https://blog.superhosting.bg/international-fair-plovdiv-infotech2010.html

Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Участие на Международния технически панаир в Пловдив

2010-09-28
Новини и събития
международен технически панаир, пловдивски панаир, информационни технологии, партньори, малки и средни предприятия, онлайн присъствие, комплексни решения, Орак Инженеринг

От 27 септември до 2 октомври ще се проведе 66-тото издание на Международния технически панаир в Пловдив. Нашият екип ще се присъедини към събитието на щанда на партньорите ни от ОРАК Инжинеринг в рамките на 29 и 30 септември пред палата №8. Участието ни ще е част от специализираната изложба за информационни технологии Инфотех, на която ще представим най-динамично развиващия се сектор посредством нашите комплексни решения за ефективно онлайн присъствие. С представянето ни на технологичния панаир се надяваме да се срещнем с наши партньори и приятели, да се запознаем с много нови такива и разбира се да представим нашите услуги .

Ще се радваме да се срещнем в рамките на Инфотех 2010 и да обсъдим кое решение би било най-подходящо за вас и вашите цели. Очакваме ви с много добро настроение и готовност за добри партньорски отношения и приятни запознанства.

За тези, които не успеят да посетят панаира, ще публикуваме снимки от мероприятието в страницата на СуперХостинг.БГ във Facebook.

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

Препоръчани статии

1
Оставете коментар

avatar
1 дискусии
0 отговори към коментарите
0 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
Иван Савков
Гост

Ооо ще се постарая да дойда непременно 🙂