Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Повече акаунти за успешен старт на реселърите!

Resellers_Нови_ПараметриСтараейки се да осигурим най-добрите хостинг услуги за вашия бизнес, ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ увеличихме броя акаунти на план Реселър Старт за всички клиенти, които стартират с реселърски акаунт - едно ниво над стандартните хостинг акаунти.

Вече няма ограничение в броя акаунти, които можете да използвате и за план Реселър Старт:

  • преди: 20 акаунта, сега: НЕОГРАНИЧЕН брой;
  • преди: без възможност за добавяне на Add-On домейни, сега: НЕОГРАНИЧЕН брой;

Това важи както за Linux хостинг, така и за Windows (ASP .NET) хостинг. За всички настоящи реселъри, използващи план Реселър Старт, увеличението на параметрите ще бъде осъществено до 4 седмици. Всеки, който желае по-рано отразяването на промените в неговия акаунт, може да пише на колегите от техническа поддръжка и те ще му съдействат.

Защо да изпозлвам реселърски акаунт?
  • С всеки реселърски акаунт се дава възможност за създаване на клиентски акаунти с гъвкави параметри (трафик, дисково пространство и т.н.) в рамките на общите ресурси, предлагания от съответния реселърски план;
  • Реселърът сам определя цената за своите клиенти;
  • Реселърският акаунт позволява отделни и напълно независими контролни панели за поддържаните сайтове, което гарантира допълнителна сигурност от нежелан достъп до информация на трети лица;
  • В реселърския акаунт е включен контролен панел за управление, чрез който могат да се менажират всички създадени акаунти;
  • Ние осигуряваме адекватна и навременна 24/7 техническа поддръжка на оборудването и софтуера за управление на акаунтите, както и оказваме пълно съдействие на реселъра при менажирането на поддържаните от него акаунти;

Реселърски акаунт или споделен хостинг?

В миналата публикация - Повече сайтове в един хостинг акаунт на същата цена! отразихме увеличаването на Add-On домейните в хостинг плановете ни на споделен хостинг. Получихме запитвания кое решение е по-подходящо, спрямо новия по-голям брой сайтове, които могат да се разполагат на стандартните хостинг акаунти - реселърски акаунт или акаунт на споделен хостинг. В следващите редове сме се постарали да покажем основните параметри, които могат да ви ориентират кой тип хостинг решение да изберете. В сравнителна таблица сме показали основни разлики между Реселър Старт и плана на споделен хостинг – СуперПро:

  РеселърСтарт СуперПро
Брой сайтове неограничен 30
Брой акаунти неограничен 1
Собствен контеролен панел за всеки сайт Да Не
Възможност за самостоятелен IP адрес за всеки сайт Да Не
Възможност за собствен SSL сертификат за всеки сайт Да Не
Брой Add-On домейни неограничен 29
Гъвкаво контролиране на техническите параметри Да Не
Неограничен брой е-mail акаунти Да Не
Неограничен брой поддомейни Да Не
Неограничен брой паркирани домейни Да Не
Неограничен брой FTP акаунти Да Не
Неограничен брой MySQL бази данни Да Не
Цени с ДДС:    
1 месец 29.00 лв. 14.75 лв.
3 месеца 79.00 лв. 35.25 лв.
6 месеца 149.00 лв. 64.50 лв.
1 година 289.00 лв. 117.00 лв.

Когато избора ви е между конкретните реселърски планове, много важно е да предвидите необходимите параметри, с което да осигурите качествена и безпроблемна работа на сайтовете, които поддържате – това са дисково пространство, трафик и т.н

За нас е важно, използвайки нашите хостинг услуги да се чувствате спокойни и свободни да развивате неограничено идеите си, имайки подкрепата и качеството, гарантирано от СуперХостинг.БГ, за което ние работим непрекъснато.

В случай, че имате нужда от професионален съвет кое е най-доброто решение за вашия бизнес, можете да се свържете с нас и ние ще ви съдействаме максимално ефективно.

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

7
Оставете коментар

avatar
4 дискусии
3 отговори към коментарите
2 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
Пламен Борисов
Гост

Страхотна фирмена политика, която за пореден път доказва, че Суперхостинг.БГ е хостинг компания №1 в България, която мисли и за партньорите си. Браво!

Пламен Борисов
Гост

Страхотна фирмена политика за Риселърите. От доста време го чакахме!
Браво!

Едуард Димитров, 3D Уеб дизайн
Гост

Много благодаря за отговора, бе напълно изчерпателен.

Едуард Димитров, 3D Уеб дизайн
Гост

Това вече ще ме накара със сигурност да премина на риселърски аканут колкото и да ме мързеше досега да го направя. Имам няколко въпроса и те са: 1. Възможност за собствен SSL сертификат- това означава ли че се дава безплатен сертификат за всеки сайт. При неограничен брой сайтове??? 2. Един Реселърски акаунт на един впс ли е разположен. Необходимо ми е да знам дали ако никой сайт в моя акаунт не товари сървъра другите ми сайтове в този акант ще летят или ще трябва да разчитам на случайността и другите… още »