10 билета за Online Advertising Conference

В последния ден на третия месец от седемнадесетата година на 21 век ще се случи нещо…

Точно така, говорим за второто издание на Online Advertising конференцията, която ще се проведе точно на 31 Март, в Inter Expo Center. Тя е посветена на всички, които се интересуват от интернет реклама и SEO и се стремят да използват всички работещи инструменти в онлайн маркетинга.

Тази година ще наблегнем още повече на дигиталните канали и ще научим триковете за работа с тях. Очакват ни много и още по-интересни и актуални теми. Ще си говорим и за това как да постигнем по-ефективна реализация на онлайн проектите. Ще надникнем в кухнята на онлайн специалистите, за да си отговорим на въпроса как бизнесът да печели в интернет. Ще разгледаме и практически казуси с едни от най-добрите лектори от България и гостите от Русия, Украйна, Сингапур, Словакия. Примерите, с които ще се запознаем, покриват SEO, PPC, CPM, RTB, Mobile и Ecommerce. В програмата са заложени и SEO, UX и CRO анализи в реално време. Тоест OA Conference комбинира всичко, от което се нуждае един дигитален ентусиаст. 🙂

Програмата ще е разделена в четири панела, в които със сигурност ще откриете информацията, полезна точно за вас! SEO панел, Рекламен панел, Mobile + Ecommerce панел и Работилници. А в комбинация с 1,2,3,4,5…. 500 гости на събитието ни звучи повече от обещаващо. Сред лекторите ще са: Огнян Младенов, Геннадий Воробьов, Борил Богоев, Георги Малчев, Станислав Димитров и други. Издаваме някои от най-горещите теми, които се крият в разнообразните панели:

  • “Работещи неочевидни техники”, SEO панел
  • “Неочевидни възможности на водещи платформи за рекламиране”, Рекламен панел
  • “Специфика в промотирането на мобилно приложение”, Mobile + Ecommerce панел
  • “Как да задържим и върнем клиента”, Mobile + Ecommerce панел
  • “Кейсове с реални практики и примери”, Работилници.

Повече за програмата и лекторите ще откриете на сайта на събитието.
Конференцията ще е полезна за собственици на онлайн магазини, маркетинг специалисти, PR и рекламни мениджъри, уеб мастъри и тези, които се занимават с User Generated Content проекти. Ако искате да се присъедините към супер готината компания и да научите много нови неща, включете се в нашата игра и може да сте един от 10-те късметлии, които ще спечелят билет за конференцията.

Отговорете на въпроса:

Избройте три важни условия за успешно онлайн присъствие на Вашия сайт.

Очакваме вашите отговори като коментар под тази статия до 14:00 часа на 20 март 2017г. Нашето СуперЖури ще избере 10 от вас, които да се сдобият с пропуск за Online Advertising конференцията. Пожелаваме ви успех и ще ви очакваме с много добро настроение, за да се забавляваме заедно и да научим много нови неща!

Данилина Яркова
Данилина Яркова
Дани е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в непрестанния хъс да научава нови неща и да ги прилага. За нея няма невъзможни задачи, нито трудни блог теми. Пише за какво ли не и Ви го поднася по забавен, логичен и много естествен начин. Смята, че и най-сложният въпрос има своя лесен отговор и винаги е готова да помогне.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

61 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
6 причини за съобщение Internal Server Error 500

6 причини за съобщение Internal Server Error 500 [Аудио]

11
Причините за генерирането на това съобщение може да са най-различни - некоректно изпълняващ се скрипт в сайта, некоректни права на файлове и директории и други
Интернет: 3-те най-популярни мита

Интернет: 3-те най-популярни мита за глобалната мрежа [Аудио]

1
Какво е интернет и какво уеб? Дали интернет е собственост на някого? И дали интернет е еднакъв за всички хора? Вижте трите най-популярни мита за интернет!
6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт

6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт

0
Ако не искате само баба Ви и приятелките ѝ да са чували за Вас, помислете за собствен сайт. Даваме Ви 6 причини защо се нуждаете от силно интернет присъствие.