Бонус предложение от СуперХостинг.БГ и aukro.bg

Освен нови промоции, изненади и обновени параметри на реселърските планове, от средата на този месец стартирахме едно ново партньорство с aukro.bg, познати като една от най-големите платформи за онлайн търговия в България. Новото ни съвместно партньорството ви дава възможност да получите 30 лв. бонус във вашата клиентска сметка в СуперХостинг.БГ и по 5 лв. за всеки, който се регистрира в aukro.bg през вашия сайт. Тази промоция е още една възможност да се възползвате от бонус, ползвайки нашите услуги, като същевременно с това можете да получите и допълнителни доходи от своите онлайн проекти. В съвместната промоция с aukro.bg може да се включат всички наши нови и настоящи клиенти, като за целта е необходимо да се регистрират в партньорската програма на aukro.bg през клиентския си профил, секция „Промоци и подаръци“.

След като бъде осъществена регистрация и получите потвърждение за партньорство с aukro.bg е предвидено технологично време от 20 работни дни, в които да поставите реклама на своя сайт. Така вие ставате афилиейт партньор на aukro.bg и освен бонус сумата от 30 лв. в клиентска ви сметка при нас, получавате и по 5 лв. в банковата ви сметка за всяка регистрация в aukro.bg през вашия сайт. Предвидили сме пълна свобода при изразходването на бонус сумата, като тя може да бъде използвана за разплащания на всички предоставяни от нас услуги – хостинг план, регистрация на домейни, SSL сертификати, наети и виртуални сървъри, регистрация в търсачки и др.

Заявка за регистрацията в партньорската програма на aukro.bg можете да направите през вашия клиентски профил, секция „Промоци и подаръци“.

Още подробности за промоция можете да откриете на нашия уеб сайт в страница „Услуги“. Ще се радваме новото ни предложение да бъде от полза за вас!

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
2 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments