Азим Фета от ribnovo-bg.com

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО
от
Азим Фета, клиент на СуперХостинг

Уважаеми СуперХостинг,

Ваш клиент съм от може би 4-5 години, когато взех първия си хостинг в живота ми той бе при вас. Тогава не знаех дори къде да си поставя index-а, вие ми съдействахте винаги, когато имах нужда и не можех да се справя с нещо, дори ми поправяхте грешки в сайтовете, което не бе ваше задължение, помагате ми дори, когато въпросите са ми едни от най-идиотските.

За тези години, който минаха, аз научих много, научих много от вас, научих, че във ваше лице мога да разчитам на един професионален партньор, дори спонсор. През 2013 година се включих в Imagine Cup Microsoft и тогава потърсих вашата помощ и спонсорство, разбира се вие се отзовахте веднага на моята молба, за което съм изключително благодарен.

Към днешна дата при вас съм имал може би над 20 сайта  (домейни, хостинг услуги, VPS и прочие) и винаги съм оставал изключително доволен.

Нямам думи, с който да изкажа колко впечатлен съм от вашата работа. Поради тази причина ви пиша това писмо, за да изкажа най-сърдечни благодарности към вас.

Дата: 12.06.2014г.

С уважение: Азим Фета
Азим Фета
http://www.ribnovo-bg.com

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
5 причини да изберете домейн .EU ( а защо не и .ЕЮ )

5 причини да изберете домейн .EU (а защо не и .ЕЮ )

0
Домейнът .EU е сравнително нов за пазара на домейни. От края 2016 година е един от най-популярните Top Level домейни.

Бизнес планиране в 3 стъпки – какво, как и защо?

4
Време е да се фокусирате върху бизнес планирането през предстоящата 2023 г. Предлагаме няколко основни стъпки, с които ще ускорите и улесните този процес.
Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

0
Дойде моментът на практическите съвети как да пренесете бизнеса си от офлайн към онлайн със собствен сайт. Вижте повече!