От SEO към Online Advertising! Спечелете 10 билета за конференцията!

Имаме новина: SEO конференция става Online Advertising конференция и ще се проведе на 22 април 2016 в Интер Експо Център, София!

Новият формат не означава, че няма да продължим да си говорим за това какво харесват търсачките към момента! Напротив, ще си говорим и то на едно дори по-високо ниво в специален поток „SEO за професионалисти“. За хората, които искат да открият други онлайн територии за бизнеса си, ще има отделен поток „Интернет маркетинг за бизнеса“. В него ще си говорим за рекламни стратегии в интернет и увеличаване на продажбите в онлайн търговията. Ако все още не сте убедени дали искате да дойде с нас на първото издание на Online Advertising конференция в България, ще добавим и Бонус-потока: решения за Вашия бизнес, където ще получите още ценни съвети за вашия онлайн проект.

Какво ще научите на конференцията?

  • да оптимизирате сайта си за търсещи машини по-добре;
  • как да проучите конкурентите си в search;
  • новостите в Local Search за тази година;
  • трикове за увеличаване на продажбите;
  • как да създавате успешни дигитални промоции;
  • повече за AdWords кампаниите за електронни магазини;
  • още за SEO, PPC, Email и директен трафик;
  • как да подобрите резултатите от имейл маркетинг и др.

Програмата с всички лекции можете да намерите на сайта на събитието. Към всяка лекция можете да видите означено дали е с насоченост към специалисти или към бизнеса.

Кого ще срещнете?

Освен 500-те посетители, с които определено ще имате общи теми за разговор, ще се срещнете и с някои от главните виновници за провеждането на конференцията – лекторите. Сред тях са Огнян Младенов, Геннадий Воробьов, Васил Тошков, Paris Childress, Станислав Димитров, Артьом Бородатюк, Димитър Димитров и други.

Конференцията по традиция ще събере на едно място най-добрите SEO и маркетинг специалисти, бизнес предприемачи и мениджъри. С други думи, ще има много интересни хора, с които да се срещнете в кратките кафе паузи (ние също ще сме там). След като си закупите билет и се регистрирате на сайта, ще можете да разгледате визитките и на други участници в конференцията (не забравяйте да оставите и вашата).

Билет за събитието можете да заявите през сайта. Или да се опитате да спечелите един от 10-те билета, които отново запазихме за вас – читателите на блога на СуперХостинг.БГ.

Отговорете ни на въпроса:

Защо искате да станете част от първата Online Advertising конференция в България? Посочете ни поне две причини!

Вашите отговори очакваме като коментар под статията до 13:00 на 8 април 2016. По-късно на същия ден ще обявим 10-те късметлии, които ще бъдат изтеглени на случаен принцип.

Нямаме търпение да се видим на събитието! Приготвили сме супер изненади за всички присъстващи!

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

77 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

0
Дойде моментът на практическите съвети как да пренесете бизнеса си от офлайн към онлайн със собствен сайт. Вижте повече!

Бизнес планиране в 3 стъпки – какво, как и защо?

4
Време е да се фокусирате върху бизнес планирането през предстоящата 2023 г. Предлагаме няколко основни стъпки, с които ще ускорите и улесните този процес.
10 основни грешки при изграждането на един уебсайт

10 основни грешки при изграждането на един уебсайт [Аудио]

0
Последствията от неправилно структурирания сайт могат да бъдат неприятни за бизнеса Ви и да доведат до нежелан ефект.