Празничните отстъпки продължават през целия месец октомври

След множество поздравления, прекрасни пожелания и подаръци за рождения ден, решихме, че празничното настроение трябва да продължи повече от 5 дни. Така че се постарахме да направим целия месец октомври специален. От днес 06 октомври 2010 г. в продължение на 25 дни стартираме нова промоция, която ще ви даде 25% отстъпка за всяка нова поръчка на хостинг план СуперПро и СуперХостинг. Октомврийската ни промоция е валидна при нови поръчки за период от 12 или повече месеца и носи 15% намалени за поръчки на виртуални сървъри (VPS) и реселърски хостинг планове, без ограничение в избрания период.

В празничния за нас месец решихме да подготвим и още една изненада за нашите настоящи клиенти, като предвидихме и постоянно намаление при подновяването на вече активни хостинг акаунти. Отстъпката e включена в цената за подновяване и важи и за трите основни плана СуперСтарт, СуперПро и СуперХостинг.

Подробности около октомврийската промоцията ви очакват на специалната празнична страница по случай 5-тата ни годишнина.
Но преди да се пренесете на нея, искаме да благодарим на вас, всички наши клиенти, партньори и приятели за прекрасните пожелания, положителните отзиви и всички хубави неща, които споделихте за нас тук, на Facebook страницата ни, в Twitter, във вашите лични блогове и във форумите, които посещавате.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
2 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments