https://blog.superhosting.bg/joomladay-2014-free-tickets.html

Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

10 безплатни пропуска за JoomlaDay 2014

2016-10-31
Новини и събития
joomla, joomladay, joomla!, събитие, сайт

Дойде есента, а с нея стартира и сезонът на най-готините БГ уеб събития. Традиционно през октомври стартираме с най-очакваното от цялата българска Joomla! общност събитие – JoomlaDay 2014.

Тази година JoomlaDay ще се проведе на 11 октомври в Софтуерната академия на Телерик. Събитието се организира от лидерите на Joomla! в България и е предназначено за програмисти, дизайнери, администратори и потребители на Joomla! То е за всеки, който се интересува от тази система и изграждането на сайтове като цяло. JoomlaDay е невероятна възможност да се срещнете с професионалисти, готови да споделят своите знания за Joomla! и различни техники за създаване на уеб сайтове.

Елате на JoomlaDay и се запознайте с членовете на общността, с нови хора от бранша, обменете идеи и научете най-добрите практики за разработване на сайт с Joomla!

Темите, по които ще говорят водещите специалисти в областта, са свързани с проекти базирани на Joomla!, разработване, изграждане, сигурност и управление на сайтове и SEO оптимизацията им, както и колко пари може да спести Joomla! на вашия бизнес.

Повече за събитието, програмата и лекторите можете да научите на сайта на JoomlaDay: http://joomladay.bg/

А ние да си дойдем на думата и да ви кажем как можете да спечелите безплатен пропуск за събитието. Радостни сме, че като дългогодишен партньор на JoomlaDay, отново имаме възможността да предоставим безплатни пропуски на вас – нашите клиенти. Спечелете един от 10-те безплатни билета, като отговорите на въпроса:

Защо Joomla?

Очакваме вашите отговори като коментар под тази публикация до 6 октомври. Най-интересните отговори ще донесат на своя автор безплатен билет. Не забравяйте да оставите вашите имена и актуален имейл адрес, за да се свържем с вас. Успех!

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

Препоръчани статии

Оставете коментар

30 Коментара към "10 безплатни пропуска за JoomlaDay 2014"

Уведоми ме при
avatar
Georgios Stamos
Гост

Ако някой ми иска билета да ми пише на емайл: gstamos32@gmail.com

Поздрави

Ана
Гост

Харесвам Джумла, защото е лесна за използване. Само тази система ми предлага толкова много безплатни подобрения, за да може сайтът ми да изглежда наистина професионално. Защото сайтовете с Джумла са професионални!

Николай Галинов
Гост

Въпреки че повечето системи за управление на съдържание използват едни и същи основни градивни елементи – PHP, MySQL, бази данни и JavaScript – аз избрах да ползвам Joomla за моите проекти поради най-различни причини, но най-важното: това е моя опит, че проектите, които направих с Joomla са по-добри и работят по-благоприятно за потребителите в дългосрочен план.

Христо Мишев
Гост
Защо Joomla? Защото това е една уникална платформа! През годините се разви и не спира да се развива в идеална посока! Само хората използвали 1.5 и 3.3 версии могат да го оценят и да видят бъдещето на тази платформа. С времето се сблъсквах с куп други платформи като WP, Drupal, OpenCart, Magento и т.н. и определено Joomla е най-лесна за работа. Много стабилна платформа, която не те ограничава в нито един аспект – кеф ти магазин, кеф ти блог, портал и т.н. докато при другите платформи нещата са не малко… още »