Милко Ачев от www.papagalibg.com

Здравейте, СуперХостинг.БГ

И друг път съм споделял с вас мнението си за високия професионализъм и качество на услугите, които сте ми предоставяли, но след последното ви съдействие много искам това мое мнение да бъде изразено публично, на сайта ви. С вас сме партньори от повече от 5 години и през това време нито веднъж не съм почувствал несигурност или съмнение по отношение качеството на услугите ви.

Търсил съм техническо съдействие от вас както в 7 часа сутринта, така и в 1 часа посред нощ. Независимо от часа на обаждането ми, аз съм получавал работещо решение от екипа ви в рамките на минути, а при по-сложни технически процеси заявката е приключвана успешно максимум 6 часа след отварянето й. Хората ви винаги са били естествени, любезни, търпеливи и услужливи.

Нямам друг доставчик на услуги в София (и не само), за който да мога да кажа същото… Услугите ви са еталон за качество за бранша, в който работите. И постигате всичко това някак с лекота…
Благодаря ви от сърце! Продължавайте в същия дух!

Милко Ачев
http://www.papagalibg.com

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments