Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Спечелете безплатен пропуск и станете по- "Успешни онлайн търговци!"

Interactive Seminars - Успешни онлайн търговци!Искате ли да увеличите ефективността на своя онлайн бизнес? А продажбите!? Също, искате ли да знаете кои рекламни модели и канали са с най-добра възвращаемост? Като партньор на Interactive Seminars и следващия семинар "Успешни онлайн търговци!", ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ предоставяме 2 безплатни пропуска на нашите клиенти. Вижте как!?

Следващото от „Най-готините БГ уеб събития“ е в отговор на ръста на стоките, търгувани онлайн, който тепърва ще отбелязва своите най-големи стойности. А това не е ли най-доброто за вас - онлайн търговците?! Единствено от вас зависи да грабнете по-голям дял! 🙂

Ако се питате:

За кого е предназначен семинарът "Успешни онлайн търговци!":

Ако сте настоящ или бъдещ онлайн търговец ... Ако имате нюх как да продавате, но не знаете от къде да започнете online ... Ако искате да достигнете до целевата си аудитория и да повишите продажбите си ... Ако искате да разберете повече за добрите практики online от доказани български експерти в областта ... Накратко, ако искате да сте успешен онлайн търговец ... Това е точното място! 🙂

Какво ще научите на семинара "Успешни онлайн търговци!":
  • Как да продавате повече онлайн!
  • Кои инструменти да използвате за популяризация!
  • Как да оптимизирате сайта си за търсачките!
  • Как социалният и афилиейт маркетингът продават!
  • Много други съвети за онлайн маркетинга и рекламата ...

Време и място на провеждане:

Кога: 31 май 2012 г., 09:00 часа.
Къде: Интерпред, София, бул. „Драган Цанков“ 36 (виж карта).

Как да спечелите 20% отстъпка или безплатен пропуск:
За да спечелите своя безплатен пропуск, е необходимо до обяд на 30 май 2012 г. (следващата сряда) да оставите коментар под тази публикация:

с въпрос или въпроси към лекторите на "Успешни онлайн търговци!"

За да бъде най-честно и безпристрастно, с организаторите на семинара ще изберем чрез томбола 2-та печеливши коментара. Техните автори ще получат абсолютно безплатно пропуск за събитието и разбира се, отговори на техните въпроси по време на дискусията с лекторите в края на семинара.

Определено вярваме, че ще научите как или ще развиете умението си да продавате повече и да бъдете успешни онлайн търговци, така че очакваме да питате и питате ... 🙂 Успех!

А за всички, които няма да са сред късметлиите и да спечелят безплатен пропуск, предоставяме допълнителна възможност:

Регистрирайте се за семинара и вземете 20% отстъпка с промо код superhosting.

Ще ви помолим да посочите вашите имена и актуален e-mail във формата за коментари, за да може да се свържем с вас.

Допълнителна информация за следващото от поредицата „Най-готините БГ уеб събития“ можете да намерите на посочените по-долу адреси:

  • "Успешни онлайн търговци!" – За семинара
  • "Успешни онлайн търговци!" – Лектори
  • "Успешни онлайн търговци!" - Регистрация

Информация за печелившите, както и още много полезни и актуални теми за вашия Интернет бизнес, можете да получите като се абонирате за нашия блог, посещавате нашите фен страници във Facebook и Google +, както и ако ни следите в Twitter.

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

26
Оставете коментар

avatar
16 дискусии
10 отговори към коментарите
11 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
Александрина Александрова-Петрова
Гост
Александрина Александрова-Петрова

Благодаря ви, супер много ви благодаря.
До утре, ще се радвам да се запознаем лично.
Лека работа,
Алекс

Веселин Ангелов
Гост

Здравейте,
Ето и няколко въпроса от мен:

1. Кой е най-ефективния начин за онлайн маркетинг на стартиращ онлайн магазин? Кои канали задължително трябва да включим в маркетинг стратегията. Как да разделим маркетинг бюджета спрямо различните канали?
2. При онлайн магазини за продажба на дрехи/обувки, кои е най-ефективния начин да предоставим на клиента възможността да пробва стоката (номерацията на дрехите/обувките) и същевременно да ограничим възможни злоупотреби от нелоялни клиенти ?

Поздрави, 😉

Александрина Александрова-Петрова
Гост
Александрина Александрова-Петрова

Здравейте,
въпросите ми са следните:
1. възможно ли е да има афилиейт на афилиейт партньор, където се показва нашият продукт/услуга? и ако да, как да проследим крайния афилиейт?
2. как да се защитиш от жалби на потребители в КЗП, ако си купил база данни с имейли?
3. дамите са известни с манията си за пазаруване, но дали е същото и в онлайн пространството?
4. онлайн магазините предполага ли се, че трябва да са задължително за продукти?
Благодаря 🙂

Михаил Илиев
Гост
Михаил Илиев

Както беше споменато в предходните коментари, в България потребителите са доста недоверчиви и особенно след годините в обстановка на световна икономическа криза и зачестилите измами било то телефонни или от друг порядък, фразата "око да види, ръка да пипне" става не просто клише, а начин на мислене. Интересува ме задължително ли е офлайн присъствието, за да си успешен търговец онлайн без значение дали става дума за търговия на стоки или услуги? Наличието на адрес дава ли по-голяма сигурност на клиентите? И какви са методите един startUp да спечели клиенти, когато… още »