Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

10 безплатни пропуска за JoomlaDay 2014

Дойде есента, а с нея стартира и сезонът на най-готините БГ уеб събития. Традиционно през октомври стартираме с най-очакваното от цялата българска Joomla! общност събитие – JoomlaDay 2014.

Тази година JoomlaDay ще се проведе на 11 октомври в Софтуерната академия на Телерик. Събитието се организира от лидерите на Joomla! в България и е предназначено за програмисти, дизайнери, администратори и потребители на Joomla! То е за всеки, който се интересува от тази система и изграждането на сайтове като цяло. JoomlaDay е невероятна възможност да се срещнете с професионалисти, готови да споделят своите знания за Joomla! и различни техники за създаване на уеб сайтове.

Елате на JoomlaDay и се запознайте с членовете на общността, с нови хора от бранша, обменете идеи и научете най-добрите практики за разработване на сайт с Joomla!

Темите, по които ще говорят водещите специалисти в областта, са свързани с проекти базирани на Joomla!, разработване, изграждане, сигурност и управление на сайтове и SEO оптимизацията им, както и колко пари може да спести Joomla! на вашия бизнес.

Повече за събитието, програмата и лекторите можете да научите на сайта на JoomlaDay: http://joomladay.bg/

А ние да си дойдем на думата и да ви кажем как можете да спечелите безплатен пропуск за събитието. Радостни сме, че като дългогодишен партньор на JoomlaDay, отново имаме възможността да предоставим безплатни пропуски на вас - нашите клиенти. Спечелете един от 10-те безплатни билета, като отговорите на въпроса:

Защо Joomla?

Очакваме вашите отговори като коментар под тази публикация до 6 октомври. Най-интересните отговори ще донесат на своя автор безплатен билет. Не забравяйте да оставите вашите имена и актуален имейл адрес, за да се свържем с вас. Успех!

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

30
Оставете коментар

avatar
23 дискусии
7 отговори към коментарите
20 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
Georgios Stamos
Гост
Georgios Stamos

Ако някой ми иска билета да ми пише на емайл: gstamos32@gmail.com

Поздрави

Ана
Гост
Ана

Харесвам Джумла, защото е лесна за използване. Само тази система ми предлага толкова много безплатни подобрения, за да може сайтът ми да изглежда наистина професионално. Защото сайтовете с Джумла са професионални!

Николай Галинов
Гост
Николай Галинов

Въпреки че повечето системи за управление на съдържание използват едни и същи основни градивни елементи - PHP, MySQL, бази данни и JavaScript – аз избрах да ползвам Joomla за моите проекти поради най-различни причини, но най-важното: това е моя опит, че проектите, които направих с Joomla са по-добри и работят по-благоприятно за потребителите в дългосрочен план.

Христо Мишев
Гост
Христо Мишев

Защо Joomla? Защото това е една уникална платформа! През годините се разви и не спира да се развива в идеална посока! Само хората използвали 1.5 и 3.3 версии могат да го оценят и да видят бъдещето на тази платформа. С времето се сблъсквах с куп други платформи като WP, Drupal, OpenCart, Magento и т.н. и определено Joomla е най-лесна за работа. Много стабилна платформа, която не те ограничава в нито един аспект - кеф ти магазин, кеф ти блог, портал и т.н. докато при другите платформи нещата са не малко… още »