Повече сайтове в един хостинг акаунт на същата цена! 2011

С настъпване на лято’2011 и повишаване на температурите, ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ решихме да ви изненадаме с повишаване на възможностите на вашите хостинг акаунти. Както всички вече знаят, политика ни е била и винаги ще бъде в интерес на нашите клиенти! Вслушвайки се във вашите желания и нужди за по-гъвкаво реализиране на проектите ви, се стараем да предлагаме най-разнообразните, качествени и достъпни за всички хостинг услуги!

От днес броя на сайтове, които можете да разположите в един хостинг акаунт за плановете СуперПро и СуперХостинг е увеличен, без промяна в цената!

Увеличението в броя на Add-On домейните е както следва:

  • план СуперПро: преди + 7, СЕГА + 29 допълнителни сайта в един акаунт;
  • план СуперХостинг: преди + 17, СЕГА + 99 допълнителни сайта в един акаунт;
Повече сайтове в един хостинг акаунт

Това важи Linux хостинг услугите. За всички настоящи акаунти, увеличението на параметрите ще бъде отразено поетапно в рамките на 4 седмици.

За тези от вас, които не са запознати с термина Add-On домейн, в следващите редове сме посочили основните характеристики:

  • Add-On домейните представляват броя сайтове със собствени домейни, независими от основния сайт, които могат да се разположат в общ хостинг акаунт, т.е купувате един хостинг акаунт, но в него можете да разположите повече сайтове;
  • всички Add-On домейни споделят с основния сайт параметрите на хостинг акаунта (имейл акунти, ftp акаунти, бази данни, дисково пространство, трафик и т.н.);
  • файловете на Add-On домейна се разполагат в собствена, отделна директория (Document Root), за която можете да зададете различни данни за достъп. Това е полезно, ако желаете разработчиците на вашия нов сайт да имат възможност да достъпват само неговите файлове, без да предоставяте достъп до целия ви акаунт и останалите сайтове;
  • можете да създавате собствени имейл акаунти към Add-On домейна по същия начин, както и към основния домейн;

Надяваме се, с увеличаване броя на Add-On домейните в хостинг плановете ни, нашите хостинг услуги да ви предоставят още по-голяма свобода и гъвкавост за вашите идеи! За нас е важно да предлагаме най-доброто за вашия бизнес и той да бъде видим в Интернет!

Не пропускайте да се абонирате за нашия блог и да следите нашата фен страница във Facebook, защото сме ви приготвили още много страхотни изненади!

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
33 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Искам сайт, но не знам откъде да започна

Искам сайт, но не знам откъде да започна [Аудио]

2
Решихме да Ви споделим накратко стъпките, които трябва да извървите, за да изградите своето онлайн присъствие.
Зает домейн? Няма страшно!

Зает домейн? 9 тактики за успешна регистрация на име

0
Търсите име и то е заето. Какво правите след това? Отказвате се? Продължавате да търсите? Удряте пауза, за да помислите още?

Бизнес планиране в 3 стъпки – какво, как и защо?

4
Време е да се фокусирате върху бизнес планирането през предстоящата 2023 г. Предлагаме няколко основни стъпки, с които ще ускорите и улесните този процес.