Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Как се развива успешен онлайн бизнес

Според доклада за поведението на потребителите в интернет e-Consumers 26% от българите пазаруват онлайн от български сайтове, а 19% процента са извършвали покупки и в чуждестранни сайтове за електронна търговия. Така с покачването на интереса и доверието от страна на потребителите към пазаруването онлайн, непрекъснато се отварят и нови възможности за успешен онлайн бизнес. В последната една година и ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ забелязваме ръст сред броя на клиентите ни, които се развиват в тази насока. Разходите за старта на онлайн бизнес не са големи, а възможностите, които предлага уеб пространството са множество. Успешното развитие на вашия бизнес зависи от много фактори. Едно от най-важните неща е вашият сайт наистина да е онлайн 24 часа, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. Освен качествените хостинг услуги вие имате нужда и от добра платформа за развитие на вашия електронен магазин. Такива платформи например са ОsCommerce, Magento, ZenCart, VirtueMart, OpenCart, PrestaShop и др. Те се поддържат от нас и работят безпроблемно, както при споделен хостинг, така и при виртуални сървъри (VPS) и наети сървъри. Добрата инфраструктура за вашия онлайн бизнес трябва да бъде придружена и с ясна визия за развитието на проекта.

Предстоящият семинар за успешна онлайн търговия и бизнес OnlineBIZ'11 ще представи именно онези ценни насоки и решения за вашия бизнес, които ще ви помогнат да си отговорите на въпроси като:

 • Как се прави бизнес онлайн?
 • Кои са важните моменти за създаването на успешен онлайн магазин?
 • Как да се справим с капаните по пътя към успеха?
 • Как да избегнем често срещаните грешки?

Събитието се организира от Българска асоциация за електронна търговия (БАЕТ) и списание .NET и ще се проведе на 28 Януари 2011 г. от 10.00 часа в хотел Метрополитън. Като членове на БАЕТ за нас е удоволствие да станем част от този семинар. В рамките на програмата своя опит ще споделят най-добрите професионалисти и практици в създаването на електронни магазини и успешни онлайн проекти - специалист по платформи за онлайн търговия, уеб дизайнер, SEO, юрист, маркетинг експерт, мениджъри на работещи онлайн магазини и др. Сред лекторския състав ще бъде и нашият управител, Любомир Русанов. В своята лекция той ще обърне внимание на една от съществените теми при изработката на уеб сайта, а именно изборът на хостинг платформа и ефективно използване на хостинг решения за вашия бизнес.

Сред другите обсъжданите теми по време на семинара ще бъдат:

 • "Имаме сайт – а сега? Какво остава, за да имаме работещ бизнес?" - За своя опит и за въпросите, които рядко се замисляме, преди да влезем в бизнеса, ще говори управителят на един от най-големите електрони магазини в България – store.bg Петър Ванчев;
 • "Комисия за защита на потребителите и спам" пък е лекцията на Иван Бъчваров, директор на дирекция "Информационни системи за регистриране и лицензиране на търговците";
 • Тънкостите около правните аспекти на търговската дейност в Интернет, ще бъдат представени от Николай Кискинов;
 • С добрите практики в дизайна на електронните магазини ще ви запознае Георги Линков;
 • Стефан Чорбанов ще обсъди възможности за създаване на онлайн магазин на базата на готова платформа или индивидуално решение;
 • Ценни насоки за това как да успеете да постигате по-добри резултати в Google ще даде Огнян Младенов по време на лекцията "Онпейдж оптимизация за електронни магазини";
 • За "Маркетиране за онлайн бизнес" ще говори Мартин Попов.

Както сами можете да се убедите, темите и програмата на семинара ще бъдат много интересни и актуални. Вярваме, че този семинар ще ви помогне с ценни насоки и полезни съвети в пътя ви към успешно позициониране. Затова сме радостни да споделим, че за всички наши клиенти сме осигурили и 30% отстъпка от цената за регистрация посредством специален промо код.

За да получите отстъпка за участие в семинара OnlineBIZ'11, е необходимо:

Побързайте, до края на периода за регистрация остават броени дни. Ще се радваме да споделите дали намирате полезни за вас темите, които ще обсъжда семинара OnlineBIZ'11?

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

2
Оставете коментар

avatar
1 дискусии
1 отговори към коментарите
0 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
инж. Евгени Йорданов
Гост

Темите определено изглеждат полезни. По интересно е, че никъде в статията не е написана цената без отстъпката. Реално не може да се поръча, ако посетителите не са клиенти на SuperHosting, така ли? (не, че аз не съм клиент, де) Все пак питам, за да покрием и от гледна точка на потребителите, които не са ваши клиенти.