Безплатно електронно фактуриране

Често ли ви се случва хаосът на хартиените папки и документи да завземе целия офис?
Търсите ли начин, по който да се справите със ситуацията без да жертвате ценно време?

Ако отговорът на тези въпроси е положителен СуперХостинг.БГ вече предлага решение и на този проблем за всички клиенти, ползващи нашите хостинг услуги.

Ключов елемент от нашата политика е да предлагаме не само качествени хостинг услуги, а и да ги съчетаваме с допълнителни предложения, оптимизиращи работата на нашите клиенти. Поради тази причина, в резултат на ново партньорство между СуперХостинг.БГ и INV.BG, от 17.08.2010 г. предлагаме безплатен шест месечен абонамент за онлайн система за изпращане и управление на фактури. Услугата се предлага като бонус за всички нови и съществуващи клиенти, като след изтичането на безплатния период желаещите могат да продължат да ползват системата при стандартно заплащане на услугата.

Услугата на INV.BG е изцяло уеб базирана система за създаване, изпращане и управление на всички видове фактури. Това, което можем да посочим като основно преимущество е, че чрез тази услуга вие пестите не само време, но намалявате и своите разходи от куриерски услуги и ресурси за отпечатване. Фактурите съответстват на всички законови изисквания, а PDF форматът ги прави лесни за изпращане по електронен път и отпечатване. Системата поддържа и електронно подписване и изпращане на фактура, с опция за автоматично известяване, веднага след като клиентът я получи.
Системата позволява и автоматизиран обмен на данни с най-популярните счетоводни програми на пазара.

Надяваме се, че партньорството ни с INV.BG ще ви даде възможност да повишите своята ефективност и да спестите ценно време и средства, превръщайки издаването на фактури във формалност.

Още информация за новата услуга можете да намерите на нашия уеб сайт на адрес: http://www.superhosting.bg/web-hosting-page-inv-bg.php

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments