Нови промоционални цени на .ME домейните

.ME домейнС напредването на лятото се появяват и приятни промоции, които да ни отвлекат от мислите за почивка и да ни дадат добър повод да се захванем с някой интересен нов проект. Този месец регистърът на домейните от областта .ME обяви промоционална цена за първата година на регистрация на домейните от тази област. От днес 11 август до 28 септември 2010 г. ще може да се възползвате от тази промоция и при нас, регистрирайки своето уникално Интернет име от областта .ME за 19,90 лв. с ДДС за първата година.

Домейните от областта .ME са регионални домейни за Черна Гора (Montenegro), но свободно могат да се регистрират от цял свят. Тези домейни предизвикаха голям интерес именно заради възможността местоимението „ме“ да бъде съчетавано в различни комбинации и на английски и на български език. До този момент са регистрирани над 400 000 домейна от тази област, като техния брой непрекъснато се увеличава.

Сред първите, които са се възползвали от провокативните домейн имена, завършващи на .ME, са някои от най-големите имена в Интернет като Facebook, Yahoo, WordPress, Universal Pictures и др. Съществено преимущество на тези домейни е това, че подтикват потребителите към действие заради словосъчетанията, в които могат да бъдат използвани и на български и на английски език. Така например Facebook и WordPress се възползваха от това преимущество и регистрираха съответно fb.me и wp.me. Тази стъпка спомогна на социалната мрежа Facebook да задържи повече от 350 милиона потребители, улеснявайки достъпа им чрез мобилните им телефони.

Атрактивността на тези домейни привлича все повече заинтересовани лица, така например домейнът Join.me беше продаден през май за 45 000 долара, а Equip.me за 15 000 долара в SEDO.

С настоящата промоция може да регистрирате своя провокативен .ME домeйн на двойно по-ниска цена за минимален период на регистрация една година.

Някои от интересните свободни имена от областта .ME, които открихме са:

pregarni.me
potyrsi.me
pomoli.me
ubedi.me и т.н.

Ако имате своя оригинална идея за домейн от областта .ME, може да го регистрирате през нашия сайт на страницата за регистрация на домейни от СуперХостинг.БГ. Все още има стотици хиляди атрактивни и свободни имена!

Ще се радваме, ако споделите с нас интересни домейни от тази област, които вече сте регистрирали!

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments