Георги Василев от RIZN Уеб Дизайн Студио

СуперХостинг е нашият най-надежден партньор в работата с платформата Magento Commerce!

През годините на съвместна работа винаги сме разчитали на професионализма и качеството на предлаганите от тях услуги. Работата по големи и натоварени онлайн магазини е изключително отговорна, поради което най-правилният избор са предлаганите от компанията cloud услуги или Managed VPS решения.

Избрахме СуперХостинг за наш партньор, защото винаги можем да разчитаме на техният изключителен професионализъм при конфигурацията и поддръжката на оптимална среда за Magento Commerce. Благодарение на техните умения и всеотдайност, нашите клиенти са спокойни, че магазините им се развиват и работят максимално ефективно, дори и в най-пиковите моменти на продажби и трафик.

Радвам се, че мога да изразя огромното си уважение към целият екип на СуперХостинг – вие сте наистина Супер!

Георги Василев
Мениджър Онлайн Търговия,
RIZN Уеб Дизайн Студио
http://www.rizn.bg/

 

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Вече е време да си имате сайт!

Кога разбирате, че Вашият бизнес се нуждае от сайт?

0
Нямате сайт? Но имате бизнес… И все повече усещате, че имате нужда от сайт. Е, тази статия ще Ви помогне да вземете решение. Прочетете повече!

Бизнес планиране в 3 стъпки – какво, как и защо?

4
Време е да се фокусирате върху бизнес планирането през предстоящата 2023 г. Предлагаме няколко основни стъпки, с които ще ускорите и улесните този процес.
Какви са причините за изоставените колички?

7 причини клиентите Ви да изоставят количките си

0
Тъй като множество магазини са афектирани от този феномен, създадохме списък с най-честите причини клиентите да изоставят количките си. Разберете кои са те!