация за събитието

можете да намерите на уеб сайта на семинара.

Организатори на събитието са Interactive Seminars, част от дигитална агенция Interactive Share.

Вярваме, че натрупаните практични съвети на семинара ще допринесат за успешното развитие на вашия онлайн магазин. Очакваме отговорите ви и ще се радваме да се видим там! 🙂

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

56
Оставете коментар

avatar
50 дискусии
6 отговори към коментарите
39 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
Безплатни обяви
Гост
Безплатни обяви

Най-голямото предимство на онлайн търговията е, че не е необходимо човек да обикаля десетки магазнини, за да открие желания продукт. Печели време и може да пазарува по всяко едно време на денонощието!

СуперХостинг.БГ
Editor

Здравейте,

Благодарим на всички ви за споделените интересни отговори, с които участвахте в нашата блог игра!

Петимата печеливши, които бяха изтеглени чрез томбола и получават безплатен пропуск за семинара "Продавай повече онлайн!" са:
Нина
Наташа Стоянова
Aleksandar Zhivkov
Венцислав Йорданов
Димо Георгиев

Честито на късметлиите! Очакваме с нетърпение да се видим в четвъртък! 🙂

Нина
Гост
Нина

Благодаря за предоставената възможност! Готов ли е пазарът в България да се възползва изцяло от възможностите на електронната търговия? Определено! Потенциала е голям. Все повече магазини разбират предимствата от онлайн присъствието, от качественото и ефективно онлайн позициониране. Кое е най-голямото предимство на електронната търговия според вас? На първо място магазина отива при купувача по всяко време и на всяко място. Магазина е отворен 24/7. Изисква по-малко ресурс, отколкото реалния магазин. Много по-гъвкав е. Много по-лесно, бързо и достъпно за всеки е да се изгради бранд и т.н. трудно е с… още »

Силвана Караманолева
Гост
Силвана Караманолева

Най-голямото предимство на електронната търговия е, че чрез нея може да се достигнеш до целия свят.

Ралица Божилова
Гост
Ралица Божилова

Готов ли е пазарът в България да се възползва изцяло от възможностите на електронната търговия? Като цяло пазарът е готов за електронна търговия. Днес изглежда несериозно да не предоставяш възможност на клиентите си да пазаруват през интернет. Същевременно все още няма как електронната търговия да стане масова по простата причина, че възрастните хора, които няма да се включат в новата мода, са голям процент от българското население. Кое е най-голямото предимство на електронната търговия според вас? Многото спестено време, възможността да избегнеш досадата от обикаляне по магазините, удобно можеш да… още »