Азим Фета от ribnovo-bg.com

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО
от
Азим Фета, клиент на СуперХостинг

Уважаеми СуперХостинг,

Ваш клиент съм от може би 4-5 години, когато взех първия си хостинг в живота ми той бе при вас. Тогава не знаех дори къде да си поставя index-а, вие ми съдействахте винаги, когато имах нужда и не можех да се справя с нещо, дори ми поправяхте грешки в сайтовете, което не бе ваше задължение, помагате ми дори, когато въпросите са ми едни от най-идиотските.

За тези години, който минаха, аз научих много, научих много от вас, научих, че във ваше лице мога да разчитам на един професионален партньор, дори спонсор. През 2013 година се включих в Imagine Cup Microsoft и тогава потърсих вашата помощ и спонсорство, разбира се вие се отзовахте веднага на моята молба, за което съм изключително благодарен.

Към днешна дата при вас съм имал може би над 20 сайта  (домейни, хостинг услуги, VPS и прочие) и винаги съм оставал изключително доволен.

Нямам думи, с който да изкажа колко впечатлен съм от вашата работа. Поради тази причина ви пиша това писмо, за да изкажа най-сърдечни благодарности към вас.

Дата: 12.06.2014г.

С уважение: Азим Фета
Азим Фета
http://www.ribnovo-bg.com

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
SaaS?

SaaS? Що е то и кое го прави най-подходящата платформа за Вашия онлайн магазин...

0
SaaS услугата ви дава възможност лесно и бързо да стартирате собствен електронен магазин и да развивате бизнеса си в интернет.
Какви са причините за изоставените колички?

7 причини клиентите Ви да изоставят количките си [Аудио]

0
Тъй като множество магазини са афектирани от този феномен, създадохме списък с най-честите причини клиентите да изоставят количките си. Разберете кои са те!
Сайтът не е само за хора с бизнес и търговия.

6 идеи за сайт, различен от онлайн магазин [Аудио]

6
Ако първата ви асоциация със сайт е онлайн магазин… замислете се пак. Има много други видове сайтове, които не търгуват онлайн, но си струва да се посещават.
CYBER WEEK
Домейни на СуперЦени!
Избери сега!