Благодарности от Петя Горчева

Макар и само от няколко месеца да съм клиент на СуперХостинг.БГ, вече определено мога да заявя своето възхищение от начина на обслужване и професионализъм, проявен от страна на работещите във фирмата. Като всеки начинаещ в определена област, и аз бях малко притеснена за нивото на обслужване на хостинга – техническа поддръжка, евентуални проблеми с инсталацията на услугите, които предлагат и прочие.

Имах предвид и предишния си опит, които бе базиран основно на безплатните услуги за хостинг и домейн имена , от които отдавна не съм доволна.

Първоначално бях искрено учудена и от възможностите които се предлагат като уеб приложения . Тук няма да скрия и скептичността на някои „специалисти“, които като чуха, че не съм клиент на точно една фирма на българския пазар за платен хостинг, ми заявиха, че нищо няма да се получи, че съм си хвърлила парите на вятъра и прочие и прочие…

Искам да заявя най-категорично, че нищо от това, което се предричаше и от нещата, за които се опасявах, не се случи. Тъкмо напротив! Няма нещо, за което да съм попитала и да не съм била уведомена във всички възможни детайли и подробности, и то само в рамките на няколко минути. СуперХостинг.БГ цени Вашето време и възможности. Нещо повече дори – СуперХостинг.БГ става и Ваш незаменим съветник и помощник в областта на предлаганите от компанията услуги.

Затова не се колебайте, а изберете за нуждите на Вашия бизнес, фирма или интереси – СуперХостинг.БГ!

Петя Горчева

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

0
Дойде моментът на практическите съвети как да пренесете бизнеса си от офлайн към онлайн със собствен сайт. Вижте повече!
SaaS?

SaaS? Що е то и кое го прави най-подходящата платформа за Вашия онлайн магазин

0
SaaS услугата ви дава възможност лесно и бързо да стартирате собствен електронен магазин и да развивате бизнеса си в интернет.

Black Friday: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости [Аудио]

0
Маркетинговата стратегия е инструмент, с който стратегически планирате бюджета, чрез какви канали и с какви послания ще достигнете до таргет потребителите Ви.