10 безплатни пропуска за JoomlaDay 2014

Дойде есента, а с нея стартира и сезонът на най-готините БГ уеб събития. Традиционно през октомври стартираме с най-очакваното от цялата българска Joomla! общност събитие – JoomlaDay 2014.

Тази година JoomlaDay ще се проведе на 11 октомври в Софтуерната академия на Телерик. Събитието се организира от лидерите на Joomla! в България и е предназначено за програмисти, дизайнери, администратори и потребители на Joomla! То е за всеки, който се интересува от тази система и изграждането на сайтове като цяло. JoomlaDay е невероятна възможност да се срещнете с професионалисти, готови да споделят своите знания за Joomla! и различни техники за създаване на уеб сайтове.

Елате на JoomlaDay и се запознайте с членовете на общността, с нови хора от бранша, обменете идеи и научете най-добрите практики за разработване на сайт с Joomla!

Темите, по които ще говорят водещите специалисти в областта, са свързани с проекти базирани на Joomla!, разработване, изграждане, сигурност и управление на сайтове и SEO оптимизацията им, както и колко пари може да спести Joomla! на вашия бизнес.

Повече за събитието, програмата и лекторите можете да научите на сайта на JoomlaDay: http://joomladay.bg/

А ние да си дойдем на думата и да ви кажем как можете да спечелите безплатен пропуск за събитието. Радостни сме, че като дългогодишен партньор на JoomlaDay, отново имаме възможността да предоставим безплатни пропуски на вас – нашите клиенти. Спечелете един от 10-те безплатни билета, като отговорите на въпроса:

Защо Joomla?

Очакваме вашите отговори като коментар под тази публикация до 6 октомври. Най-интересните отговори ще донесат на своя автор безплатен билет. Не забравяйте да оставите вашите имена и актуален имейл адрес, за да се свържем с вас. Успех!

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
30 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Бизнес планиране в 3 стъпки - какво, как, защо?

Бизнес планиране в 3 стъпки – какво, как и защо? [Аудио]

2
Време е да се фокусирате върху бизнес планирането през предстоящата 2022 г. Предлагаме няколко основни стъпки, с които ще ускорите и улесните този процес.
6 причини за съобщение Internal Server Error 500

6 причини за съобщение Internal Server Error 500 [Аудио]

11
Причините за генерирането на това съобщение може да са най-различни - некоректно изпълняващ се скрипт в сайта, некоректни права на файлове и директории и други
Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт [Аудио]

0
Дойде моментът на практическите съвети как да пренесете бизнеса си от офлайн към онлайн със собствен сайт. Вижте повече!