Как се развива успешен онлайн бизнес

Според доклада за поведението на потребителите в интернет e-Consumers 26% от българите пазаруват онлайн от български сайтове, а 19% процента са извършвали покупки и в чуждестранни сайтове за електронна търговия. Така с покачването на интереса и доверието от страна на потребителите към пазаруването онлайн, непрекъснато се отварят и нови възможности за успешен онлайн бизнес. В последната една година и ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ забелязваме ръст сред броя на клиентите ни, които се развиват в тази насока. Разходите за старта на онлайн бизнес не са големи, а възможностите, които предлага уеб пространството са множество. Успешното развитие на вашия бизнес зависи от много фактори. Едно от най-важните неща е вашият сайт наистина да е онлайн 24 часа, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. Освен качествените хостинг услуги вие имате нужда и от добра платформа за развитие на вашия електронен магазин. Такива платформи например са ОsCommerce, Magento, ZenCart, VirtueMart, OpenCart, PrestaShop и др. Те се поддържат от нас и работят безпроблемно, както при споделен хостинг, така и при виртуални сървъри (VPS) и наети сървъри. Добрата инфраструктура за вашия онлайн бизнес трябва да бъде придружена и с ясна визия за развитието на проекта.

Предстоящият семинар за успешна онлайн търговия и бизнес OnlineBIZ’11 ще представи именно онези ценни насоки и решения за вашия бизнес, които ще ви помогнат да си отговорите на въпроси като:

 • Как се прави бизнес онлайн?
 • Кои са важните моменти за създаването на успешен онлайн магазин?
 • Как да се справим с капаните по пътя към успеха?
 • Как да избегнем често срещаните грешки?

Събитието се организира от Българска асоциация за електронна търговия (БАЕТ) и списание .NET и ще се проведе на 28 Януари 2011 г. от 10.00 часа в хотел Метрополитън. Като членове на БАЕТ за нас е удоволствие да станем част от този семинар. В рамките на програмата своя опит ще споделят най-добрите професионалисти и практици в създаването на електронни магазини и успешни онлайн проекти – специалист по платформи за онлайн търговия, уеб дизайнер, SEO, юрист, маркетинг експерт, мениджъри на работещи онлайн магазини и др. Сред лекторския състав ще бъде и нашият управител, Любомир Русанов. В своята лекция той ще обърне внимание на една от съществените теми при изработката на уеб сайта, а именно изборът на хостинг платформа и ефективно използване на хостинг решения за вашия бизнес.

Сред другите обсъжданите теми по време на семинара ще бъдат:

 • „Имаме сайт – а сега? Какво остава, за да имаме работещ бизнес?“ – За своя опит и за въпросите, които рядко се замисляме, преди да влезем в бизнеса, ще говори управителят на един от най-големите електрони магазини в България – store.bg Петър Ванчев;
 • „Комисия за защита на потребителите и спам“ пък е лекцията на Иван Бъчваров, директор на дирекция „Информационни системи за регистриране и лицензиране на търговците“;
 • Тънкостите около правните аспекти на търговската дейност в Интернет, ще бъдат представени от Николай Кискинов;
 • С добрите практики в дизайна на електронните магазини ще ви запознае Георги Линков;
 • Стефан Чорбанов ще обсъди възможности за създаване на онлайн магазин на базата на готова платформа или индивидуално решение;
 • Ценни насоки за това как да успеете да постигате по-добри резултати в Google ще даде Огнян Младенов по време на лекцията „Онпейдж оптимизация за електронни магазини“;
 • За „Маркетиране за онлайн бизнес“ ще говори Мартин Попов.

Както сами можете да се убедите, темите и програмата на семинара ще бъдат много интересни и актуални. Вярваме, че този семинар ще ви помогне с ценни насоки и полезни съвети в пътя ви към успешно позициониране. Затова сме радостни да споделим, че за всички наши клиенти сме осигурили и 30% отстъпка от цената за регистрация посредством специален промо код.

За да получите отстъпка за участие в семинара OnlineBIZ’11, е необходимо:

Побързайте, до края на периода за регистрация остават броени дни. Ще се радваме да споделите дали намирате полезни за вас темите, които ще обсъжда семинара OnlineBIZ’11?

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
2 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments