„Поход на вдъхновителите“ отново в София

Днес ще ви разкажем за едно вдъхновяващо събитие, в което сме изключително радостни да вземем участие и което подкрепяме от самото начало. Това е „Походът на вдъхновителите“, който за 19-ти пореден път организират нашите приятели от „Аз мога – тук и сега“ и ще се проведе тази събота в София. Главният виновник за създаването и провеждането на това различно събитие се казва Кристалин Чавдаров, чиято идея е да преобрази българското образование, както за учениците, така и за техните учители.

За похода

„Походът на вдъхновителите“ е инициатива, която дава възможност на ученици, учители и родители, да се срещнат с успели и утвърдили се специалисти от IT сферата. Всяко събитие е безплатно, а за да посетят вдъхновителите вашето училище или вашия град, просто трябва да ги поканите! 🙂

След почти 2 години, „Походът на вдъхновителите“ се завръща в града, в който започна всичко – София. На 12 юни, през сякаш вчера изминалата 2013 година, за пръв път специалисти от практиката застанаха пред учениците в НПМГ и им разказаха каква е тайната на успеха. От тогава до сега в рамките на 18 похода в малки и големи градове, професионалисти от различни области на IT сферата се срещаха с ученици, учители и родители и им разказваха, че всичко е постижимо, когато истински го искаш и се бориш за него. Разбира се, като част от Най-готините БГ уеб събития, на похода се засягат и теми, свързани с новостите в IT сферата.

За вдъхновителите

Това събитие на вдъхновение нямаше да бъде възможно без специалистите, които с радост и желание споделят своите успешни истории! Вдъхновителите са винаги готови да тръгнат на поход и да отделят от свободното си време, за да го прекарат сред учениците. В изминалите 18 похода се включиха над 50 IT вдъхновители (представители на нашия екип, също бяха сред тях)!

Истината е, че е трудно да се определи кои са вдъхновители и кои вдъхновявани на това уникално събитие, защото искрите в очите на децата са нещо, което зарежда всеки специалист, излязъл пред тях, за да разкаже историята си. Мотивацията е взаимна. Ето в това се крие магията на всеки „Поход на вдъхновителите“ – зареждането с позитивни емоции на всички участници в него!

Елате и вие!

Ако искате да станете част от вдъхновяващия поход – можете да го направите на 28 март. Началото ще бъде поставено в 10:00, а мястото е зала „София“ на Интерпред. Входът е свободен, а местата са ограничени. Побързайте да регистрирате своето присъствие сега! Любомир Русанов от нашия екип също ще е там и ще разкаже своята вдъхновяваща СуперИстория.

Повече за програмата и участниците в деветнадесетия „Поход на вдъхновителите“ можете да разберете от официалния сайт на събитието.

Нямаме търпение до събота, за да се срещнем с всички можещи в София – тук и сега!

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
10 основни грешки при изграждането на един уебсайт

10 основни грешки при изграждането на един уебсайт [Аудио]

0
Последствията от неправилно структурирания сайт могат да бъдат неприятни за бизнеса Ви и да доведат до нежелан ефект.
Блог статия - популяризация на съдържание

Написах статия: 9 идеи за повече посетители на Вашия блог

0
Написахте блог статия. Поздравления! А сега накъде? Вижте нашите предложения за успешна популяризация на блог статии. Повече в СуперБлога!
SaaS?

SaaS? Що е то и кое го прави най-подходящата платформа за Вашия онлайн магазин

0
SaaS услугата ви дава възможност лесно и бързо да стартирате собствен електронен магазин и да развивате бизнеса си в интернет.