Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Повече сайтове в един хостинг акаунт на същата цена!

Повече Add-On домейниС настъпване на лятото и повишаване на температурите, ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ решихме да ви изненадаме с повишаване на възможностите на вашите хостинг акаунти. Както всички вече знаят, политика ни е била и винаги ще бъде в интерес на нашите клиенти! Вслушвайки се във вашите желания и нужди за по-гъвкаво реализиране на проектите ви, се стараем да предлагаме най-разнообразните, качествени и достъпни за всички хостинг услуги!

От днес броя на сайтове, които можете да разположите в един хостинг акаунт за плановете СуперПро и СуперХостинг е увеличен, без промяна в цената!

Увеличението в броя на Add-On домейните е както следва:

  • план СуперПро: преди + 7, СЕГА + 29 допълнителни сайта в един акаунт;
  • план СуперХостинг: преди + 17, СЕГА + 99 допълнителни сайта в един акаунт;
Повече сайтове в един хостинг акаунт

Това важи както за Linux хостинг, така и за Windows (ASP .NET) хостинг! За всички настоящи акаунти, увеличението на параметрите ще бъде отразено поетапно в рамките на 4 седмици.

За тези от вас, които не са запознати с термина Add-On домейн, в следващите редове сме посочили основните характеристики:

  • Add-On домейните представляват броя сайтове със собствени домейни, независими от основния сайт, които могат да се разположат в общ хостинг акаунт, т.е купувате един хостинг акаунт, но в него можете да разположите повече сайтове;
  • всички Add-On домейни споделят с основния сайт параметрите на хостинг акаунта (имейл акунти, ftp акаунти, бази данни, дисково пространство, трафик и т.н.);
  • файловете на Add-On домейна се разполагат в собствена, отделна директория (Document Root), за която можете да зададете различни данни за достъп. Това е полезно, ако желаете разработчиците на вашия нов сайт да имат възможност да достъпват само неговите файлове, без да предоставяте достъп до целия ви акаунт и останалите сайтове;
  • можете да създавате собствени имейл акаунти към Add-On домейна по същия начин, както и към основния домейн;

Надяваме се, с увеличаване броя на Add-On домейните в хостинг плановете ни, нашите хостинг услуги да ви предоставят още по-голяма свобода и гъвкавост за вашите идеи! За нас е важно да предлагаме най-доброто за вашия бизнес и той да бъде видим в Интернет!

Не пропускайте да се абонирате за нашия блог и да следите нашата фен страница във Facebook, защото сме ви приготвили още много страхотни изненади!

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

33
Оставете коментар

avatar
23 дискусии
10 отговори към коментарите
11 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
Deyan Akrabov
Гост

Здравей, опитвам се да се възползват точно то тази услуга.Имам проблем с инсталацията на wordpress на втория domain,който наскоро закупих.Направил нова база данни и нов акаунт, но когато се опитвам да инсталирам wordpress на новия домайн не става.Мога да продължа с инсталацията само по този начин (http://новдомейн.стардомайн.com) предполагам че не е тук мястото за подобни въпроси за което се извинявам , и се надявам все пак някои за който такива проблеми за елементарни за решаване да напише 2 реда 🙂

СуперХостинг.БГ
Editor

Здравейте, Деян!

Ще ви помолим да ни пишете с повече информация на имейл support[a]superhosting.bg, за могат колегите да ви съдействат.

Приятен ден!

Боян Юруков
Гост

Браво наистина. Проблемът при мен обаче е, че като съм вързал 5-6 сайта, всеки от който използва платформа като WordPress, май доста минавам CPU лимита на ден. Ако добавям и още съвсем, че ви изчерпам търпението. 🙁

trackback

[...] промоция, или грешка, но след включване от Станко с тоз' линк видях, че вече официално има 30 домейна на хостинг [...]

Димитър
Гост

Здравейте, страхотна новина! Искам да попитам, тъй като в момента съм с допълнително заплатени addon домейни на СуперПро хостинг, тъй като не ми стигаха, ще трябва ли да продължа да плащам за въпросните аддон домейни след като влезе в сила новата оферта?

Благодаря,

Андрей Димитров
Гост

Здравейте! Имам един конкретен въпрос към Вас, който смятам за съвсем уместно да задам тук. Проблемът: На хостинг компанията, при която си хоствам сайтовете (не сте Вие) хоствам всичките си сайтове на два акаунта. Проблемът е, че всичките ми сайтове са с едно и също IP. А на мен КРЕЩЯЩО ми трябва всеки сайт да е с отделно IP. Да си призная - не разбирам от мрежи, класове и т.н. - няма как да разбирам от всичко. Това, което искам е да имам 5-10-20 сайта, които да се хостват на… още »