PHP Manager вече може да променя PHP директиви

В края на 2013 година ви разказахме за новия плъгин за контролния панел cPanel, разработен от нас за вас – PHP Manager by SuperHosting. Чрез него може бързо и лесно да се променя версията на PHP за хостинг акаунта.

Както споделихме тогава, ние продължаваме да мислим какво още да подобрим и днес ви представяме новата функционалност, която добавихме – промяна на PHP директивите за всяка една версия на PHP.

По подразбиране за всяка версия на PHP са зададени стойности на директивите, така че да отговарят на 99% от нуждите на сайтовете. За конкретен сайт обаче може да се наложи промяна на някоя стойност.

В „PHP Manager by SuperHosting“ сме подбрали PHP директивите, които най-често има необходимост да бъдат променени.

Някои от тях са:

  • memory_limit
  • upload_max_filesize
  • post_max_size
  • magic_quotes_gpc
  • register_globals

и др.

Важно е да се има предвид, че настройката на PHP директивите се извършва за избраната версия на PHP.

Промените са за целия хостинг акаунт и всички сайтове, разположени в него. В случаите, когато за поддиректория на public_html предварително ръчно сте активирали различна версия на PHP, тя няма да бъде засегната от промяната. Съответната директория ще продължи да използва предишната активирана версия и нейните настройки на PHP директивите, а за останалите директории от акаунта ще бъдат валидни новите стойности.

Подробна информация за работата с PHP Manager by SuperHosting ще намерите в нашата помощна страница.

Знаем, че времето на всеки един от нашите клиенти е изключително ценно и нашата цел е да пестим колкото може повече от него. Затова разработваме за вас плъгини и нови функционалности и ще продължаваме да работим в тази посока. Разбира се, вашите препоръки и идеи са винаги добре дошли.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

8 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Сайтът не е само за хора с бизнес и търговия.

6 идеи за сайт, различен от онлайн магазин

8
Ако първата ви асоциация със сайт е онлайн магазин… замислете се пак. Има много други видове сайтове, които не търгуват онлайн, но си струва да се посещават.
Зает домейн? Няма страшно!

Зает домейн? 9 тактики за успешна регистрация на име

0
Търсите име и то е заето. Какво правите след това? Отказвате се? Продължавате да търсите? Удряте пауза, за да помислите още?
5 причини да изберете домейн .EU ( а защо не и .ЕЮ )

5 причини да изберете домейн .EU (а защо не и .ЕЮ )

0
Домейнът .EU е сравнително нов за пазара на домейни. От края 2016 година е един от най-популярните Top Level домейни.