Как най-малката птичка в света донесе най-голямата промяна в Google?

Питали ли сте се някога коя е най-малката птица в света? Тази миниатюрна птичка тежи само 1,8 грама, а дължината и е около 5 см. Въпреки скромните си размери, тя е изключително бърза. Скоростта, с която може да лети достига 54 км/ч, като размахва крилцата си до 200 пъти в секунда. Само специални камери, които заснемат високи скорости, могат да уловят движенията й. За разлика от „нормалните“ птици, чиито крила се движат нагоре-надолу по време на полет, при нея крилата се въртят, описвайки осморки. Уникалното движение й позволява да се задържа на едно място във въздуха и дори да лети назад. Миниатюрната птичка впечатлява и с всевъзможни акробатични фигури, които изпълнява с голяма прецизност и бързина. Сигурно вече се досетихте, че това е колибрито. Но какво общо има всичко това с Google?

След Панда и Пингвин, Google добави и Колибри към своя зоопарк. Да, правилно се досещате – Колибри е най-новият ъпдейт на Google. Интересното му име символизира „прецизността и бързината“, с която новият алгоритъм работи. За разлика от Панда и Пингвин, които са ъпдейти на съществуващия алгоритъм, Колибри е напълно нов, проектиран да бъде по-прецизен и да доставя по-бързо резултати. За пръв път от 2001 година насам, Google прави такава драстична промяна и ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ искаме да ви предоставим възможност да научите повече за нея, като спечелите 10 безплатни пропуска за следващото събитие – семинарът „Новите SEO правила: Ъпдейт Колибри“. Вижте как!

Защо трябва да присъствате на семинара „Новите SEO правила: Ъпдейт Колибри“?

За да се запознаете с новостите и успешните практики от едни от най-добрите SEO специалисти в България.

Ще научите:

  • Актуалните промени и влиянието, което ще окажат
  • Фактори, влияещи на наказанията от Google
  • Еволюцията на локалното търсене
  • Как да управлявате онлайн репутацията си

Кои са лекторите и темите?

Лектори на семинара ще бъдат Огнян Младенов, Васил Тошков, Димитър Димитров, Калин Василев, Генадий Воробьов. Те ще говорят на темите:

  • Наказания в Google: Алгоритмични и ръчни наказания – кога и защо можете да ги получите и как да се избавите от тях
  • Покажи бранда си на Google: Как да създавате уеб сайтове и стратегии, така че Google да разпознава бранда в тях
  • Еволюция на локалното търсене: Развитие на Google Plus Local и Как да използваме Google Map Maker
  • Управление на репутация: Инструменти, полезни съвети и техники за мониторинг
  • SEO одит: 100 причини ЗА и 1 причина Против той да се прави

Гост лектор на събитието ще е Олег Саламаха от NetPeak.ua (Украйна), който ще говори на тема „Нюансы продвижения под Яндекс„.

Кога и къде ще се проведе?

Семинарът „Новите SEO правила: Ъпдейт Колибри“ ще се проведе на 30 октомври 2013 (сряда) в СТЦ Интерпред. Регистрацията е от 8:00 часа, а началото ще бъде поставено в 9:00ч.

Как да спечелите безплатен пропуск за „Новите SEO правила: Ъпдейт Колибри“?

На 28 октомври (понеделник) малката шарена птичка ще кацне на рамото на 10 от вас, които ще спечелят безплатен пропуск за събитието. Как да накарате птичката да кацне на вашето рамо? Оставете като коментар под тази публикация до обяд на 28 октомври въпросите относно Колибри, които най-много ви вълнуват и чрез томбола ние ще определим 10-те късметлии, които ще грабнат наградите. Очакваме ви!

Не забравяйте да оставите вашите имена и точен имейл във формата за коментари, за да се свържем с вас.

Допълнителна информация за събитието можете да намерите на уеб сайта на семинара.

Организатори на събитието са Interactive Seminars, част от дигитална агенция Interactive Share.

Очакваме с нетърпение вашите въпроси и ще се радваме да се видим на събитието! Предизвикайте късмета да кацне на вашето рамо! 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

70 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Сайтът не е само за хора с бизнес и търговия.

6 идеи за сайт, различен от онлайн магазин

8
Ако първата ви асоциация със сайт е онлайн магазин… замислете се пак. Има много други видове сайтове, които не търгуват онлайн, но си струва да се посещават.

Black Friday: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости [Аудио]

0
Маркетинговата стратегия е инструмент, с който стратегически планирате бюджета, чрез какви канали и с какви послания ще достигнете до таргет потребителите Ви. 
6 причини за съобщение Internal Server Error 500

6 причини за съобщение Internal Server Error 500 [Аудио]

11
Причините за генерирането на това съобщение може да са най-различни - некоректно изпълняващ се скрипт в сайта, некоректни права на файлове и директории и други