https://blog.superhosting.bg/interactive-seminars-online-success.html

Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Спечелете безплатен пропуск и станете по- „Успешни онлайн търговци!“

2012-05-21
Новини и събития
онлайн търговия, успешни онлайн търговци, увеличаване продажби, онлайн бизнес, Interactive Seminars, онлайн търговци, бг уеб събития, онлайн продажби

Interactive Seminars - Успешни онлайн търговци!Искате ли да увеличите ефективността на своя онлайн бизнес? А продажбите!? Също, искате ли да знаете кои рекламни модели и канали са с най-добра възвращаемост? Като партньор на Interactive Seminars и следващия семинар „Успешни онлайн търговци!“, ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ предоставяме 2 безплатни пропуска на нашите клиенти. Вижте как!?

Следващото от „Най-готините БГ уеб събития“ е в отговор на ръста на стоките, търгувани онлайн, който тепърва ще отбелязва своите най-големи стойности. А това не е ли най-доброто за вас – онлайн търговците?! Единствено от вас зависи да грабнете по-голям дял! 🙂

Ако се питате:

За кого е предназначен семинарът „Успешни онлайн търговци!“:

Ако сте настоящ или бъдещ онлайн търговец … Ако имате нюх как да продавате, но не знаете от къде да започнете online … Ако искате да достигнете до целевата си аудитория и да повишите продажбите си … Ако искате да разберете повече за добрите практики online от доказани български експерти в областта … Накратко, ако искате да сте успешен онлайн търговец … Това е точното място! 🙂

Какво ще научите на семинара „Успешни онлайн търговци!“:
  • Как да продавате повече онлайн!
  • Кои инструменти да използвате за популяризация!
  • Как да оптимизирате сайта си за търсачките!
  • Как социалният и афилиейт маркетингът продават!
  • Много други съвети за онлайн маркетинга и рекламата …

Време и място на провеждане:

Кога: 31 май 2012 г., 09:00 часа.
Къде: Интерпред, София, бул. „Драган Цанков“ 36 (виж карта).

Как да спечелите 20% отстъпка или безплатен пропуск:
За да спечелите своя безплатен пропуск, е необходимо до обяд на 30 май 2012 г. (следващата сряда) да оставите коментар под тази публикация:

с въпрос или въпроси към лекторите на „Успешни онлайн търговци!“

За да бъде най-честно и безпристрастно, с организаторите на семинара ще изберем чрез томбола 2-та печеливши коментара. Техните автори ще получат абсолютно безплатно пропуск за събитието и разбира се, отговори на техните въпроси по време на дискусията с лекторите в края на семинара.

Определено вярваме, че ще научите как или ще развиете умението си да продавате повече и да бъдете успешни онлайн търговци, така че очакваме да питате и питате … 🙂 Успех!

А за всички, които няма да са сред късметлиите и да спечелят безплатен пропуск, предоставяме допълнителна възможност:

Регистрирайте се за семинара и вземете 20% отстъпка с промо код superhosting.

Ще ви помолим да посочите вашите имена и актуален e-mail във формата за коментари, за да може да се свържем с вас.

Допълнителна информация за следващото от поредицата „Най-готините БГ уеб събития“ можете да намерите на посочените по-долу адреси:

Информация за печелившите, както и още много полезни и актуални теми за вашия Интернет бизнес, можете да получите като се абонирате за нашия блог, посещавате нашите фен страници във Facebook и Google +, както и ако ни следите в Twitter.

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

Препоръчани статии

Оставете коментар

26 Коментара към "Спечелете безплатен пропуск и станете по- „Успешни онлайн търговци!“"

Уведоми ме при
avatar
Александрина Александрова-Петрова
Гост
Александрина Александрова-Петрова

Благодаря ви, супер много ви благодаря.
До утре, ще се радвам да се запознаем лично.
Лека работа,
Алекс

Веселин Ангелов
Гост

Здравейте,
Ето и няколко въпроса от мен:

1. Кой е най-ефективния начин за онлайн маркетинг на стартиращ онлайн магазин? Кои канали задължително трябва да включим в маркетинг стратегията. Как да разделим маркетинг бюджета спрямо различните канали?
2. При онлайн магазини за продажба на дрехи/обувки, кои е най-ефективния начин да предоставим на клиента възможността да пробва стоката (номерацията на дрехите/обувките) и същевременно да ограничим възможни злоупотреби от нелоялни клиенти ?

Поздрави, 😉

Александрина Александрова-Петрова
Гост
Александрина Александрова-Петрова

Здравейте,
въпросите ми са следните:
1. възможно ли е да има афилиейт на афилиейт партньор, където се показва нашият продукт/услуга? и ако да, как да проследим крайния афилиейт?
2. как да се защитиш от жалби на потребители в КЗП, ако си купил база данни с имейли?
3. дамите са известни с манията си за пазаруване, но дали е същото и в онлайн пространството?
4. онлайн магазините предполага ли се, че трябва да са задължително за продукти?
Благодаря 🙂

Михаил Илиев
Гост
Както беше споменато в предходните коментари, в България потребителите са доста недоверчиви и особенно след годините в обстановка на световна икономическа криза и зачестилите измами било то телефонни или от друг порядък, фразата „око да види, ръка да пипне“ става не просто клише, а начин на мислене. Интересува ме задължително ли е офлайн присъствието, за да си успешен търговец онлайн без значение дали става дума за търговия на стоки или услуги? Наличието на адрес дава ли по-голяма сигурност на клиентите? И какви са методите един startUp да спечели клиенти, когато… още »