Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Ново в Shopiko! СуперБърза и удобна онлайн поръчка

Новите функционалности и подобрения в платформата на Shopiko продължават. След като приключи работата по модула за RSS поток, интеграцията с Еконт Експрес, добавянето на модула Аурасел, и повишаването на нивото на защита в системата, ъпдейтите не спират. Следвайки тенденцията за адаптиране на уеб сайтовете за мобилни устройства, дойде моментът да се оптимизира и процесът на поръчка в платформата. За повече удобство на клиентите и потребителите на Shopiko преработихме дизайна и го направихме изцяло responsive. Добавени са и още някои малки удобства, които се надяваме да ви харесат.
Причината да се пристъпи към тази преработка е нарастващият брой на потребителите, които посещават уеб сайтове и онлайн магазини през мобилни устройства. Според проучване на Consumer Barometer за 2014 година потреблението на смартфони в България се нарежда на второ място с 48%, веднага след настолните компютри и лаптопи с 70% и таблетите с 22%. Тази тенденция накара онлайн търговците в световен мащаб да отделят специално внимание на потребителите си, които посещават техните сайтове през мобилни телефони или таблети.

Какво се промени?

  • Оптимизация в процеса на поръчка в платформата.
  • Преработка на дизайна и цялостна оптимизация за различните мобилни устройства.
  • Изграждане на максимално изчистена и семпла визия.
  • Подобрение в потребителското преживяване при поръчка на продукти във всички Shopiko магазини.
  • Основната цел на Shopiko магазините е пазаруването да бъде максимално удобно и приятно. Вече може да поръчвате любимите си продукти чрез своите мобилни устройства и то много по-бързо.

И още нещо...

За да бъде пазаруването на вашите клиенти в магазините ви, базирани на платформата, още по-лесно, е интегрирана и технологията за автоматично попълване на данни (Autofill). Всички клиенти, независимо дали използват iPhone/iOS или Android, ще забележат и предимствата при поява на подходяща клавиатура за полетата, които e нужно да попълнят. Например при попълване на e-mail ще се появи клавиатура, в която до бутона “Space” ще видите и знака “@”, ако попълвате своя телефон, ще се появи клавиатура само с цифри. Звучи удобно, нали?

shopiko-phone-order-01

Клавиатура при въвеждане на e-mail.

shopiko-phone-order-02

Клавиатура при въвеждане на телефон.

Надяваме се, че новите подобрения ще ви харесат и ще допринесат за повишаване на поръчките във всички Shopiko магазини. А клиентите на вашия бизнес ще усетят колко приятно и лесно може да бъде пазаруването чрез всяко едно мобилно устройство.

Харесват ли ви новите допълнения в платформата?

Маркетинг Специалист

Митко може да изгради онлайн магазин на всяка платформа, но харесва най-много SaaS, защото предпочита да продава пред това да програмира. СуперСилата на Митко е, че знае много за електронната търговия и не се притеснява да го споделя.

500px270px
SuperHosting.BG

2
Оставете коментар

avatar
1 дискусии
1 отговори към коментарите
1 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
Влади
Гост

Тоя, който ще плаща 700 - 1 000 лева на година за магазин ще трябва да е някой сериозно изгърмял с главата LOL, не че няма такива в БГ де...

и чак сега да направите платформата responsive е много меко казано ебати шегата... иначе сте готини, ползвам ви хостинг услугите вече втора години без забележки.

Влади

Dimitar Denev
Гост

Здравейте, Благодарим Ви за обратната връзка. Основната идея на SaaS услугите в световен мащаб е потребителите да създават и развиват своя бизнес, без да се налага да притежават специфични технически познания. Това предлага и Shopiko - лесен за работа административен панел, богата функционалност, изградена инфраструктура и 24/7 поддръжка - на цената на месечен абонамент. В действителност Shopiko е със собствена персонализирана мобилна версия от момента на създаването си. В последствие започнахме да добавяме и темплейти с responsive дизайн. Естественото продължение на тези подобрения беше обновяването и оптимизацията в процеса на… още »