Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

5 причини да посетите Innowave Summit 2018 + 5 билета

“Варна, морето, сините вълни.
За СуперСъбитие се приготви
и безплатен билет си вземи. “

Кое е събитието, което ни действа така вдъхновяващо? Няма спор, това е Innowave Summit 2018 във Варна, на 19-20 октомври. Мястото е Дворец на културата и спорта – Варна, а времето се усеща като морско, с преобладаваща дигитална атмосфера. Запазете си датите, защото това е една от най-добрите високотехнологични конференции в Югоизточна Европа!

Основният акцент на събитието ще бъде върху дигитализацията на бизнеса и обществения сектор. А това означава, че ще си говорим за иновациите в:

  • маркетинга;
  • електронната търговия;
  • продажбите;
  • дигиталната икономика;
  • брандинга;
  • лидерството;
  • и всички останали отрасли, които засягат вашето бизнес развитие.
Това не ви е достатъчно? Ето още пет причини да посетите Innowave Summit 2018.

1. Бъдещите трендове и теми на дигиталното общество

Конференцията събира световни брандове като Apple, Google, Amazon, Ebay, Alibaba, Yandex, Dell, Twitter, LinkedIn и техните дигитални експерти. Там ще бъдат и фондове за рисков капитал от три континента с богато инвеститорско портфолио, чиято цел е да подпомогнат бизнесите да продават глобално. Редом с тях ще се срещнете и с представители на успешни български бизнеси, за да изградим всички заедно дигиталното общество у нас. Готови ли сте?

2. Ще се запознаете с 2000+ участници от 23+ държави

Всички тези посетители ще бъдат от Варна. И от София. И от цяла Европа. И от целия свят. 🙂 Обмяната на култури, контакти и различният поглед върху различните пазари ще обогати всички присъстващи. Да не забравяме, че ще завържем много нови контакти, бизнес партньорства и приятелства. Защото нетуъркингът е основният елемент, който обединява бизнес обществото.

3. 60+ лектори от световни марки и успешни бизнеси

Ще се срещнете с експертите на най-големите технологични компании като Facebook, Google, Alibaba, Salesforce и много други. На сцената на Innowave Summit ще чуете дискусии и лекции за най-горещите идеи, теми, съдържание и практически съвети относно маркетинг, електронна търговия, блокчейн и другите бизнес аспекти, които вълнуват всички.

Цялата програма може да разгледате на сайта на събитието.

4. Вдъхновение и иновации

Целта на конференцията е да вдъхнови за бизнес идеи и да насърчи новаторския дух и творческо мислене. Два дни всички заедно ще се потопим в атмосферата на Innowave и заедно ще обменяме успешни бизнес модели, добри практики, опит и емоции. Със сигурност духът на събитието ще ви мотивира да освободите потенциала си и да постигнете целите си! (Повярвайте ни, били сме там!)

5. Ще посетите красивата морска столица Варна

Знаете ли, че освен морска столица, Варна е един от новите 30 дигитални центъра в Европа? Затова и красивият морски град подкрепя събития като Innowave и развива не само крайбрежния живот, а и дигиталната култура. Не пропускайте шанса да отидете на гости във Варна на 19- 20 октомври и, разбира се, на Innowave Summit 2018, където ще се срещнете и лично с нас.

Спечели безплатен билет

За нашите верни читатели имаме подаръци. Пет безплатни билета и то с FULL EVENT PASS (тези са от по-специалните).
За да се сдобиете с някой от тях, отговорете на нашия въпрос като коментар под статията.

Въпрос:
Защо искате да посетите Innowave Summit 2018 и кое там ще бъде най-полезно за вас?

Очакваме отговорите ви в коментар под статията до 14:00 ч. на 11 октомври 2018г. Нашето СуперЖури е строго, но безпристрастно, така че нямаме търпение да ни впечатлите с креативността си!

Успех на всички, защото петима от вас ще стягат багажа за морето, където заедно ще преживеем Innowave Summit 2018!

П.П. Абонирайте се, за да не изпуснете следващите полезни статии, съвети и игри в СуперБлога! >>> АБОНИРАНЕ

Маркетинг Специалист

Дани е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в непрестанния хъс да научава нови неща и да ги прилага. За нея няма невъзможни задачи, нито трудни блог теми. Пише за какво ли не и Ви го поднася по забавен, логичен и много естествен начин. Смята, че и най-сложният въпрос има своя лесен отговор и винаги е готова да помогне.

500px270px
SuperHosting.BG

14
Оставете коментар

avatar
14 дискусии
0 отговори към коментарите
1 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
СуперХостинг.БГ
SH

Здравейте, СуперУчастници,

Благодарим ви, че се включихте в нашата блог игра с интересните си отговори! Днес е денят, в който ще разберете имената на победителите.
...И късметлиите са:

1. Десислава Георгиева
2. Теодор
3. Ева
4. Сергей Стойнов
5. Стоян Андреев

Честито на печелившите! По-късно ще ви изпратим имейл с допълнителна информация как да получите наградата си. Моля, следете си пощите и проверявайте папка „Спам“.
Не забравяйте да минете покрай нашето кътче, за да се запознаем и поиграем:)
Поздрави,
Дани
СуперХостинг.БГ

Десислава Георгиева
Гост

Искам да посетя Innowave Summit 2018, за да открия нови иновативни начини да разширя трафика към уебсайтовете ми, поддържани от Суперхостинг, да обогатя маркетинговите техники, които прилагам в момента така, че да задоволя и разширя клиентелата и асортимента си, да се запозная с новите трендове в електронната търговия, social shopping и marketing automation. Освен това откриването на логистичен център на Алибаба привлече моето внимание като страхотна възможност за бъдеща съвместна дейност. Особен интерес ми представляват следните лекции Dr. Fahim Kibria - "Value Driven Marketing Pavel Safarik - "ROI Hunter -… още »

Теодор
Гост
Теодор

Бъдещето на по- голямата част от света се гради на прогрес. Прогрес не само в информатиката или в информационните технологии, а прогрес във всичко което се практикува. Както Вие казахте конференцията събира световни брандове като Apple, Google, Amazon, Ebay, Alibaba, Yandex, Dell, Twitter, LinkedIn. А за един 17 годишен ученик, който тепърва започва кариерата си ИТ сферата, срещата с хора от тези световни гиганти е доста голяма крачка. Казвам се Теодор и съм от малкото градче разположено в едното нищо, Ловеч. Искам да посетя събитието по простата причина, че мечтая,… още »

Tsveti
Гост
Tsveti

Вярвам, че иновациите вече нe са бъдещето, те са настоящето. Ще се радвам да видя и чуя ощe хора, които са го осъзнали. 🙂

Благовест
Гост

Бих искал да посетя събитието. Очаквам да се запозная с мотивирани специалисти в областта и да обменим идеи.