https://blog.superhosting.bg/popular-cms-systems.html

Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Кои са най-използваните CMS системи от клиентите на СуперХостинг.БГ?

2015-09-01
Технологии
CMS, Content Management Systems, сайт, CMS системи, WordPress, Joomla, Drupal, OpenCart, онлайн магазин

В последните години създаването и поддържането на уеб сайт малко по малко започна да се превръща в детска игра. Вече не е нужно да си професионален уеб дизайнер, за да можеш да си направиш сайт. Можеш само с няколко клика на мишката, буквално за минути, да се сдобиеш със своя собствена уеб страница, блог или онлайн магазин, и то напълно безплатно. Това е възможно благодарение на вече масово познатите и използвани CMS (Content Management Systems) или Системи за управление на съдържанието.

Над 60% от нашите клиенти използват готови CMS системи за изработването на техните сайтове, като близо 17,5% от тях използват платформи за електронна търговия. В днешната статия ще ви предоставим инфографика с любопитна информация за това кои са най-използваните CMS системи от нашите клиенти. Както ще видите по-надолу – най-популярната от тях е системата WordPress с дял от 46,2% от сайтовете, използващи готови CMS системи, а след нея се нареждат Joomla с 33%, системата за онлайн магазини OpenCart с 5,48 % и Drupal с 3,74%. Вижте в инфографиката по-подробна информация за най-популярните CMS системи сред клиентите на СуперХостинг.БГ.


cms-infografica

А вие използвате ли готови CMS системи?
Ще се радваме да споделите впечатленията си за тях.

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

Препоръчани статии

Оставете коментар

5 Коментара към "Кои са най-използваните CMS системи от клиентите на СуперХостинг.БГ?"

Уведоми ме при
avatar
wpDiscuz